Horoscop 2017 - Balanta

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 19:48
24115 citiri
Horoscop 2017 - Balanta
Foto: Arhiva Ziare.com

La inceputul anului infloresti. Vei avea foarte multa energie si ganduri pozitive despre 2017. Crezi - si chiar asa va fi - ca noul an o sa vina cu mai multe vesti bune.

Zodiac Balanta

Relatiile personale pot lua o intorsatura neobisnuita in anul care vine. Este posibil sa inchei o relatie, pentru a te angaja in alta mult mai buna pentru tine. Sageata lui Cupiton te poate lovi in orice moment, indiferent ca esti la birou sau la cumparaturi. Viata amoroasa va fi o provocare in primele luni ale anului si in unele perioade vei exagera cu aventurile.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BALANTA

Vei cunoaste oameni noi, o sa ajungi in locuri in care nu ai mai fost - cu siguranta nu va fi un an plictisitor. O sa iei decizii importante mult mai usor decat in anii trecuti. Este un semn de maturizare.

Iti doresti sa inveti lucruri noi si sa fii mai productiv. Pentru asta trebuie sa faci niste cursuri de specializare.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BALANTA

Pastreaza un echilibru in buget. Nu te arunca la cheltuieli inutile, dar nici nu pune toti banii la saltea. Bucura-te de viata, dar cu masura. Nu te ingropa in datorii pentru ceva ce nu merita. Planifica vacantele si rasfata-te abia dupa ce te asiguri ca esti la zi cu toate platile.

Jupiter te ajuta mult in privinta comunicarii, incurajandu-te sa explorezi noi cai. Si in privinta finantelor acesta va avea un cuvant important de spus.

Foloseste energia in plus pentru a face mai multa miscare. Sanatatea este la fel de importanta ca distractia. In ultimele luni ale anului, vei face un update al vietii personale, schimbari care iti vor hrani mintea, trupul si sufletul.

Vei avea mult mai multa energie fata de obicei. Foloseste-o cum trebuie!

Horoscop: Ce uraste BALANTA si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#balanta horoscop 2017, #zodie balanta horoscop 2017, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017