Horoscop saptamanal 28 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 10:19
5982 citiri
Horoscop saptamanal 28 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu are rost sa te gandesti la planurile de viitor, pentru ca este momentul pentru a visa, crea sau reflecta la ceea ce inseamna viata ta. Sentimentele tale ating un nivel mai profund, devii mai emotiv, mai sensibil. Adauga ceva pasiune si mister.

Taur

Ar trebui sa faci niste schimbari majore in viata ta, inclusiv in alimentatie, altfel risti sa pui ceva kilograme. Poti face si sport, incepand cu aerobic pana la dans sau orice iti place. Esti dispus la o relatie pe termen lung.

Gemeni

Este timpul sa iesi din carapace si sa pui ochii pe niste parteneri. S-ar putea sa ai concurenta, asa ca nu te aventura prea tare. Totusi, cineva o sa puna ochii chiar pe tine, iar daca nu esti interesat, ar fi mai bine sa te retragi.

Rac

S-ar putea sa ai probleme in indeplinirea unui lucru, care ar fi fost oricum un compromis. O discutie se poate transforma intr-o cearta aprinsa. Esti ocupat cu treburile casnice, poate te pregatesti pentru un eveniment anume in familie.

Leu

Nu lua lucrurile prea in serios. Fii pregatit sa ceri sfaturi inainte de a lua o decizie. Trebuie sa te supui regulilor unei persoane care te enerveaza. Pastreaza-ti calmul daca nu vrei sa-ti pierzi slujba. Este perioada perfecta pentru a petrece cateva seri romantice cu partenerul tau.

Fecioara

Ai o multime de dileme si intrebari, dar cu ajutorul umorului tau poti trece peste orice. Cand vine vorba de bani, s-ar putea sa fii indecis intre a economisi pentru sarbatori si cadouri sau a cheltui pe o excursie pe care o asteptai de multa vreme. Fa un compromis.

Balanta

Intampini doua probleme. Prima este ca te simti nervos sau iritat. A doua este ca te simti obosit sau extenuat. Intre cele doua ar fi mai bine sa inveti sa spui "nu". Rasfata-te sau bucura-te de cateva mici cadouri.

Scorpion

Chiar daca iti doresti mai multi bani in preajma sarbatorilor si esti preocupat sa gasesti solutii pentru perioada imediat urmatoare, evita afacerile. Ar putea fi o pierdere de timp si bani. Tot ce ti se pare dubios trebuie evitat.

Sagetator

Nu te aglomera adaugand si alte sarcini in agenda. Mai mult, incearca sa mai amani din obligatiile pe care le ai acum. Probabil te vei simti mai putin energic decat de obicei. Cand te vei repune pe picioare, poti incerca sa iti reiei vechile activitati.

Capricorn

Simti o tensiune in aceasta perioada pentru ca opinia ta nu se potriveste cu cea a superiorului tau sau crezi ca esti tras pe sfoara intr-un contract sau afacere. Asteapta dovezile inainte de a lua atitudine.

Varsator

Reconsidera-ti optiunile si nu te avanta. Planurile tale cu privire la cariera se pot schimba. Poti incepe un curs care sa-ti aduca numai beneficii. Esti doritor de relatii in sfera profesionala si muncesti sa iti pavezi acest drum.

Pesti

Chiar daca ai planuri mari pentru perioada viitoare, te simti putin nervos si stresat cu privire la indeplinirea lor. Insa poate aparea o idila in aceasta vacanta, asa ca fii optimist.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#horoscop saptamanal, #horoscop 2015, #horoscop 2016 , #Horoscop 2015