Horoscop 2017 - Berbec

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 11:06
13712 citiri
Horoscop 2017 - Berbec
Foto: Arhiva Ziare.com

In 2017, o sa fii foarte constient de stadiul vietii personale, dar o sa ai si momente in care o sa negi evidentul si te vei face ca nu intelegi. Jupiter iti va oferi posibilitatea de a explora unele puncte de care te temeai.

Viata sentimentala va fi foarte interesanta in anul urmator. Daca esti singur si in cautare de partener, acum se iveste cea mai mare sansa din ultimii 12 ani, asa ca nu ignora niciun semnal pe care il primesti. Daca pe de alta parte ai o relatie de multa vreme, acum e momentul unui angajament permanent.

Zodiac Berbec

In privinta afacerilor, multi oameni vor incerca sa te convinga sa te asociezi cu ei, dar ai grija la alegerile pe care le faci ca unele vor fi dezastruoase si risti sa iti pierzi economiile. Daca ti se va mari salariul sau primesti o mostenire, nu consuma imediat banii, ci gandeste-te la o investitie pentru viitor.

Daca faci cerere pentru un credit, nu te ingrijora, pentru ca vei primi finantarea dorita. Berbecii in cautarea unui nou domiciliu vor gasi ceva si, desi nu va fi o casa iesita din comun, o sa fie ceea ce isi permit si ceea ce o sa le ofere confortul dorit.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BERBEC

O sa fii mult mai motivat din punct de vedere al carierei si este posibil sa iti schimbi total domeniul in care activezi, datorita influentei lui Pluto. Fii atent cu cine te asociezi si nu te lasa orbit de putere, daca o sa o obtii.

Horoscop: Ce uraste BERBECUL si de ce te enerveaza

2017 va fi un an plin de calatorii, poate nu atat de multe pe cat ti-ai dori, dar oricum mai numeroase decat in 2016.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BERBEC

Mai multa atentie la sanatate, pentru ca stresul si oboseala se vor tot aduna, mai ales in perioada de vara, si trebuie sa iei in seama semnalele trimise de organism. Nu trece peste controlul periodic recomandat de medic si dormi mai mult, pentru ca lipsa somnului isi distruge sistemul imunitar.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop berbec 2017, #horoscop berbec, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017