Horoscop saptamanal: 19 - 25 octombrie 2015

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 15:04
5919 citiri
Horoscop saptamanal: 19 - 25 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Cand vine vorba de capitolul finante nu va puteti numi un norocos, deoarece veti avea plati mari de facut si la care nu v-ati asteptat. Exista posibilitatea ca in a doua parte a acestei saptamani sa va lasati convins cu privire la inscrierea la un curs, facultate, scoala.

Taur

Superiorii se declara foarte multumiti de prestatia de la locul de munca. Colegii va invidiaza, iar uneori va mai pun si bete-n roate, asa ca trebuie sa va ocupati de acest aspect inainte ca barfa sa ajunga la sefi.

Gemeni

In aceasta saptamana va axati strict pe relatiile de prietenie si incercati sa le consolidati pe cat posibil. Sunteti extrem de intuitiv si norocos, asa ca veti avea parte de un castig substantial mai spre seara.

Rac

Aveti senzatia ca toate problemele din lume va vizeaza si nu mai cunoasteti niciun nou mod de a iesi din acestea sau de a le gasi rezolvarile potrivite. Relaxati-va si cereti ajutorul prietenilor.

Leu

Tot ce trebuie sa faceti in aceste zile este sa va organizati. Timpul nu va este prieten si din aceasta pricina puteti ramane cu totul in urma. Frustrarea de la sfarsitul zilei nu va este un bun companion.

Fecioara

Aveti multe de pus cap la cap in ceea ce priveste o noua afacere. Acceptati ajutorul ce vi se ofera din partea persoanei iubite, deoarece, in caz contrar, veti ramane pe cont propriu in toate.

Balanta

Sunteti extrem de orgolios in aceasta perioada, chiar daca aveti nevoie de un sprijin financiar extraordinar de mare. Ar fi bine sa va revizuiti putin atitudinea fata de persoanele ce va sar in ajutor.

Scorpion

Aveti o energie incredibila si ii faceti si pe cei din jur partasi la fericirea si bunastarea aceasta. Este o zi buna in care veti avea parte de recompense, laude si surprize.

Sagetator

Din punct de vedere sentimental, usor, usor va regasiti echilibrul si reincepeti sa va puneti pe picioare. Trebuie sa incepeti treptat si sa capatati putina incredere in propriile forte si in relatia existenta.

Capricorn

Sunteti pus pe fapte mari, insa, ar trebui sa stiti ca nu va sunt recomandate eforturile fizice exagerate sau indelungate. Ar fi bine ca a doua parte a acestei saptamani sa o dedicati cu totul relaxarii.

Varsator

Incercati pe cat posibil sa puneti pe primul loc sanatatea si semnalele de alarma pe care vi le transmite organismul. Spre seara veti fi invitat la un eveniment de mare amploare, unde nu va veti simti chiar in largul dvs.

Pesti

In aceasta saptamana trebuie sa fiti temperat - aveti tendinta sa initiati discutii in contradictoriu sau chiar certuri cu fiecare persoana ce va iese-n cale. Urmeaza o vizita neasteptata.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#horoscop octombrie, #horoscop saptamanal, #horosco 2015 , #Horoscop 2015