Horoscop 2015 - Fecioara

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 08:30
9850 citiri
Horoscop 2015 - Fecioara

Anul 2015 va aduce mai mult calm in viata ta, lucrurile incepand sa se linisteasca, dupa ce in ultimele luni un anume subiect ti-a acaparat intreaga atentie.

In zona iubirii vor fi doar vesti bune si chiar vor avea loc casatorii. Cea mai buna arma de care dispui este rabdarea si sinceritatea. Mijlocul anului este un moment pentru ca femeile nascute in zodia Fecioarei care vor copii sa incerce sa ramana insarcinate.

Cele mai bune combinatii vor fi intre fecioare si sagetatori chiar daca multi ar spune ca semnul de pamant nu face casa buna cu cel de foc.

Primavara vine cu o promovare la slujba. Este o pozitie la care ravnesti de mai multa vreme, dar te asteptai sa vina abia in vara.

Tot in primavara vrei sa faci o achizitie noua, un lucru in casa, masina, casa, si cateva saptamani, chiar luni, o sa umbli prin multe locuri pentru a te asigura ca decizia ta este cea mai buna.

Zodiac Fecioara

Atitudinea ta relaxata atrage dupa ea vesti bune si din punct de vedere al sanatatii, insa vor fi si zile in care stresul si tensiunea te vor pune la pamant. Din cand in cand trebuie sa iei o pauza, care sa fie ca un restart. In a doua parte a anului, mai multa atentie la afectiunile stomacului si urmeaza o dieta mai sanatoasa.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia FECIOARA

In februarie iti doresti sa fii mai mult timp inconjurat de oamenii dragi si incerci sa ii strangi pe langa tine. Martie este o luna buna pentru a incepe o afacere, iar in aprilie vei fi foarte foarte sensibil. Iunie vine cu mai mult optimism in viata ta, iar in iulie o sa fii putin cam agresiv verbal cu cei din jur.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul FECIOARA

In septembrie trebuie sa ai mare grija la finante. Octombrie va fi o luna plina de activitati sportive grele, iar in noiembrie vizitezi mai multe rude. Cand toata lumea se pregateste de sfarsitul anului, in decembrie, tu te apuci de redecorat.

Horoscop: Ce uraste FECIOARA si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2015 pentru Balanta

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#horoscop fecioara 2015, #horoscop 2015, #horoscop fecioara , #Horoscop 2015