Horoscop saptamanal: 3-9 august 2015

Luni, 03 August 2015, ora 14:43
7244 citiri
Horoscop saptamanal: 3-9 august 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Colegii cu care lucrati de foarte mult timp la un proiect parca va pun bete-n roate si nu va lasa sa avansati in domeniul dorit. Nu veti avea rabdare sa va scuzati actiunile si veti cauta sa va indepartati de asemenea oameni - cea mai buna decizie.

Taur

Va puneti la bataie toate cunostintele pentru a reveni la stabilitatea financiara pe care ati pierdut-o nu cu mult timp in urma. Aveti norocul sa dati peste anumite persoane care sunt capabile sa raspunda afirmativ planurilor voastre si incepeti aceste demersuri.

Gemeni

Incepeti un proiect de durata, in care trebuie sa va implicati mult mai mult decat o faceti in prezent. De recomandat ar fi sa faceti echipa cu partenerii in acest proces, deoarece va fi unul de succes, daca veti avea parte de un sprijin si de rabdare.

Rac

Va veti da seama ca unele persoane din jurul vostru, din cercul de prieteni, nu sunt exact ceea ce credeati. Veti suferi unele dezamagiri, insa, aveti parte de sprijinul familiei si depasiti repede aceste stari.

Leu

Veti primi invitatii in acest final de saptamana si este extrem de important sa luati parte la ele, atat ca va vor ajuta din punct de vedere profesional cat si veti avea ocazia sa intalniti unele persoane de sex opus ce isi vor pune amprenta din punct de vedere sentimental.

Fecioara

Inca de la inceputul saptamanii veti primi vestea sosirii in oras a unui fost partener care va va tulbura mai mult decat ati fi crezut. Luati-va cateva zile libere pentru a va gandi pe larg la tot ce trebuie sa faceti de acum inainte.

Balanta

Sunteti usor tensionat din cauza ca la locul de munca lucrurile nu merg chiar asa cum v-ati fi dorit. Partenerul de viata incearca sa va relaxeze prin toate metodele cunoscute, insa nu are sorti de izbanda in fata incapatanarii voastre. Cel mai bine ar fi sa va detasati pentru cateva zile.

Scorpion

De miercuri pana vineri, inclusiv, va aflati intr-o forma fizica de zile mari si datorita acestui lucru va vedeti nevoiti sa va exploatati la maxim si uneori chiar sa exagerati. Acordati atentie odihnei si relatiilor sentimentale.

Sagetator

Este posibil ca dupa o lunga perioada sa va simtiti usurat ca ati reusit sa va puneti in ordine toate gandurile si sa o luati de la capat cu planurile. Nu va bucurati prea mult, deoarece o noua avalansa se anunta a se abate asupra voastra si a familiei.

Capricorn

Se pare ca nu va intelegeti cu nimeni de la slujba si nu reusiti sa va comunicati doleantele. Cel mai bine ar fi sa lucrati singur cateva zile pentru a vedea daca este vreo schimbare notabila in legatura cu prestatia si cantitatea sarcinilor. Nu va neglijati indatoririle casnice.

Varsator

Este posibil ca partenerul de viata sa nu va inteleaga pe deplin si sa-si doreasca sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu voi, lucru ce nu il puteti oferi. Un membru al familiei va reproseaza un lucru sau o situatie mai veche pe care ati lasat-o neclarificata.

Pesti

Sunteti sensibil si doar asa reusiti sa va apropiati si sa va intelegeti cu cei dragi aceasta saptamana. Intampinati diverse probleme, mai vechi, mai noi, insa dati dovada de intelepciune si gasiti solutii salvatoare.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop saptamanal august, #horoscop saptamanal 2015, #horoscop saptamanal , #Horoscop 2015