Horoscop saptamanal: 25 aprilie - 1 mai 2016

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 18:32
6358 citiri
Horoscop saptamanal: 25 aprilie - 1 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Unele lucruri care te deranjau la oamenii din jurul tau le regasesti si la propria persoana si ajungi la concluzia ca schimbarea trebuie sa porneasca de la tine. Asta inseamna ca urmeaza sa faci pace cu tine insuti si sa lasi in urma niste aspecte care nu se incadreaza in planurile tale pentru viitor.

Gemeni

Soarele si Mercur fac echipa si te vor duce intr-o zona de confort din care o sa refuzi sa iesi cel putin in aceasta saptamana. In ultimele zile, mai ales vineri, o sa ai foarte mult de alergat prin oras.

Rac

Te concentrezi pe activitati de grup. Petreci mai mult timp cu familia si cu prietenii. Un amic iti propune o excursie la munte sau intr-un loc in care nu ai mai ajuns si accepti incantat. Simti nevoia de o mica escapada.

Leu

Luni si marti, multe persoane se vor pregati pentru o vacanta prelungita, dar tu esti foarte concentrat pe ceea ce a ramas neterminat. Asta pana inspre sfarsitul saptamanii cand abandonezi tot, te urci in masina si pleci fara sa ai o destinatie stabilita dinainte.

Fecioara

Urmeaza sa primesti un raspuns pentru un concurs la care ai participat acum ceva timp si esti foarte emotionat. Mai ai rabdare pana miercuri sau joi. Partenerul de viata iti ofera o veste si mai buna chiar inainte de rezultatul asteptat.

Balanta

Bani, bani, bani. Doar la asta te gandesti in aceasta saptamana, desi nu este cazul. Dupa o intalnire cu mai multi prieteni dragi o sa realizezi ca sunt alte aspecte mai importante decat situatia financiara si te bucuri mai mult de micile detalii care dau valoare vietii.

Scorpion

In aceasta saptamana o sa simti o liniste deplina in interior dupa ce ai clarificat unele lucruri. Nu s-a schimbat ceva radical, dar ai invatat sa lasi in urma ceea ce te impiedica sa zambesti. In plus, ai si dormit mai mult si se observa ca esti mai relaxat.

Sagetator

Mercur si Soarele te motiveaza sa fii mai organizat si sa nu lasi nimic neterminat. Esti omul momentului si vrei sa finalizezi in fiecare zi ceea ce ai scris in agenda. Concentreaza-te mai mult pe sanatate si nu ignora timpul de odihna.

Capricorn

Este o perioada buna pentru tine, chiar una dintre cele mai interesante saptamani din an. Primesti cateva vesti bune, cunosti oameni care ti-ar putea deveni parteneri de afaceri, iar in ultimele zile pleci intr-o calatorie de placere.

Varsator

Atentia nativilor in varsator se indreapta catre familie, in special copii si parinti. Pot exista unele tensiuni, pentru ca nu va puteti hotari asupra unor lucruri care tin de locuinta, dar pana la urma ajungeti la un numitor comun.

Pesti

Daca la inceputul saptamanii esti relaxat si lipsit de griji, in ultima parte o sa intri in priza si o sa fii foarte agitat. Incearca sa te linistesti putin pentru ca te poti contrazice fara rost chiar si cu partenerul de viata.

Berbec

Soarele te ajuta sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa gasesti raspuns pentru intrebari mai vechi. Miercuri sau joi o sa ai ocazia sa te alaturi unui grup care se ocupa de activitati caritabile.

Horoscop realizat de Zaza

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop 2016, #Horoscop aprilie , #horoscop 2016