Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 2015 - Balanta

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 06:27
7581 citiri
Horoscop 2015 - Balanta

Pentru balante, 2015 se anunta a fi plin de provocari, dar si de recompense pe masura.

Cariera infloreste, dar nu este meritul tau, pentru ca nu tu te-ai dat peste cap sa iti fie bine, ci un apropiat caruia ii pasa mult de viitorul tau. Vei fi ceva mai relaxat in privinta banilor, pentru ca vei intra pe o linie dreapta.

Previziunile astrologice ridica semne de intrebare privind sanatatea. In primavara, trebuie sa te ocupi de o problema pe care ai lasat-o balta la sfarsitul lui 2014.

Zodiac Balanta

Daca esti in cautarea dragostei vietii tale, ai rabdare si nu incerca sa transformi orice persoana cunoscuta intr-un posibil partener. Ce ti-e dat e pus de-o parte. O iubire neasteptata apare pe la sfarsitul verii.

Cineva iti face o oferta de nerefuzat, iar inspre toamna sunt sanse mari sa pleci intr-o deplasare care iti va furniza amintiri placute, dar si bani.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BALANTA

2015 va fi un an bun pentru investitii, insa doar in afacerile care iti par 100% sigure. Nu te implica in nimic daca exista un semn de intrebare, oricat de mic ar fi acesta. Poti chiar sa apelezi la un consilier financiar, pentru a fi sigur de alegerile facute.

Descoperi o latura artistica deosebita si o scoti la suprafata si chiar mergi la cursuri de yoga, pentru a atrage mai multa energie pozitiva in viata ta.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BALANTA

Pe scurt, in ianuarie o sa muncesti pana la epuizare, iar in februarie vine randul placerii si momentul in care o sa cresti din punct de vedere spiritual. Martie vine cu decizii importante, in timp ce aprilie este o luna a emotiilor, urmata de mai, care aduce o mica schimbare inutila in privinta carierei.

In iunie, scapi de niste cheltuieli neplacute, iar in iulie iei cateva decizii intelepte. Vei fi putin confuz si te vei indoi de ceva in august, iar in septembrie vei trece printr-o perioada putin mai delicata.

Horoscop: Ce uraste BALANTA si de ce te enerveaza

Luna urmatoare te surprinde cu o schimbare de atitudine fata de restul vietii tale, iar in a doua parte a lunii noiembrie te odihnesti putin. In decembrie se anunta multa bucurie si fericire.

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2015 pentru Scorpion

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop balanta 2015, #horoscop 2015, #horoscop balanta , #Horoscop 2015