Horoscop saptamanal: 17-23 octombrie 2016

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 16:44
16353 citiri
Horoscop saptamanal: 17-23 octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Te bucuri de evolutia favorabila a unor planuri calatorie. Se ieftinesc biletele de avion sau castigi ceva. Sarbatoresti alaturi de partenerul de viata vestea buna. Un prieten aflat departe de tine nu-ti transmite vesti prea bune.

Scorpion

Diverse intalniri si discutii din aceasta saptamana iti amintesc de copilarie si o sa devii nostalgic in prima parte a saptamanii. Miercuri sau joi nu reusesti sa te intelegi cu o femeie, de parca ati vorbi limbi diferite. In weekend primesti sau trimiti bani cuiva aflat in alt oras.

Sagetator

O ruda sau partenerul de viata te surprinde cu un cadou. Trebuie sa pregatesti actele pentru o deplasare pentru slujba sau pentru o calatorie. Cateva zile o sa te ocupi de acest aspect.

Capricorn

Cineva din familie sau vecinatate iti cere ajutorul. Timpul nu este de ajuns, dar tot gasesti cateva momente pentru a te ocupa de problema sa. Primesti niste bani - probabil un bonus la locul de munca.

Varsator

Obtii un venit suplimentar datorita unei activitati pe care o incepi cu o femeie tanara. O situatia complexa o sa te apropie mult de partenerul de viata. Spre sfarsotul saptamanii porti o discutie importanta referitoare la cariera.

Pesti

Participi la o reuniune de familie, unde iti va fi aproape imposibil sa nu observi ceva care sa te deranjeaze. Ca sa nu te lasi afectat, trebuie sa ignori aceste semne. In weekend poti sa iti incerci norocul la loterie, dar sa nu speri la premiul cel mare, ci la ceva mai mic.

Berbec

Se schimba planurile pentru o calatorie pe care urma sa o faci. Conjuctura astrala favorizeaza relatiile personale, chiar cele sexuale. La birou, cineva te va enerva in primele zile, dar apoi iti va deveni aliat.

Taur

Te ingrijoreaza lipsa de interes pe care o arata cineva fata de o propunere venita din partea ta. Te simti tradat si indepartezi omul respectiv fara sa ii oferi o sansa sa explice de ce a procedat asa. Va fi o greseala.

Gemeni

Daca esti nascut in zodia gemeni, nu iti face planuri prea mari in aceasta saptamana, pentru ca o sa fii nevoit sa le schimbi, pentru ca cineva iti face o surpriza si vine in vizita. Un copil o sa te faca foarte fericit.

Rac

O sa intampini dificultati cu partea financiara, pentru ca vrei sa cumperi ceva si nu iti ajung banii. O persoana apropiata va fi cam nervoasa si o sa va ciondaniti mai mult ca de obicei. Din fericire, te-ai invatat cum trebuie sa procedezi in astfel de cazuri.

Leu

In urma unei conversatii pe un ton serios incepi sa vezi lucrurile altfel. Realiezi ca ceva din viata ta nu era cum credeai si vrei sa faci o schimbare. Planifici o calatorie pentru weekend.

Fecioara

Femeile fecioara vor calatori destul de mult in aceasta saptamana sau macar vor umbla mult prin oras pentru a rezolva chestiuni care tin de locuinta. Nu imprumuta pe nimeni in aceasta perioada, pentru ca o sa ai si tu cheltuieli.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop octombrie, #horoscop octombrie 2016 , #horoscop 2016