Horoscop saptamanal: 22-28 februarie 2016

Duminica, 21 Februarie 2016, ora 19:26
6752 citiri
Horoscop saptamanal: 22-28 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Esti protagonistul unei intamplari demne de a fi povestita nepotilor. Esti entuziasmat de ceea ce se intampla, dar nu ar strica si mai multa responsabilitate din partea ta.

Berbec

Te gandesti la modificari in locuinta, la renovari sau chiar achizitionarea unei case noi. Esti hotarat sa faci schimbari ce vor fi observate de la distanta si pentru care vei fi felicitat.

Taur

Un om care este mereu in atentia tuturor iti capteaza si tie interesul si petreci mult timp cu el. Ai grija, ca partenerul de viata ar putea fi gelos daca este vorba de o persoana de sex opus.

Gemeni

Lipsa increderii intr-un om cu care colaborezi te impiedica sa mergi inainte pe drumul pe care ai pasit. Faci un pas inapoi pana cand te asiguri ca nimeni nu iti pune munca in pericol.

Rac

Te influenteaza multa starea de spirit a celor din jur si daca acestia vor fi nervosi si tu o sa te manifesti la fel de ciudat. Asta inseamna ca trebuie sa te inconjori de oameni care stiu sa se bucure de viata si care vad mereu partea plina a paharului.

Leu

In aceasta perioada ai nevoie de mai mult spatiu pentru tine insuti si pentru a te ocupa de proiectele personale, asa ca invata sa spui "nu" la locul de munca si nu mai accepta sarcini suplimentare. Pe de alta parte, nu le lasa pe cele vechi neterminate.

Fecioara

Daca iei in seama rautatile unei rude, nu este sanatos pentru tine si trebuie sa fii indiferent la astfel de detalii. Ai multe lucruri de care sa te bucuri in loc sa pierzi timp pretios cu astfel de persoane. Mai mult, la locul de munca se anunta o reusita.

Balanta

Traiesti foarte intens in plan personal, romantic, pentru ca intalnesti o persoana deosebita sau partenerul de viata te copleseste cu multa atentie, lucru care nu il caracterizeaza. Nu este exclus sa pleci intr-o mica vacanta.

Scorpion

Iti asumi un risc in privinta unei sarcini legate de viata profesionala, dar ai incredere in forta si ambitia ta si nu renunti pana cand totul nu iese asa cum iti doresti tu.

Sagetator

Accepti cu greu ceva ce ai aflat despre un apropiat. Acesta a incercat sa pastreze secretul, dar din cauza curiozitatii tale este nevoit sa ti-l marturiseasca. In cateva zile, o sa treci peste acest incident si viata ta o sa revina la normal.

Capricorn

Ai lucruri mai bune de facut decat sa te legi de detalii nesemnificative, asa ca lasa micile suparari sa treaca pe langa tine ca si cum nu ar fi existat. Iesi in oras cu oameni dragi si nu raspunde la telefon celor care mereu se plang de ceva.

Varsator

Primesti o invitatie la un eveniment unde trebuie sa te prezinti la patru ace si intri in criza de timp, pentru ca in garderoba ta nu se regaseste nimic ce s-ar incadra. Urmeaza cateva zile de alergat prin magazine. La birou se anunta liniste.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#horoscop saptamanal, #horoscop februarie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016