Horoscop saptamanal: 27 iunie- 3 iulie 2016

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 08:20
10256 citiri
Horoscop saptamanal: 27 iunie- 3 iulie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Soarele te insoteste in urmatoare saptamani, incarcandu-te cu energie pentru tot restul anului. Atragi in jurul tau oameni cu influenta si cu povesti de viata impresionante de la care o sa ai foarte multe de invatat.

Leu

Pui la punct o strategie pentru ca portofelul sa fie mai plin fata de ultima vreme. Stii exact ce trebuie sa faci si cu ce persoane sa intri in discutii. Apreciezi mult mai mult lucrurile simple din viata ta, dar care fac diferenta.

Fecioara

O sa fii foarte popular in saptamana care urmeaza. O anumita activitate te aduce in centrul atentiei si relatiile sociale se imbunatatesc considerabil. Esti mult mai deschis catre noi variante de colaborari.

Balanta

Esti ca un magician. Apari si dispari cand nu se asteapta nimeni. Te implici in ceva nou, dar promitator. Vin cateva zile aglomerate, dar in care o sa te simti liber sa te exprimi.

Scorpion

Indraznesti. Ai mai multa incredere in tine sa faci si sa spui ceea ce gandesti. Te concentrezi pe timpul liber si incerci niste restaurante recomandate de cativa prieteni.

Sagetator

Porti discutii legate de o mostenire sau despre dezvoltarea unor planuri personale. O ruda o sa iti dea batai de cap, dar o vei convinge ca ai dreptate. Ai argumente atat de solide, incat o sa reusesti sa o aduci imediat in punctul dorit de tine.

Capricorn

Soarele va fi sursa ta de energie si influenta sa o sa se observe pe toate planurile. Totul iti iese mai bine decat te asteptai, iar negocierile pe care le vei purta vor fi fructuoase.

Varsator

Vacanta, romantism, plimbari. Astfel va arata saptamana ta. O sa pleci cateva zile intr-o destinatie speciala pentru tine si pentru partener. O sa iti incarci bateriile, dar te intristeaza gandul ca trebuie sa te intorci la slujba.

Pesti

Prinzi cateva momente libere si faci ceva pentru propria persoana. Mergi la masaj sau dai o fuga cu baietii la pescuit. Oricum, o sa te simti excelent, chiar daca vor urma si cateva zile de foc la birou.

Berbec

Nu insista asupra unui lucru cu care echipa ta nu este de acord, ci mai bine negociaza cu mai multi colegi pana ajungeti la un numitor comun. Venus te aduce pe un drum calm si o sa atraga cateva experiente linistitoare. Fura cateva momente de relaxare si marea agitatie din viata ta.

Taur

O modalitate sigura de a ramane pe drumul constructiv este sa te concentrezi si sa nu te lasi atras de interesele altcuiva. Vor fi cateva intalniri tensionate, dar care te vor ajuta sa pui bazele unui nou proiect.

Gemeni

Mercur iti aduce cateva experiente obositoare, dar care iti vor imbunatati situatia financiara, asa ca nu te poti plange prea mult. Luni si marti trebuie sa fii diplomat in exprimari, chiar daca nu esti foarte multumit de ceea ce auzi.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop iunie, #horoscop 2016 iunie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016