Horoscop 2015

Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 08:40
15136 citiri
Horoscop 2015

Berbec

Casa dragostei si a creativitatii va fi puternic influentata de Jupiter. Cineva apropiat va avea parte de o mare reusita, facandu-te mandru ca te afli in cercul sau de prieteni.

Vei avea mai mult timp sa te exprimi exact asa cum simti, iar daca lucrezi in domeniul artistic, va fi o perioada de maxima creativitate.

Daca iti doresti copii, acum sunt mari sanse sa devii parinte, iar, daca ai deja, acestia iti vor aduce mari bucurii, mai ales, cei aflati in momente de rascruce, precum examenele.

Taur

Prezenta lui Saturn in casa afacerilor va aduce o multime de lucruri bune, unele chiar surprinzatoare.

In viata de familie o sa ai rezultate uimitoare in acest an, se vor indeplini dorinte mai vechi si chiar se va mari numarul membrilor.

In prima jumatate a anului te vei implica voluntar in diferite activitati pentru a ajuta oameni aflati la nevoie.

Anul 2015 va fi favorabil relatiilor amoroase. Increderea in sine se va dovedi cheia pentru a reusi in cariera.

Gemeni

In prima parte a lui 2015 exista o mare probabilitate ca familia sa se mareasca cu cel putin un membru. Daca nu faci tu un copil, atunci sigur o sa faca sora, fratele sau o ruda apropiata.

Prezenta lui Jupiter in casa dragostei va face ca in prima jumatatea a noului an sa ai parte de rezultate neasteptate in privinta vietii de cuplu.

Tratand cu grija si seriozitate aceste aspecte te asiguri ca situatia ta financiara va avea numai de castigat. Doar nu te astepta sa faci profit peste noapte.

Rac

Pentru raci, anul 2015 va fi ca in basme, uneori multe dorinte devenind realitate, iar cei din jur facandu-le surprize cu adevarat speciale.

In lunile urmatoare te vei elibera de influenta unei persoane care nu iti facea foarte bine si lucrurile vor incepe sa se linisteasca rapid in jurul tau.

Uranus va fi pe intreg parcursul lui 2015 in casa carierei, semn ca acest plan va fi mult mai dinamic si mai activ decat in 2014. Este posibil sa ai parte de o mare schimbare in ceea ce priveste afacerile.

Leu

2015 se anunta a fi bogat in oportunitati pe care nu le-ai mai intalnit pana acum si vei incepe proiecte interesante pe toate planurile vietii.

Va fi mai multa armonie in privinta relatiei cu rudele, trebuie doar sa le vorbesti din inima si sa le spui adevarul de fiecare data.

Asculta vocea interioara si nu cheltui niciun ban in plus. Daca esti cumpatat la inceputul lui 2015, vei fi recompensat in cea de-a doua jumatate a anului care vine.

Fecioara

Anul 2015 va aduce mai mult calm in viata ta, lucrurile incepand sa se linisteasca, dupa ce in ultimele luni un anume subiect ti-a acaparat intreaga atentie.

Primavara vine cu o promovare la slujba. Este o pozitie la care ravnesti de mai multa vreme, dar te asteptai sa vina abia in vara.

Tot in primavara vrei sa faci o achizitie noua, un lucru in casa, masina, casa, si cateva saptamani, chiar luni, o sa umbli prin multe locuri pentru a te asigura ca decizia ta este cea mai buna.

Balanta

Pentru balante 2015 se anunta a fi plin de provocari, dar si de recompense pe masura.

Cariera infloreste, insa previziunile astrologice ridica semne de intrebare privind sanatatea. In primavara, trebuie sa te ocupi de o problema pe care ai lasat-o deoparte la sfarsitul lui 2014.

Daca esti in cautarea dragostei vietii tale, ai rabdare si nu incerca sa transformi orice persoana cunoscuta intr-un posibil partener. Ce ti-e scris e pus de-o parte. O iubire neasteptata apare pe la sfarsitul verii.

Scorpion

Ai tendinta de a construi incontinuu, de a-ti face un culcus cat mai comod. Nu spui nu provocarilor din 2015, ba din contra, te implici in tot ceea ce este nou pentru tine.

Jupiter este responsabil de partea financiara, linie pe care se anunta cateva oportunitati nemaipomenite. Saturn va plasa cateva obstacole in calea ta, insa le vei depasi cu brio.

In ceea ce priveste sanatatea, mai mult atentie la dieta. Evita junk foodul pe cat de mult posibil poti. Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti drumul catre restaurant, doar sa mergi cu masura.

Sagetator

2015 va fi mai usor pentru tine decat anul care tocmai se incheie. Ultimii ani au fost ca un test de rezistenta si l-ai trecut, cu greu, dar l-ai trecut.

Anul trecut ai facut mici economii si acum te poti folosi de acestea, insa, ai grija sa nu dai banii pe lucruri inutile, pentru ca asta te-ar putea trage mult in spate.

Te vei bucura de un sentiment de bunastare generala. In ciuda stresului din ultima vreme, nu ti-a fost afectata sanatatea. Ceea ce trebuie sa te bucure nespus.

Capricorn

2015 o sa te uimeasca. O sa ai atat de multe lucruri interesante de facut incat nici nu o sa simti cum trece anul.

Compatibilitatea sexuala cu partenerul de viata se va imbunatati, iar cei care vor sa faca copii trebuie sa stie ca acum este un moment potrivit.

Dobandirea unei noi competente te va ajuta sa urci rapid pe scara ierarhica. Promovarile vin si cu o crestere de salariu, chiar mai bine decat te-ai fi asteptat.

Stresul va fi o problema, deoarece nu ai invatat inca sa il tii sub control si uneori pune stapanire pe tine. Ar fi bine sa iti programez ca o data pe saptamana sa faci ceva cu adevarat relaxant.

Varsator

Rareori te vei plictisi in 2015, o sa fii tot timpul pe fuga si agitat, dar si recompensele vor fi pe masura asteptarilor si efortului depus.

Daca esti implicat intr-o relatie, asteapta-te la surprize serioase din partea partenerului de viata, care este pus pe fapte notabile in anul care urmeaza. Cupidon are planuri mari si pentru cei singuri. Trebuie doar sa fie cu ochii in patru.

Starea ta generala de sanatate va fi una foarte buna, pentru ca o sa scapi de niste afectiuni mai vechi. Totusi, fii foarte atent in privinta ridicarii de greutati, pentru ca spatele necesita o atentie marita.

Pesti

2015 va fi anul schimbarii. Vor avea loc cateva modificari esentiale pe toate planurile. Esti pregatit sa o iei pe un drum nou.

Instictul tau nu se insala, asa ca te poti ghida dupa el, dar atunci cand este nevoie consulta-te si cu cei din jur.

Viitorul tau profesional arata foarte bine. O sa bifezi cateva reusite pe agenda ta. O sa realizezi ceva ce te va pune pe un piedestal. Putini oameni se pot lauda cu asa ceva in palmares.

Nu apar mari probleme legate de sanatate, ci doar cateva in zona picioarelor. Dar mergi linistit la medic, pentru ca nu ai de ce sa iti faci griji serioase. Pe de alta parte, nu neglija odihna.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 2015, #horoscop 2015 zodii , #Horoscop 2015