Horoscop 2017

Duminica, 01 Ianuarie 2017, ora 07:30
23613 citiri
Horoscop 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

In 2017 o sa fii foarte constient de stadiul vietii personale, dar o sa ai si momente in care o sa negi evidentul si te vei face ca nu intelegi. Jupiter iti va oferi posibilitatea de a explora unele aspecte de care te temi.

Viata sentimentala va fi foarte interesanta in 2017. Daca esti singur si in cautare de partener, acum se iveste cea mai mare sansa din ultimii 12 ani. Daca, pe de alta parte, ai o relatie de multa vreme, acum e momentul unui angajament permanent.

Daca ti se va mari salariul sau primesti o mostenire, sa nu cheltui imediat banii, ci gandeste-te la o investitie pentru viitor.

2017 va fi un an plin de calatorii, poate nu atat de multe pe cat ti-ai dori, dar oricum mai numeroase decat in 2016.

Taur

Anul 2017 vine cu o noua afacere sau mai multa independenta pentru nativii nascuti in zodia taur. Acestia trebuie sa fie atenti la orice oportunitate apare si sa nu rateze niicio sansa. Neptun ar putea crea confuzii in relatiile de prietenie.

2017 este un an foarte bun pentru planurile financiare pe termen lung. Cariera intra intr-o perioada foarte buna, chiar cea mai buna din ultimii ani. Jupiter te va ajuta foarte mult la locul de munca si va creste increderea oamenilor in tine.

Prezenta lui Pluto in sectorul calatoriilor arata ca deplasarile din 2017 iti vor schimba viata, indiferent ca sunt personale sau in scop profesional.

In primele noua luni ale anului, nivelul de energie o sa fie ridicat si o descoperi noi si noi metode pentru a te bine dispune.

Gemeni

Incepi anul 2017 cu mult romantism si intalnesti dragostea la orice pas.

La serviciu, adori conexiunile intelectuale cu alte persoane si o sa te implici in multe discutii care te vor provoca din acest punct de vedere. In privinta finantelor, ai grija la banii tai, pentru ca pe cei ai partenerului de viata nu prea o sa te poti baza, pentru ca ii veti directiona catre alte investitii.

Primavara si inceputul verii vin cu vesti bune cu privire la o schimbare in casa - vei zugravi, redocora sau chiar te vei muta.

Din punct de vedere al sanatatii, nu se anunta ceva care sa iti dea viata peste cap.

Rac

Anul 2017 va fi wow pentru tine. Esti pregatit pentru noi experiente si dornic de a pasi pe taramuri neexplorate pana acum.

Iti apar cateva oferte de munca pe care le vei refuza cu greu, dar o vei face dupa calcule atente si dupa ce o sa pui in balanta avatajele si dezavantajele.

Problemele personale vor fi prioritare datorita influentei Soarelui. Vei concretiza ceva ce a ramas nelamurit in 2016. Daca ai copii, trebuie sa iti faci mai mult timp pentru acestia, poate chiar sa plecati in vacante impreuna mai des fata de ultimii ani.

Saturn va tranzita casa sanatatii in 2017, aducand schimbari esentiale. Pentru a te asigura ca sanatatea nu iti va crea probleme se impun modificari in stilul de viata.

Leu

Anul 2017 vine cu schimbari in viata ta, atat in cea personala, cat si in cea profesionala, si abia o sa tii pasul cu acestea.

Desi esti destul de atasat de ceva din viata ta si cu greu faci schimbari majore, planul profesional se va schimba indiferent de ceea ce faci tu.

Dragostea nu este un joc pentru tine, ci iei lucrurile foarte in serios, mai ales daca nu esti implicat intr-o relatie. Trebuie doar sa iti acorzi timpul necesar inainte de luarea unei decizii. Cei angajati in relatii serioase fac inca un pas catre un angajament pe termen lung.

Sanatatea ar putea fi o problema daca nu gasesti un echilibru in toate aspectele vietii tale, pentru ca este posibil sa iti indrepti toata energia catre anumite aspecte si sa nu traiesti in armonie in alte zone.

Fecioara

Anul viitor lucrurile se evolua mai lent, dar intr-o directie foarte buna. Te vor motiva planurile de calatorie si vacantele. Consideri ca este momentul sa iei pauze mai des si sa te bucuri mai mult de timpul liber si de cei dragi.

Vor fi momente in care te vei putea baza mai degraba pe un coleg sau chiar pe seful tau decat pe prieteni.

Vei fi prietenos si romantic si chiar inclinat catre relatii noi. Lucrurile vor deveni mai intense in cuplurile formate acum mai multi ani.

Pui mare accent pe partea financiara si pentru a-ti fi bine din acest punct de vedere chiar o sa faci sacrificii.

Nu este exclus sa urmezi cursuri de yoga, meditatie sau alte astfel de practici care vor aduce un echilibru in viata ta. La inceputul verii va fi o perioada in care stergi din viata ta tot ceea ce nu iti place, in care arunci bagajele nedorite.

Balanta

La inceputul anului infloresti. Vei avea foarte multa energie si ganduri pozitive pentru 2017. Crezi - si chiar asa va fi - ca noul an o sa vina cu mai multe vesti bune.

Relatiile personale pot lua o intorsatura neobisnuita in anul care vine. Viata amoroasa va fi o provocare in primele luni ale anului.

Vei cunoaste oameni noi, o sa ajungi in locuri in care nu ai mai fost. Iti doresti sa inveti lucruri noi si sa fii mai eficient. Pentru asta, insa, trebuie sa inveti ceva nou si niste cursuri ar fi perfecte.

Pastreaza un echilibru in buget. Nu te arunca la cheltuieli inutile, dar nici nu pune toti banii la saltea.

Foloseste energia in plus pentru a face mai multa miscare. Sanatatea este la fel de importanta ca distractia.

Scorpion

Urmeaza un an plin cu momente excelente, dar si cu unele mai putin bune. Partea importanta este ca vei invata chiar si din experientele suparatoase.

Vin vesti bune pe plan profesional si emotional, dar nu incerca sa grabesti lucrurile. In privinta relatiilor cu prietenii vei ramane credincios oamenilor care ti-au fost alaturi, dar ii vei inlatura din cercul de cunostinte pe cei care ti-au gresit.

Daca esti singur, astrele ti-au pregatit surprize pentru anul 2017. In cazul in care esti implicat intr-o relatie, trebuie sa fii mai deschis cu partenerul de viata.

Soarele o sa iti ofere foarte multa energie, facandu-te sa te simti excelent din punct de vedere psihic. Vei fi mult mai echilibrat si relaxat.

Sagetator

Urmeaza un an in care o sa fii foarte solicitat atat fizic, cat si mental, asa ca se impune ca din cand in cand sa iei o pauza.

Uneori vei fi neglijent, dar tocmai acest lucru iti va face viata interesanta, in loc sa fie plictisitoare.

Vei avea parte de momente cu emotii puternice si o sa intampini dificultati in luarea unor decizii profesionale. Urmeaza-ti inima si instinctul.

Daca esti singur, a venit timpul sa actionezi si sa nu mai astepti sa apara la usa persoana potrivita. Pe de alta parte, daca esti implicat intr-o relatia seriosa, chiar casnicie, ar trebui sa iti surprinzi mai des partenerul, pentru nu lasa monotonia in viata voastra.

Vor interveni schimbari in situatia financiara si vei face cateva investitii la care te-ai gandit inca din 2015 si 2016.

Ai grija de corpul si mintea ta, fii atent la dieta si fa mai multa miscare. Daca tu nu ai grija de sanatatea ta, nimeni nu o va face.

Capricorn

Se anunta un an in care o sa realizezi tot ceea ce iti propui. Chiar daca vei avea multe de facut la locul de munca, nu iti neglija familia si prietenii.

In privinta relatiei personale modeleaza-te si dupa partener. Daca el este plin de energie, incearca sa tii pasul cu el. Daca esti singur, nu ignora semnalele cuiva din cercul de prieteni, pentru ca lucrurile ar putea evolua intr-o directie romantica.

Vei fi concentrat pe economii, dar nici nu te vei priva de ceea ce ai nevoie, doar ca nu vei da banii pe ceea ce nu iti trebuie.

Nivelul de energie va fi diferit de la o saptamana la alta si va dura putin pana cand o sa gasesti un echilibru in tot ce faci, astfel incat sa mergi in linie dreapta.

In privinta sanatatii, nu neglija sportul, dar nici somnul.

Varsator

Astrele prevad un an plin pentru tine si chiar cu schimbari radicale in stilul de viata.

Esti in continua cautare a unor metode menite sa inlature monotonia si tot timpul vei fi in miscare, ceea ce uneori te va face sa pari superficial.

Vei fi foarte pasional, romantic si tentat sa duci relatia la un alt nivel. Daca esti singur, vei curta o persoana care are aceleasi pasiuni ca tine.

Astrele te sfatuiesc sa fii serios la locul de munca, dar in acelasi timp sa nu iti fie teama sa impartasesti cu sefii tai ideile pentru dezvoltarea companiei.

Nu exagera cu mersul la sala sau cu sportul, in general, ci concentreaza-te mai mult pe tehnici de relaxare prin care sa iti cresti nivelul de energie.

Pesti

Anul 2017 o sa para foarte complicat pentru tine, dar o sa faci alegerile potrivite pentru a nu fi asa, chiar daca unele vor fi luate in ultimul moment.

Se anunta emotii puternice in plan personal - poate chiar o cerere in casatorie, o nunta sau un copil. Pestii singuri sunt inclinati mai degraba catre aventuri decat sa se stabileasca la casa lor.

Viata profesionala va evolua foarte lin, fara schimbari majore, dar cu reusite care iti vor aduce satisfactie.

Nu scoate portofelul din buzunar de fiecare data cand vezi in magazin ceva ce iti place, pentru ca risti sa intampini un hop financiar.

Vei avea atat de multa energie incat o sa simti ca explodezi. O reusita de la inceputul anului te va binedispune pentru toate celelalte 11 luni.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 2017, #zodii horoscop 2017 , #Horoscop 2017