Horoscopul fructelor: Caracterul tau, in functie de fructele preferate

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 08:22
6054 citiri
Horoscopul fructelor: Caracterul tau, in functie de fructele preferate
Foto: Mixstuff

Intrucat in materie de pronosticuri nimic nu are limite, exista si un fel de horoscop al fructelor, un mod de a-ti descoperi tainele caracterului si inclinatiilor personale in functie de fructele pe care preferi sa le mananci.

Daca apetitul pentru anumite fructe si preferintele pentru ele ar putea fi in conexiune cu necesitatile organismului, legatura dintre pozitia astrelor si inclinatiile noastre e cu siguranta mai greu de gasit - comenteaza portalul MixStuff.

Este o motivatie modesta, pentru care s-ar putea ca horoscopul fructelor sa fie chiar mai realist decat cel al astrelor.

Caise

Daca iti plac caisele, inseamna ca esti un om desavarsit. S-ar putea ca cei din jur sa te apecieze ca nehotarat si cam timid, dar aceasta parere este nejustificata. Un iubitor de caise are cel putin un prieten foarte sincer si cel putin un dusman foarte inversunat. De el trebuie sa se fereasca. Altfel, nu-ti lipseste gustul pentru arta.

Mere

Daca iti plac merele, inseamna ca ai tendinte retro. In munca, esti constiincios. Sefii te pretuiesc pentru harnicie, dar colegii considera ca le esti mereu concurent. In viata privata, esti sentimental si iubit. N-ai motive sa fii trist.

Cirese

Pui totul la inima. Iti face placere sa-i bucuri pe altii si nu suporti barfa. Iti plac glumele, dar daca partenerul tau de insala, suferi din greu. Te lasi foarte usor ofensat.

Piersici

Daca iti plac piersicile, inseamna ca esti un om foarte sociabil si nu suporti singuratatea. Desi esti inteligent, ai adesea tendinta sa abandonezi in momentul cand dai de dificultati. Celor din jur le vine greu sa inteleaga cand vorbesti serios si cand in gluma.

Zmeura

Iubitorii de zmeura sunt in general egoisti si rareori intervin sa-l ajute pe altul, aflat in dificultate. Singura caracteristica a iubitorilor de zmeura este simtul responsabilitatii, foarte ridicat.

Banane

Ai o inima buna si esti indatoritor, desi cei din jur te considera arogant. Esti visator si iti place sa-ti faci tot felul de planuri, fara sa intri in detaliile realizarii lor. De aceea, planurile tale raman de cele mai multe ori nerealizate. In plus, daca iti plac cu adevarat bananele, esti cu siguranta lenes, iar in viata te lasi usor influentat de altii.

Capsuni

Persoanele carora le plac capsunile sunt vesnic zambitoare si, de aceea, sunt bine acceptate in societate. Daca-ti plac aceste fructe, ai un simt ospitalier foarte dezvoltat si inclinatii spre tot ce este frumos. Nu esti invidios si este greu sa te scoata cineva din fire. Doar fata de partenerul de viata te manifesti sever si gelos la culme.

Lamai

Ai trecut prin multe incercari in viata, ai depasit stari de sanatate critice, dar ai casigat o vasta experienta in a judeca lucrurile la rece si a nu lua hotarari pripite. Esti impulsiv si n-ar fi indicat sa ai obiecte contondente in apropiere.

Grepfruit

Stii sa gandesti pozitiv, stii sa alegi lucrurile bune. Viata ti se pare frumoasa, oricum ar fi ea, si esti gata sa lupti oricand pentru propria fericire, convis ca ea este usor de dobandit. Niciodata nu te sperie nereusitele.

Kiwi

Ai indurat multe in viata si nu mai speri mare lucru de la ea. Din nenorocire, acest tip de oameni nu observa norocul atunci cand trece pe langa ei si cred ca-i o pacaleala. Ei ar trebui sa invete cum sa nu fie pesimisti si cum sa-si faca viata mai eficienta. Pentru binele lor.

Struguri

Faci parte din categoria celor care stiu sa-si pastreze bine secretele si carora si altii le-ar putea incredinta din tainele lor. Cu toate acestea, esti atat de discret in societate, incat adesea ceilalti n-au incredere in tine. Rau fac. Daca nu inveti sa fii mai deschis cu oamenii, risti sa pierzi increderea lor.

Ananas

Esti un mare admirator al artelor, bun vorbitor si iti pretuiesi propriile cuvinte mai mult decat orice altceva. Si ai de ce: stii cum sa te adresezi fiecaruia, ce sa-i spui, cum sa-l atragi si pentru aceasta esti iubit in societate. Poate tocmai de aceea, esti tentat sa-i manipulezi pe altii.

Prune

Esti un vesnic nemultumit si totdeauna te plangi pe seama altora. De aceea, nici n-ai multi prieteni.

Pere

Esti excentric si distant in societate. Ai bun gust, iti alegi cu grija tinuta, cartile, mobilierul. Nu te deranjeaza ca esti solitar, dar ajungi usor sa-si faci o companie placuta, daca vrei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#fructe horoscop, #fructe preferinte caracter, #caracater fructe preferate, #horoscopul fructelor , #horoscop 2014