Horoscop 2017 - Taur

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 16:40
24019 citiri
Horoscop 2017 - Taur
Foto: Arhiva Ziare.com

Anul 2017 vine cu o noua afacere sau mai multa independenta financiara pentru nativii nascuti in zodia Taur. Acestia trebuie sa fie atenti la orice oportunitate apare si sa nu rateze sansa.

Neptun ar putea crea confuzii in relatiile de prietenie si sa ii determine pe unii sa faca pasul catre o relatie. Prietenii iti vor oferi vesti foarte bune inspre sfarsitul anului si la unele chiar nu te asteptai.

Zodiac Taur

2017 este un an foarte bun pentru planurile financiare pe termen lung si pentru a rambursa din datorii, cel mai probabil vei scapa de un credit. Economiile vor deveni prioritare in lunile care urmeaza.

Cariera intra intr-o perioada foarte buna, chiar cea mai buna din ultimii ani. Jupiter te va ajuta foarte mult la locul de munca si va creste increderea oamenilor in tine. In vara o sa participi la un curs/seminar sau o sa faci o deplasare ce te va ajuta sa avansezi.

Sigur, nu trebuie sa astepti sa iti pice totul din cer. Asa ca actualizeaza-ti CV-ul si indrazneste sa iti incerci norocul in mai multe parti. Multi Tauri tineri se vor indrepta catre cariere din domeniul Justitiei.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia TAUR

Prezenta lui Pluto in sectorul calatoriilor arata ca deplasarile din 2017 iti vor schimba viata, indiferent ca sunt personale sau in scop profesional.

In aprilie si mai, o sa ajuti pe cineva cu ceea ce ai invatat din propria experienta, iar toamna vine cu o provocare. O sa reusesti sa transformi munca intr-o distractie.

Horoscop: Ce uraste TAURUL si de ce te enerveaza

In primele noua luni ale anului, nivelul de energie o sa fie ridicat si o descoperi noi si noi metode pentru a te binedispune. Jupiter se ocupa de sectorul sanatatii, asa ca o sa faci mai multa miscare. Totusi, nu exagera cu activitatea fizica si invata cand sa spui "stop".

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul TAUR

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#horoscop taur 2017, #horoscop 2017, #horoscop taur , #Horoscop 2017