Horoscop saptamanal: 11-17 iulie 2016

Duminica, 10 Iulie 2016, ora 08:49
5442 citiri
Horoscop saptamanal: 11-17 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Cineva vine pe neasteptate si iti povesteste despre ceva ce se intampla fara ca tu sa stii. Imediat iei atitudine pentru a te asigura ca situatia sa nu scape de sub control. O sa iesi mai des in oras si o sa te intalnesti cu prieteni pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Leu

Fii cu ochii pe cei mai mici din familie, pentru ca au mai mult timp la dispozitie si din plictiseala s-ar putea sa intre intr-un conflict. Spre sfarsitul saptamanii, o te odihnesti mai bine noaptea si o sa ai mai multa energie ziua.

Fecioara

Daca intentionezi sa iti iei concediu in perioada urmatoare, asigura-te ca lasi totul in ordine la locul de munca pentru a nu te deranja nimeni in timpul liber. Cineva din strainatate iti transmite un mesaj care o sa duca la o mica discutie in contradictoriu in familie.

Balanta

Colaborezi excelent cu oamenii de la birou, chiar si cu cei pe care ii ocoleai cat puteai de mult. Te simti excelent de bine in pielea ta si nu vrei sa schimbi nimic. In sfarsit, ai ajuns intr-un punct in care esti multumit de viata ta.

Scorpion

Pregateste-te pentru o saptamana plina de evenimente, in care abia o sa ai timp sa respiri. Pe de alta parte, in plan personal, se vor intampla lucruri care te repun pe picioare, dupa o perioada ceva mai grea.

Sagetator

Unele persoane te inspira doar prin simplul lor mod de a se comporta. Exemplul cuiva te face sa vrei sa schimbi cateva aspecte in atitudinea ta. Chiar si in relatia cu partenerul de viata, unde o sa faci cateva modificari care vor schimba situatia in bine.

Capricorn

Vrei sa experimentezi ceva ce nu ai incercat pana acum. La inceput te temi ca nu esti pregatit, dar cineva te incurajeaza sa urmezi acest drum. Un prieten de incredere face un gest deosebit pentru tine.

Varsator

Va fi o saptamana ca un concediu pentru tine, chiar daca nu o sa fii in vacanta. Esti relaxat, iti faci treburile in liniste si in fiecare seara petreci cu prietenii sau cu familia. Este un semn ca ai pus in practica tehnicile de relaxare recomandate de un amic.

Pesti

Pastrezi doar ceea ce iti place din tot ceea ce ti se intampla si lasi sa treaca pe langa tine detaliile care te-ar putea indispune. Nu le bagi in seama si iti dai seama cat de bine poate sa fie.

Berbec

In aceasta saptamana nu te concentrezi foarte mult pe cariera sau pe prieteni, ci mai mult pe partenerul de viata, care trece printr-o criza la locul de munca si pe care trebuie sa il sustii. In ultimele zile ale saptamanii, o sa faci o deplasare mai lunga.

Taur

Planuisei sa pleci din oras, dar o schimbare de ultim moment te va aduce intr-un punct in care nu credeai ca o sa ajungi curand, ci abia la inceputul anului viitor.

Gemeni

In urma unei confunzii vei fi implicat intr-o disputa intre doi colegi. Incerci sa te distantezi, dar colegii insista sa fii "judecator" in acest caz. Rezolvi cu mare abilitate situatia creata.

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Horoscop saptamanal iulie, #Horoscop iulie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016