Horoscop 2017 - Scorpion

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 08:32
7995 citiri
Horoscop 2017 - Scorpion
Foto: Arhiva Ziare.com

Urmeaza un an plin cu momente excelente, dar si cu unele mai putin bune. Partea importanta este ca vei invata din toate experientele.

Zodiac Scorpion

Vin vesti bune pe plan profesional si emotional, dar nu incerca sa grabesti lucrurile. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerci lucruri noi, ba chiar este recomandat. Esti un om foarte curajos, dar si echilibrat si nu vei face excese care sa iti dauneze. Vei lucra destul de mult, dar nu fara sa fii recompensat. Asta inseamna ca portofelul va fi mai plin fata de anii anteriori.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SCORPION

In privinta relatiilor cu prietenii vei ramane credincios oamenilor care ti-au fost alaturi si ii vei inlatura din cercul de cunostinte pe cei care ti-au gresit. Daca esti in cautarea unor noi prieteni, nu ezita sa te alaturi unor grupuri interesate de aceleasi hobbyuri ca si tine.

Daca esti singur, astrele ti-au pregatit surprize pentru anul 2017 si este posibil sa iti intalnesti marea dragoste. Dar daca incerci sa readuci romantismul in viata ta, trebuie sa iesi din zona de confort si sa incerci lucruri noi. Nu ar fi o idee buna sa incerci datingul online.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION

In cazul in care esti implicat intr-o relatie, trebuie sa fii mai deschis cu partenerul de viata. Vei fi obligat sa faci unele compromisuri pentru ca totul sa mearga asa cum ar trebui. Trebuie sa te asiguri ca partenerul de viata iti intelege nevoile, dar si ca tu il intelegi pe el. Trebuie sa il asculti cu atentie. Pastreaza un echilibru in tot ceea ce faci.

Horoscop: Ce uraste SCORPIONUL si de ce te enerveaza

Soarele o sa iti ofere foarte multa energie, facandu-te sa te simti excelent din punct de vedere psihic. Vei fi mult mai echilibrat si relaxat.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#scorpion horoscop 2017, #zodie scorpion horoscop 2017, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017