Horoscop saptamanal: 22 - 28 mai 2015

Luni, 22 Iunie 2015, ora 12:02
6857 citiri
Horoscop saptamanal: 22 - 28 mai 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Se pare ca nu este o saptamana potrivita pentru afaceri, asa ca incearca sa evadezi in sanul familiei. Exista o probabilitate foarte mare sa pleci intr-o calatorie alaturi de partener sau/si de copii. Te vei relaxa destul de mult incat sa o iei de la capat.

Taur

In prima parte a saptamanii, vei reusi sa rezolvi unele probleme legate de cuplu, ce au fost amanate de foarte mult timp. Inca se mai poate salva relatia, asa ca acesta este un bun punct de plecare. Ai grija la excese!

Gemeni

Esti un bun orator si datorita acestui lucru reusesti sa atragi cat mai multe persoane de sex opus in echipa ta: fie ca este vorba pe plan profesional, fie sentimental. Spre sfarsitul saptamanii vei fi un invitat de onoare, de seama in cadrul unei petreceri sau alt eveniment festiv.

Rac

Ai tendinta sa revii la unele obiceiuri mai vechi sau cel putin te gandesti in mod obsesiv la ele. Nu reusesti sa te desprinzi de trecut si din acest motiv si prezentul este afectat. Nu neglija niciun aspect ce intervine in aceasta saptamana, deoarece poate fi cel hotarator situatiei existente.

Leu

Tii cu dintii de o afacere inceputa cu mult timp in urma si incepi sa cauti resursele materiale pentru a pune cap la cap toti termenii desfasurarii acesteia. Se pare ca este saptamana norocoasa, deoarece o sa iti apara in viata o persoana de sex opus ce te va "controla" ori din punct de vedere profesional ori sentimental.

Fecioara

Tot ce trebuie sa faci in decursul acestor zile ce urmeaza este sa nu spui "nu" la toate propunerile ce urmeaza sa ti se puna pe tava. Vei intalni foarte multi oameni noi si, in cazul in care esti singur, posibili parteneri de viata.

Balanta

Sunt favorizate calatoriile in aceasta perioada: ori concediu, ori in interes de serviciu. Cel mai bine ar fi sa mergi intai la medicul specialist pentru cateva controale generale pentru ca mai apoi sa te gandesti la acest aspect, la relaxare.

Scorpion

Este posibil sa doresti oficializarea relatiei cu partenerul de viata sau pur si simplu sa treceti la urmatorul nivel. Lasi pe plan secund orice altceva si te axezi doar pe momentele petrecute cu acesta. Nu neglija odihna, deoarece este foarte importanta.

Sagetator

Reusesti sa scoti din incurcatura un prieten drag care ti-a cerut de mult timp ajutorul. De retinut este faptul ca nu esti singur si trebuie sa tii cont si de partenerul de viata, deoarece parerea lui se pare ca este foarte importanta.

Capricon

Ti se propun diverse activitati, iar impulsul de moment iti spune sa te implici in toate, insa nu esti intr-o forma fizica de zile mari. Nu te suprasolicita si de recomandat ar fi sa te relaxezi cateva zile alaturi de persoana iubita sau chiar singur.

Varsator

Este o saptamana favorabila intalnirilor romantice. Te simti foarte indragostit sau efectiv atras de o persoana de sex opus si iti este imposibil sa nu te gandesti la ceva de viitor alaturi de acesta/aceasta. Ai tendinta sa neglijezi orice altceva, inclusiv prietenii si familia.

Pesti

Simti nevoia sa petreci mai mult timp alaturi de partener sau de familie. Probabil o sa iti consolidezi relatia sau vei dori sa treci la urmatoarea etapa. Sanatatea iti poate da batai de cap, insa nu ar trebui sa iti faci griji, deoarece este ceva minor.

Horoscopul saptamanal YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal 2015, #horoscop saptamanal iunie , #Horoscop 2015