Horoscop saptamanal: 29 august - 4 septembrie 2016

Duminica, 28 August 2016, ora 12:28
6745 citiri
Horoscop saptamanal: 29 august - 4 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Ai o multime de idei pentru sedinta de la birou, in cadrul careia o sa bifezi cateva reusite. O sa fii omul cu cel mai mare nivel de energie si o sa ii inspiri si pe cei din jurul tau. Vei avea de facut o deplasare in interesul slujbei. Cei necasatoriti discuta serios sa duca relatia la un alt nivel.

Balanta

Se anunta cateva zile spectaculoase petrecute in compania unor oameni dragi. Si la birou va fi o atmosfera placuta. Prietenii din afara tarii se gandesc la tine si sunt mari sanse sa iti faca o surpriza in curand, adica sa vina in vizita.

Scorpion

Persoana draga trece printr-o perioada grea si trebuie sa ii fii alaturi. Fii mai atent la partea financiara. Trebuie sa recunosti ca in ultima vreme ai avut mana larga si ai dat banii pe lucruri inutile de care nu ai avut nevoie.

Sagetator

Te ingropi in acte, pentru ca intalnirea cu echipa ta te-a motivat sa incerci sa termini cat mai repede proiectul actual si sa il incepi pe urmatorul care pare mult mai interesant. Totusi, asigura-te ca nu iti vei ocupa tot timpul, pentru ca familia are nevoie de tine.

Capricorn

O persoana este destul de agresiva verbal si incerci sa o eviti. Pana la urma ajungi fata in fata cu ea si doar cu un ton potrivit si cuvinte alese vei reusi sa o faci sa inteleaga ce a gresit si de ce ceilalti o privesc suspect.

Varsator

Soarele are planuri mari pentru varsatori, mai ales cei care activeaza in domeniul artistic. Stai foarte bine din punct de vedere financiar, semn ca ai inceput sa culegi roadele unor proiecte mai vechi. Familia iti va face o surpriza.

Pesti

Jupiter va influenta mult casa cuplurilor, creand o baza favorabila pentru viata sentimentala. Vei fi entuziasmat de ceva ce o sa se intample la birou. Acorzi o mare atentie contractelor ce apar la munca.

Berbec

La prima vedere saptamana pare o catastrofa, dar o sa rezolvi repede unele aspecte neplacute si apoi te vei putea bucura in ordine de avantajele oferite de locul tau de munca. Incepi sa vezi chiar mai multe parti bune pe care pana acum nu le cunosteai,

Taur

Dispui de o suma destul de maricica si iti poti satisface un capriciu. Este vorba despre un lucru pe care ti-l doreai de multa vreme. Este un gadget. Rezolvi ceva ce tine de linistea casei tale, probabil un conflict cu un vecin sau o ruda.

Gemeni

Iti va fi greu sa gestionezi ceea ce se intampla in aceasta saptamana in viata ta. O sa dai piept in piept cu niste probleme mai vechi de care credeai ca ai scapat. Te poti astepta la vizita unui prieten drag, care vine din alt oras.

Rac

O persoana care iti zambeste tot timpul te ajuta in aceasta saptamana pentru ca te linisteste si iti creeaza o stare de bine. Prioritatile tale sunt de ordin personal in aceasta perioada.

Leu

Va fi atmosfera perfecta pentru a pune in practica planul pentru a-l surprinde pe cel drag. Ai muncit destul de mult pentru ca totul sa iasa perfect. Astrele par ca s-au inteles sa iti faca drumul mai usor.

Horoscop realizat de Zaza

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#horoscop saptamanal august, #horoscop saptamanal septembrie, #Horoscop august, #horoscop saptamanal , #horoscop 2016