Horoscop 2017 - Leu

Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 11:33
23608 citiri
Horoscop 2017 - Leu
Foto: Arhiva Ziare.com

Anul 2017 vine cu schimbari in viata ta, atat in cea personala, cat si in cea profesionala, si abia o sa tii pasul cu acestea.

Zodiac Leu

Desi esti destul de atasat de ceva din viata ta si cu greu faci schimbari majore, planul profesional se va schimba indiferent de ceea ce simti tu. Asta nu inseamna neaparat o schimbare de job, ci de abordare. Daca ai regrete vizavi de nefinalizarea unor studii sau cursuri, in 2017 o sa ai ocazia sa indrepti acest lucru.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul LEU

Dragostea nu este joc pentru tine, ci iei lucrurile foarte in serios, mai ales daca nu esti implicat intr-o relatie. Trebuie doar sa iti acorzi timpul necesar inainte de luarea unei decizii. Cei angajati in relatii serioase fac inca un pas catre un angajament pe termen lung. Dar cum si orice relatie vine cu responsabilitati, te vei gandi bine inainte.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia LEU

Familia va incerca sa iti faca diverse recomandari, dar din cauza incapatanarii specifice zodiei vei refuza la inceput, insa, apoi o sa gasesti variantele pentru a-i multumi pe toti.

Sanatatea ar putea fi o problema daca nu gasesti un echilibru in toate aspectele vietii tale, pentru ca este posibil sa iti indrepti toata energia catre un sector si sa nu traiesti in armonie in alt plan.

Horoscop: Ce uraste LEUL si de ce te enerveaza

In primele luni vei fi altruist si la sfarsit o sa te simti minunat stiind ca ai facut diferenta in viata cuiva. Pe de alta arte, ar fi indicat sa petreci mai mult timp cu oamenii care inseamna mult pentru tine.

In lunile de vara vei fi foarte creativ si vei oferi mai mult decat vei primi.

Se anunta si cateva calatorii in anul care vine, dar mai inspre toamna, cand vei incheia unele capitole care te tineau pe loc.

Cuvantul de ordine in ceea ce te priveste este incredere. Increderea in propriile tale forte.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#horoscop leu 2017, #horoscop 2017, #zodia leu , #Horoscop 2017