Horoscop 2017 - Sagetator

Miercuri, 28 Decembrie 2016, ora 22:41
24010 citiri
Horoscop 2017 - Sagetator
Foto: Arhiva Ziare.com

Urmeaza un an in care o sa fii foarte solicitat atat fizic, cat si mental, asa ca se impune ca din cand in cand sa iei o pauza. Nu iti forta nici mintea si nici corpul.

Zodiac Sagetator

Vrei sa inveti ceva, dar nu pe caile normale, ci prin explorare, ceea ce inseamna ca o sa pleci in numeroase calatorii.

Uneori vei fi neglijent, dar tocmai acest lucru iti va face viata interesanta, in loc sa fie plictisitoare. Cea de-a doua jumatate a anului va trece foarte repede, dar nu se anunta niciun eveniment caruia sa nu ii poti face fata.

Vei avea parte de momente cu emotii puternice si o sa intampini dificultati in luarea unor decizii profesionale, dar o sa stii imediat ce trebuie sa faci cand vei fi pus in fata unor alegeri personale. Urmeaza-ti inima si instinctul.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SAGETATOR

Daca esti singur, a venit timpul sa actionezi si sa nu mai astepti sa apara la usa persoana potrivita. Asuma-ti riscuri si nu te teme sa fii spontan. Daca regreti ca ai incheiat o relatie, poti chiar sa reiei legatura cu omul respectiv. Pe de alta parte, daca esti implicat intr-o relatie serioasa, chiar casnicie, ar trebui sa iti surprinzi mai des partenerul pentru a nu lasa monotonia sa apara in viata voastra.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SAGETATOR

Fii sincer cu prietenii si nu incerca sa impresionezi oameni de care nu iti pasa. Fiind sincer si cu tine si cu ei, o sa iti faci prieteni pe viata dintre cei pe care o sa ii cunosti in anul care vine.

Astrele arata ca in privinta slujbei lucrurile vor fi mai exigente in anul care vine fata de cei anteriori. Nu lasa stresul sa se faca simtit. Fii organizat si totul va merge ca pe roate. Trebuie doar sa acorzi la timp sarcinilor atentia cuvenita.

Vor interveni schimbari in situatia financiara si vei face cateva investitii la care te-ai gandit inca din 2015 si 2016. Asigura-te ca iti cheltuiesti banii cu intelepciune si nu te lasa prins in capcana unor oferte promitatoare, dar false.

Horoscop: Ce uraste SAGETATORUL si de ce te enerveaza

Ai grija de corpul si mintea ta, fiind atent la dieta si poate chiar sa faci mai multa miscare. Daca tu nu ai grija de sanatatea ta, nimeni nu o va face.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#sagetator horoscop 2017, #zodie sagetator horoscop 2017, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017