Horoscop saptamanal: 18-24 ianuarie 2016

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 15:26
5522 citiri
Horoscop saptamanal: 18-24 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Capricorn

Te asteapta o saptamana in care o sa stai foarte mult conectat la Internet. Incepi cateva proiecte care necesita mai multa atentie si responsabilitate. Va fi destul de obositor si deja te gandesti la urmatorul weekend, de care vrei sa profiti.

Varsator

Iti iei visele in serios si iti pui anumite semne de intrebari cu privire la ceva ce te-a impiedicat sa te odihnesti. Din fericire, in ultima parte sa saptamanii scapi de aceasta obsesie si te poti concentra pe ceva cu adevarat serios, precum un examen sau un test care se apropie.

Pesti

Esti foarte popular in cercurile in care de invarti, astrele sunt de partea ta, mai ales Soarele, care ti-a pregatit cateva surprize. Toata lumea vrea sa se intalneasca cu tine. Spre sfarsitul saptamanii se anunta niste drumuri in afara orasului.

Berbec

Viata ta este intr-un moment foarte bun pentru tine, pe toate planurile, mai ales la locul de munca si in privinta sanatatii. Multi nativi in berbec se vor bucura de o calatorie de afaceri, dar care se va dovedi a fi una foarte distractiva.

Taur

Nu asteaptai niciun colet in perioada aceasta, dar o sa primesti ceva ce te va bucura foarte mult. Este un gadget care iti va usura o munca zilnica. Si tranzactiile financiare facute in aceasta saptamana vor fi de succes.

Gemeni

Inchei o afacere sau un contract menit sa te ajute pe viitor. Te gandesti si la schimbarea locuintei sau la achizitia uneia si incepi demersurile necesare. Partenerul de viata face un gest neasteptat care te surprinde, pentru ca nu ii sta in fire.

Rac

Soare si Mercur nu au semne bune pentru zodia ta, dar in schimb Marte si Pluto iti aduc vesti bune in plan personal. Interactionezi foarte bine cu oamenii in varsta, mai ales cu parintii sau cu socrii. Povestea de dragoste a unor prieteni te surprinde.

Leu

Simti niste vibratii interesante in aceasta saptamana. Rezonezi cu oameni cu care nu ai fost de multa vreme de acord si impreuna faceti planuri pentru un proiect comun. Acasa nu se anunta foarte multe schimbari.

Fecioara

Esti foarte flexibil si te adaptezi in orice situatie, iar aceasta saptamana o sa ai foarte multe provocari in acest sens. Subiecte de multa vreme ingropate le aduci in prezent intr-o alta forma. Spre sfarsitul saptamanii trebuie sa te astepti ca un eveniment incantator ce va avea urmari asupra vietii personale.

Balanta

Casa dragostei intra in atentia astrelor, mai ales in ceea ce priveste Soarele si Luna. Partenerul de viata se comporta ca un adolescent indragostit, iar tu raspunzi la fel. In privinta sanatatii, nu ar strica sa faci un control medcal, pentru ca unele simptome ce par inofensive se vor agrava.

Scorpion

Inceputul saptamanii vine cu un nivel mai mare de energie, semn ca ti-au prins foarte bine activitatile din weekend. Apare o oportunitate de crestere a veniturilor financiare, poate o colaborare cu o persoana cu care ai mai avut parteneriate si pana acum.

Sagetator

Te gandesti la o schimbare de cariera si iei in serios cateva oferte primite. Totusi, nu vrei sa renunti la cioara din mana pentru vrabia de pe gard si nu te arunci in ceva ce nu cunosti. O sa ceri multe informatii si detalii pentru a fi sigur ca faci alegerea corecta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#horoscop saptamanal, #horocop ianuarie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016