Horoscop saptamanal: 3-9 octombrie 2016

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 16:03
7316 citiri
Horoscop saptamanal: 3-9 octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Saptamana aceasta vine cu vesti bune legate de partea financiara si nu doar pentru ca ai luat salariul. Ai semnat niste contracte care iti vor aduce un bonus insemnat. Fii foarte atent la promisiunile pe care le faci, pentru ca unele sunt mult prea indraznete.

Scorpion

Acasa apar discutii legate de educatie sau calatorii si trebuie sa aduci argumente solide pentru a-i convinge pe ceilalti. Revii la niste idei mai vechi pe care le abandonasei si care aveau legatura cu un plan de afaceri.

Sagetator

Concentreaza-te pe latura financiara. Ar fi indicat sa pui niste bani deoparte pentru cazuri de urgenta. Iti permiti in aceasta perioada si nu este o idee buna sa mergi prin magazine doar ca sa cheltuiesti ceea ce ai in plus. Faci o favoare cuiva care nu a indraznit sa iti ceara nimic de rusine.

Capricorn

Multi capricorni vor incepe o relatie de prietenie cu o femeie tanara. La birou se anunta cateva intalniri importante, iar pe plan personal vei participa la o petrecere unde te vei intalni cu oameni pe care nu ii placi foarte mult.

Varsator

Un gest deosebit facut de cineva fata te tine te face sa crezi ca sentimentele sale sunt mai puternice, nu ca intr-o simpla prietenie. Nici tu nu esti strain de astfel de trairi si este posibil sa incepeti o relatie.

Pesti

Te preocupa tot ceea ce este legat de partea financiara - nu neparat de cresterea veniturilor, ci de economisit mai mult. Femeile nascute sub semnul pestilor vor lua decizii importante legate de familie.

Berbec

In aceasta saptamana o sa te confrunti cu unele cheltuieli neprevazute. Primesti un ultimatum in privinta unei plati si trebuie sa te ocupi urgent de acest aspect. Anumite persoane sau institutii te vor pune pe jar cateva zile, dar vestile bune care vor urma te vor mobiliza. Se anunta si o calatorie de afaceri.

Taur

Primesti niste informatii cu intarziere si din aceasta cauza nu reusesti sa predai la timp un proiect. Daca ai rabdare sa explici motivele, sefii vor intelege. Important este sa iti pastrezi cumpatul. Problemele de sanatate ale unei femei din familie te vor tine in alerta, dar se vor dovedi a fi false.

Gemeni

In centrul atentiei o sa fie un copil din familie sau o persoana mai tanara. Se spune ca cine nu are un batran sa isi cumpere. In aceasta situatie o sa fii si tu in zilele urmatoare. Cineva mai in varsta iti va oferi sfaturi utile. Gemenii tineri care sunt in cautarea unui partener de viata trebuie sa socializeze mai mult.

Rac

O sa participi la numeroase intalniri, chiar mai multe intr-o singura zi. In dorinta de a atinge un anume obiectiv iti vei suprasolicita organismul. Tocmai de aceea weekendul care urmeaza trebuie sa te asiguri ca nu ai nimic programat.

Leu

Ai in fata o saptamana agitata, in care vei experimenta diverse stari si sentimente. Vei fi plin de energie, dar si epuizat si dornic de liniste. O sa pornesti negocieri cu privire la unele achizitii care tin de locul de munca.

Fecioara

Un amic iti cere ajutorul pentru o problema personala. Consideri ca subiectul este chiar intim si eviti sa te implici. Pe de alta parte, consideri ca prietenul tau nu poate lua singur decizii bune si ii oferi un sfat. Va fi o saptamana in care in fiecare zi o sa faci ceva esential pentru cariera ta.

Horoscop realizat de Zaza

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop saptamanal octombrie, #horoscop saptamanal 2016 , #horoscop 2016