Horoscop 2017 - Varsator

Vineri, 30 Decembrie 2016, ora 08:18
7007 citiri
Horoscop 2017 - Varsator
Foto: Arhiva Ziare.com

Astrele prevad un an plin pentru tine si chiar cu schimbari radicale in stilul de viata. Chiar daca uneori o sa para ca te plictisesti, nu incerca sa te distrezi golindu-ti contul bancar.

Zodiac Varsator

Chiar si la locul de munca poti face cateva schimbari pentru a imbunatati atmosfera. Poti incepe sa iti vezi colegii ca pe niste prieteni si chiar sa va petreceti timpul impreuna si dupa orele de program.

Astrele te sfatuiesc sa fii serios la locul de munca, dar in acelasi timp sa nu iti fie teama sa impartasesti cu superiorii tai ideile pentru dezvoltarea companiei.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia VARSATOR

Esti in continua cautare a unor metode menite sa inlature monotonia si tot timpul vei fi in miscare, ceea ce uneori te va face sa pari superficial.

Vei fi foarte pasional, romantic si tentat sa duci relatia actuala la un alt nivel. Sentimentele tale vor fi foarte puternice si iti vei face foarte multe surprize partenerului de viata. Spontaneitate este cuvantul care te reprezinta. Daca esti singur, vei curta o persoana care are aceleasi pasiuni ca tine.

Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii varsator

Familia va juca un rol important in viata ta in 2017. Vei fi mult mai atent la dorintele celor dragi. Rudele iti vor spune sincer cand nu faci ceva bine si sfaturile lor iti vor fi de ajutor.

Horoscop: Ce urasteVARSATORULsi de ce te enerveaza

In vara o sa ai parte de o aventura, probabil in afara tarii si alaturi de prieteni dragi.

Planifica-ti bugetul in asa fel incat sa nu exagerezi cu cheltuielile in anumite perioade si sa ramai fara bani tocmai cand programezi concediul.

Nu exagera cu mersul la sala sau cu sportul, in general, ci concentreaza-te mai mult pe tehnici de relaxare prin care sa iti cresti nivelul de energie.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatulVARSATOR

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#varsator horoscop 2017, #zodie varsator horoscop 2017, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017