Horoscop 2015 - Berbec

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 11:12
8372 citiri
Horoscop 2015 - Berbec
Foto: Ziare.com

Anul 2015 aduce cateva schimbari notabile. Casa dragostei si a creativitatii va fi puternic influentata de Jupiter. Cineva apropiat va avea parte de o mare reusita, facandu-te mandru ca te afli in cercul sau de prieteni.

De asemenea, Jupiter va imbunatati relatia personala si asta se va intampla pana in august 2015. Trebuie sa gasesti un echilibru intre dorintele tale si cele ale partenerului de viata, in asa fel incat fiecare sa obtina ceea ce vrea.

O sa fii tentat cu propuneri inedite de distractie si o sa iei parte la activitati pe care pana acum le refuzai fara sa stai pe ganduri.

Zodiac Berbec

Vei avea mai mult timp sa te exprimi exact asa cum simti, iar daca lucrezi in domeniul artistic, va fi o perioada de maxima creativitate.

In primele sapte luni ale anului vei avea mai mult noroc din punct de vedere financiar si poti chiar sa joci la loto.

Daca iti doresti copii, acum sunt mari sanse sa fii parinte, iar, daca ai deja, urmasii tai iti vor aduce multe bucurii, mai ales cei aflati in momente de rascruce, precum cele cu examene.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BERBEC

Astrele te vor impinge sa iti lasi sufletul de copil sa se exprime liber si sa iti urmezi instinctele mai mult decat ai facut-o pana acum de grija regulilor si a etichetei.

In privinta locului de munca, se anunta momente mai bune decat pana acum, indiferent ca vrei sa gasesti altul sau ca vrei sa evoluezi aici. O sa iti oferi serviciile societatii, dar efortul iti va fi rasplatit pe masura.

Horoscop: Ce uraste BERBECUL si de ce te enerveaza

Inceputul de an vine cu mai multa energie si semne mai bune in privinta sanatatii, totusi fii atent la greutate, pentru ca pe parcursul anului vei da nas in nas cu o multime de tentatii culinare.

Trebuie sa iti pastrezi calmul in luna septembrie, cand vor iesi la iveala niste probleme mai vechi care vor trebui sa fie gestionate de cineva cu tarie de caracter si care stie sa se impuna, altfel va fi mult haos in jurul tau.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BERBEC

Ianuarie vine cu vesti bune pe linie financiara, dar in februarie trebuie sa ai rabdare. Nu se anunta nimic interesant din martie pana in septembrie, dar apoi urmeaza cateva luni pline de evenimente.

In iunie si iulie petreci mai mult timp cu familia si apoi urmeaza alte cateva luni in care o sa te concentrezi asupra slujbei.

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2015 pentru Taur

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#berbec horoscop 2015, #horoscop 2015, #zodiac berbec , #Horoscop 2015