Horoscop saptamanal: 7-13 martie 2016

Duminica, 06 Martie 2016, ora 12:43
8253 citiri
Horoscop saptamanal: 7-13 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Ai impresia ca cineva ti-a pus gand rau si banuiesti pe toata lumea de conspiratii. Trebuie sa te relaxezi, pentru ca iti faci griji degeaba. Saptamana se anunta a fi una foarte buna si la birou, dar si acasa.

Berbec

Daca ceva nu merge bine la inceputul saptamanii, nu intra in panica, pentru ca se va rezolva in urmatoarele zile. Vei lucra putin intr-un mediu diferit fata de ceea ce cunosteai si noutatile te surprind, dar te-ai putea obisnui.

Taur

Esti invatat sa castigi, asa ca atunci cand ceva nu iese cum iti doresti tu, te ambitionezi si muncesti si mai mult pentru ca rezultatul final sa fie pe placul tau. Dar niciodata nu apelezi la metode necinstite pentru a obtine ceea ce vrei.

Gemeni

Esti mai singuratic in aceasta saptamana si vrei sa rezolvi totul fara sa primesti ajutorul nimanui. Vrei sa demonstrezi ceva si nu renunti pana cand nu reusesti, chiar daca asta inseamna sa ramai peste program la locul de munca. Se anunta o imbunatatire in privinta relatiei cu partenerul de viata.

Rac

Casa relatiilor personale intra in atentia astrelor, semn ca trebuie sa faci ordine in cercul de prieteni. Nu pastra langa tine oameni care te impiedica sa evoluezi si care iti inrautatesc mereu starea de spirit.

Leu

Este momentul perfect pentru a prelua controlul in privinta unui proiect de care nu esti multumit cum se ocupa altcineva. Incerci sa nu superi pe nimeni, dar nici nu poti continua astfel. Spre sfarsitul saptamanii o sa radiezi. Ceva te bucura atat de mult si te ajuta sa iti recapeti increderea in tine.

Fecioara

Se anunta o perioada aglomerata si o sa functionezi foarte mult pe baza de cafea si vitamine. Te incanta gandul ca la sfarsit o sa ai un motiv serios pentru a sarbatori. Nu uita ca niciodata nu e prea tarziu pentru a face o schimbare mare in viata ta si indrazneste mai mult.

Balanta

Petreci cateva seri la rand si apoi o sa te prinda oboseala. Aveai nevoie de astfel de momente, dar ar fi indicat sa nu iti faci planuri pentru weekend, ci sa stai acasa pentru a te odihni.

Scorpion

Vocea ratiunii iti sopteste sa nu spui ceea ce gandesti cand te intalnesti cu niste prieteni care se afla intr-o situatie ciudata pentru tine. Lasa sa mai treaca timpul si sa vezi in ce directie evolueaza lucrurile. La birou se anunta cateva zile aglomerate, dar te simti bine in echipa ta.

Sagetator

Te concentrezi asupra unor indivizi pe care nu i-ai luat in seama pana acum. In aceasta saptamana se schimba putin lucrurile si pui in aplicare un plan prin care te asiguri ca nu esti in pericol. Cineva din familie are nevoie de ajutorul tau si este momentul sa ii intorci o favoare mai veche.

Capricorn

Participi la un eveniment cu fast. O lansare sau ceva important in domeniul in care activezi. Legi noi prietenii si cunosti oameni care te-ar putea ajuta din punct de vedere profesional.

Varsator

Sa fii cel mai mic peste din acvariu nu te multumeste, asa ca tragi rapid niste sfori si te implici in proiecte mai importante, care te vor ajuta sa urci pe scara ierarhica. Totusi, ai grija la ceea ce lasi in urma.

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#horoscop saptamanal martie, #horoscop 2016, #horoscop 2016 martie , #horoscop 2016