Horoscop saptamanal: 12-18 septembrie 2016

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 18:26
7314 citiri
Horoscop saptamanal: 12-18 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Te intalnesti cu niste prieteni din copilarie si te incarci cu energie pozitiva, pentru ca iti amintesti de momente deosebite si de nazbatiile facute. La birou va fi liniste in primele zile, dar apoi va avea loc o sedinta tensionata. Nativii barbati isi fac planuri de casatorie.

Balanta

Atunci cand destinul iti ofera o sansa unica este important sa o recunosti si sa nu treci pe langa ea nepasator. Asa ca fii atent la tot ceea ce se intampla in viata ta. Intri intamplator intr-o conversatie, care va duce la un proiect de viitor foarte interesant.

Scorpion

Apar probleme de ordin emotional pornite de la niste barfe lansate de cineva care are un interes financiar. Trebuie sa ignori persoanele despre care stii ca vorbesc fara sa gandeasca. Spre sfarsitul saptamanii vin noutati legate de un copil.

Sagetator

Ajungi la cateva institutii ale statului pentru ca ai nevoie de o aprobare pentru a demara un nou proiect. Este vorba despre ceva personal, dar in care o sa folosesti ceea ce ai invatat la locul de munca.

Capricorn

Ai o stare de spirit foarte buna. Saptamana trecuta ai rezolvat multe probleme care iti dadeau batai de cap si acum esti linistit. Te simti atat de bine de parca abia te-ai fi intors din concediu.

Varsator

Iti iei multe angajamente fata de oameni pe care ii iubesti. Nu promite ceva daca nu esti sigur ca te poti tine de cuvant, pentru ca o sa pari neserios. Obtii niste bani printr-un credit sau imprumut de la un amic. Ai nevoie de suma respectiva pentru a face o imbunatatire in casa.

Pesti

Oameni noi intra in familia ta sau in cercul de prieteni si descoperi personalitati diferite de a ta, dar interesante. Ai multe de invatat de la aceste persoane si esti incantat. Ai mari asteptari legate de un proiect legat de partea personala si apar semne bune.

Berbec

Semnezi un acord sau un contract care o sa iti aduca niste bani in plus. Nu este vorba despre o marire de salariu, ci de un bonus. Afli cu aceasta ocazia cum poti sa iti maresti veniturile si continui pe acest drum, incercand sa atragi noi parteneri de afaceri.

Taur

Planurile se schimba de la o zi la alta, pentru ca un prieten este foarte nehotarat. Te enerveaza comportamentul sau si ii atragi atentia. Cineva din zodia gemenilor iti da o veste excelenta in weekendul ce urmeaza.

Gemeni

Aceasta saptamana va fi una speciala pentru nativii gemeni tineri. Va incepe o etapa speciala din viata lor. In primele zile ale saptamanii se anunta multe intalniri si evenimente in cadrul carora vei negocia pentru un viitor proiect. O sa stai foarte putin acasa, iar partenerul de viata te va considera un musafir.

Rac

Ai foarte mare grija la cheltuieli si la cum imparti banii. Evita conflictele de ordin financiar, pentru ca o sa fii nevoit sa faci niste alegeri care nu te vor avantaja. Spre sfarsitul saptamanii o sa petreci cu prietenii si o sa primesti vesti de la o ruda care vrea sa vina in vizita.

Leu

Te ocupi de ceva ce tine de casa si apoi de problemele unui prieten care are nevoie de ajutorul tau. Primesti vesti de la cineva care iti cere ajutorul intr-o problema financiara. Spre sfarsitul saptamanii te ocupi de ceva ce tine de concediu.

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#horoscop saptamanal septembrie, #horoscop septembrie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016