Horoscop: 29 mai - 4 iunie 2017

Duminica, 28 Mai 2017, ora 13:35
7400 citiri
Horoscop: 29 mai - 4 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Te vei confrunta cu o persoana care vrea sa ii manipuleze pe cei din jur astfel incat sa fie in avantaj. Vei fi cel care il va readuce cu picioarele pe pamant si il vei face sa inteleaga de ce si unde a gresit. Apar sanse de calatorie si intri in legatura cu oameni care locuiesc departe de tine.

Rac

O sa intampini dificultati in relatia cu cineva din familie. Evita locurile in care stii ca vor veni oameni pe care nu ii placi, pentru a nu te contrazice cu ei si pentru a nu strica atmosfera. Abordand lucrurile asa cum te-a sfatuit cineva mai in varsta vei rezolva o problema complicata.

Leu

In saptamana care urmeaza o sa ai parte de surprize. Vesti mai putin bune vor veni pe linie financiara, dar nu in primele zile, ci inspre sfarsit si vor avea loc cu o investitie care va fi mai mare decat te-ai fi asteptat. Ar fi bine sa va apropiati de oameni din zodiile gemeni, balanta sau varsator.

Fecioara

Fii atent la achizitii in aceasta saptamana si nu te arunca la ceva ce nu iti permiti. Nu este o perioada buna pentru a te impumuta, deoarece urmeaza mai multe evenimente festive ce includ cheltuieli ridicate.

Balanta

Ai nevoie sa iti acorzi mult timp de gandire, pentru ca deciziile pe care urmeaza sa le iei nu sunt unele usoare, ci de ele depinde viitorul tau. Nu te grabi si consulta-te cu toti cei implicati. Vei fi surprins cu un cadou pe care ti-l doresti de multa vreme. Cineva o sa te nominalizeze pentru o functie sau un proiect foarte curajos.

Scorpion

Pas cu pas o sa fii mai aproape de scopul final, dar nu te grabi, ci pastreaza-ti calmul si continua in aceeasi linie. Mai multa atentie la partea financiara. Nu te arunca la investitii pe care nu ti le permiti. O balanta tanara o sa iti atraga atentia.

Sagetator

Daca ai planificat o plecare din oras, verifica toate detaliile si documentele pentru a nu intampina probleme. O fecioara sau un capricorn au nevoie de ajutorul tau si trebuie sa renunti la ceva pentru tine si sa le fii alaturi lor.

Capricorn

O informatie nereala te va pune pe jar cateva zile, dar pana la urma o sa rezolvi misterul si lamuresti lucrurile. In general, va fi o saptamana interesanta si plina de activitati. Vei ajunge intr-un loc in care vrei sa mergi de multa vreme.

Varsator

Trebuie sa rezolvi niste urgente financiare si abia apoi sa iti faci planuri pentru plecare din oras. Nu te grabi sa promiti niste favoruri cuiva daca nu esti sigur ca le poti realiza. Aceste zile pot fi ca o vacanta bine meritata si pe care o astepti de multa vreme.

Pesti

Ai o multime de activitati programate in aceasta saptamana. Apare o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi. Este o perioada buna pentru a te ocupa mai mult de locuinta - reparatii, redecorare sau chiar mai mult. O usoara problema de sanatate o sa te deranjeze cateva zile.

Berbec

Ai destul de mult noroc. Scapi de o problema ce te framanta de ceva timp si eviti la timp o incurcatura care te-ar fi fortat sa scoti niste bani din buzunar. Succesul vine singur la tine, trebuie doar sa ai rabdare si sa nu te grabesti. Ai tot amanat un control medical, dar e cazul sa iei in seama si aceasta chestiune.

Taur

Vin vesti legate de bani, contracte sau chestiuni legate de o mostenire. Viata amoroasa nu are nevoie de imbunatatiri pentru moment, dar trebui sa ii fii alaturi partenerului de viata atunci cand iti cere. Nu este un efort prea mare, dar pentru el conteaza foarte mult. O sa ai parte de momente tensionate cu oameni din zodiile capricorn sau fecioara.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#horoscop mai, #horoscop iunie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017