Horoscop 2015 - Capricorn

Vineri, 02 Ianuarie 2015, ora 09:43
8445 citiri
Horoscop 2015 - Capricorn
Foto: Ziare.com

2015 o sa te uimeasca. O sa ai atat de multe lucruri interesante de facut, incat nici nu o sa simti cum trece anul.

Compatibilitatea sexuala cu partenerul de viata se va imbunatati, iar cei care vor sa faca copii trebuie sa stie ca acum este un moment potrivit.

Esti un exemplu pentru familia ta si multi iti vor cere sfaturi si pareri in legatura cu ceva ce ai realizat tu in anul care se incheie.

Nu este cazul sa iti faci griji, dar pe la mijlocul anului ti-ar prinde bine o regandire a vietii profesionale. Ai putea sa investesti mai mult in educatie sau sa pui bazele unei afaceri de care sa te ocupi doar tu.

Dobandirea unei noi competente te va ajuta sa urci rapid pe scara ierarhica. Promovarile vin si cu o crestere de salariu, chiar mai buna decat te-ai fi asteptat.

Nu vor fi mai probleme de sanatate, dar stresul va fi o problema pentru tine, deoarece nu ai invatat inca sa il tii sub control si uneori pune stapanire pe tine. Ar fi bine sa iti programezi ca o data pe saptamana sa faci ceva cu adevarat relaxant.

Zodiac Capricorn

In ianuarie tine bine mana pe portofel, pentru ca esti tentat sa cheltui mai mult decat este cazul. Februarie va fi o luna dedicata cu totul familiei, iar in martie vine randul carierei sa ajunga in prim plan.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Luna aprilie va fi cea in care incepi sa culegi roadele muncii din ultima vreme, iar in mai simti nevoia de o pauza, dar nu vei avea parte de ea decat in iunie sau iulie.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

In august intri intr-un mic conflict, dar il rezolvi in cateva zile. In septembrie trebuie sa ai putina grija, pentru ca esti obosit si incepi sa iti pui la indoiala toate deciziile.

Octombrie este un moment bun pentru a clarifica multe aspecte ale vietii, ceva gandire pozitiva se anunta pentru noiembrie, iar in decembrie gandurile bune vor pune stapanire pe tine.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2015 pentru Varsator

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Horoscop carpricorn 2015, #horoscop 2015, #Horoscop capricorn , #Horoscop 2015