Horoscop saptamanal: 30 noiembrie - 6 decembrie 2015

Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 07:26
6707 citiri
Horoscop saptamanal: 30 noiembrie - 6 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu permite nimanui sa te deranjeze sau sa te supere, deoarece esti intr-o forma de zile mari si dai randamentul pe care-l asteptau sefii in momentul in care te-au angajat. Ai grija insa la sanatate.

Taur

Te gandesti la urmatorul pas in relatie si vrei sa fii sigur ca si persoana de langa este in asentimentul tau. Intampini cateva probleme la locul de munca insa, spre sfarsitul saptamanii, vei vedea ca te-ai speriat degeaba.

Gemeni

Esti carismatic si te simti in largul tau oriunde vei merge in aceasta saptamana. Iesi basma curata din unele situatii care privesc strict persoane de sex opus.

Rac

Esti norocos si dai peste unele persoane care promit ca te vor ajuta sa revii pe picioarele tale si chiar o vor face. Ai grija insa la ce decizii iei si ce compromisuri faci.

Leu

Partenerul de viata te sustine si asta ti-a demonstrat-o de foarte multe ori, insa simti ca de ceva timp lipseste un element destul de important al relatiei. Desprinde-te cateva zile de tot pentru a-ti pune gandurile in ordine.

Fecioara

Pe plan sentimental reusesti sa depasesti o problema ce te-a macinat luni bune si acum esti intr-o forma de zile mari. Simti ca in sfarsit ti-ai luat cea mai mare piatra de pe inima.

Balanta

Vei fi pus in fata unei mari alegeri: cariera sau relatia si vei fi tentat sa dai un raspuns in urmatoarele secunde cand ai auzit si intrebarea. Nu te pripi, deoarece inca poti gasi o cale de mijloc.

Scorpion

Au aparut diverse tensiuni intre tine si unul dintre superiori, asa ca ar fi bine sa iti schimbi locul de munca, deoarece acesta iti va aduce mult mai multe probleme. Vei primi o remuneratie in weekend.

Sagetator

Se pare ca un prieten va avea mare nevoie de ajutorul tau si de recomandat ar fi sa il ajuti, deoarece curand se va intoarce roata si nu favorabil tie. Mici probleme de sanatate apar la orizont.

Capricorn

Incearca sa nu te increzi in oricine, pentru ca nu toata lumea iti vrea binele. Stim ca este imposibil sa crezi aceste lucruri, fiindca treci printr-o perioada destul de buna, insa, aceasta este realitatea.

Varsator

Esti foarte prins in munca si in toata aceasta agitatie zilnica incat uiti exact ceea ce este important in viata. Din pacate, toata saptamana va fi asa si oboseala te va ajunge din urma.

Pesti

Rabdarea ta este pusa la incercare de o persoana draga, care are multe cuvinte de spus in ceea ce priveste modul in care-ti traiesti viata. Cel mai bine ar fi sa nu acorzi atat de multa atentie si sa faci ca tine.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop saptamanal, #Horoscop saptamanal noiembrie, #horoscop saptamanal decembrie, #horoscop saptamanal 2015 , #Horoscop 2015