Horoscop 2017 - Rac

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 12:24
19647 citiri
Horoscop 2017 - Rac
Foto: Arhiva Ziare.com

Anul 2017 va fi wow pentru tine. Esti pregatit pentru noi experiente si dornic de a pasi pe taramuri neexplorate pana acum.

Zodiac Rac

Vei calatori destul de mult atat in plan personal, cat si in folosul slujbei. Iti apar cateva oferte de munca pe care le vei refuza cu greu, dar o vei face dupa calcule atente si dupa ce o sa pui in balanta avantajele si dezavantajele. Totusi, o mica schimbare o sa faci si o sa fie ca o eliberare pentru tine.

Tot din punct de vedere profesional, unele idei de afaceri vor fi dezvoltate si vor ajunge aproape de implementare si chiar puse in practica in prima jumatate a anului. Saturn va avea un cuvant de spus, asa ca te poti astepta la surprize uriase, dar ai grija cu cine te asociezi - mai ales daca se intampla in luna mai.

Horoscop: Ce uraste RACUL si de ce te enerveaza

Problemele personale vor fi prioritare datorita influentei Soarelui. Vei concretiza ceva ce a ramas nelamurit in 2016. Te vor preocupa si unele detalii legate de istoricul familiei si faci si niste drumuri mai lungi, pentru a discuta cu rude pe care nu le-ai intalnit de multi ani. Se anunta mai multa distractie, romantism si dragoste in viata personala. O sa comunici mai mult si mai bine cu partenerul de viata.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti femeia RAC

Daca ai copii, trebuie sa iti faci mai mult timp pentru acestia, poate chiar sa plecati in vacante impreuna mai des fata de ultimii ani.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti barbatul RAC

Saturn va tranzita si casa sanatatii in 2017, aducand schimbari esentiale. Pentru a te asigura ca sanatatea nu iti va crea probleme, se impun modificari in stilul de viata, care ar putea include renuntatul la fumat sau adoptarea unei diete corecte.

Sfarsitul anului 2017 vine cu o multime de vesti bune si nu va fi vorba despre cadouri fizice, ci ceva mai mult spiritual.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop 2017 rac, #horoscop rac , #Horoscop 2017