Horoscop saptamanal: 10-16 iulie 2017

Duminica, 09 Iulie 2017, ora 07:33
6100 citiri
Horoscop saptamanal: 10-16 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Nu te astepta la evenimente speciale nici acasa, dar nici la locul de munca. Va fi o atmosfera linistita si calma. Totusi, fii putin mai atent la cheltuieli ca exagerezi cu plimbarile prin magazine. Ajuti o persoana sa depaseasca un moment personal destul de dificil.

Leu

Asteapta-te la un eveniment plin de bucurie ce are legatura cu un copil sau cu o persoana tanara. Selecteaza cu atentie oamenii cu care intri in discutie, pentru ca cineva cu opinii diferite fata de ale tale s-ar putea sa nu respecte dreptul tau de a crede ceea ce vrei.

Fecioara

Nativii nascuti in zodia fecioarei primesc vesti bune legate de bani. O prima, o recompensa sau pur si simplu ti se vor returna niste bani pe care i-ai dat cuiva acum cateva luni. In unele cazuri poate fi vorba despre o mostenire. Nu apar conflicte demne de luat in seama.

Balanta

Vei flirta la locul de munca sau intr-un loc in care vei ajunge. Incearca sa nu depasesti limita, daca esti implicat intr-o relatie, pentru a nu intampina probleme. Un prieten iti impartaseste o problema, fapt ce il vei vedea ca pe o povara, pentru ca nu il poti ajuta cu nimic.

Scorpion

Intampini probleme in organizarea unui eveniment. Vei primi ajutor de la o persoana care iti va deveni foarte apropiata in viitor, poate chiar partener de viata. Cateva zile iti vei dori sa stai mai mult singur pentru a-ti pune ordine in ganduri. Te detasezi emotional de ceva ce te tinea pe loc. Weekendul vine cu planuri de calatorie.

Sagetator

Esti nevoit sa mergi undeva impotriva dorintei tale. Este important sa nu il refuzi pe cel drag si sa il sustii, deoarece pentru el conteaza foarte mult. In caz contrar, incapatanarea de care dai dovada s-ar putea sa te aduca in mijlocul unui conflict.

Capricorn

Relatiile de familie si personale se indreapta catre o directie pozitiva si constructiva. Iti iei un angajament serios la locul de munca, dar astepti sa fii recompensat pe masura, asa ca se poate discuta despre o marire de salariu.

Varsator

Mergi in vizita la rude sau vin ele la tine. Te vei intalni cu persoane speciale de care iti era foarte dor. Ai mai multa grija la sanatate si evita excesele. O veste buna pe plan familial vor primi femeile de peste 35 de ani.

Pesti

Planeta iubirii isi intrepta atentia catre casa dragostei si apar semne bune pentru rezolvarea unui conflict de acasa. Atat tu, cat si cel drag o sa va comportati ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si niste probleme cu banii isi vor gasi rezolvare.

Berbec

Vei rezolva niste chestiuni legate de o calatorie care se apropie. Nu te-ai ocupat pana acum de aceste aspecte care devin urgente. Porti discutii importante in vederea cresterii veniturilor. Spre sfarsitul saptamanii vei fi foarte profund in gandire si o sa descoperi aspecte pe care le-ai ignorat pana acum.

Taur

In aceasta saptamana imbunatatesti relatia cu niste persoane de care te-ai indepartat in ultima vreme. Primesti vizita unei femei care vine cu vesti bune legate de partea financiara. Un loc important il va ocupa viata amoroasa. Partenerul de viata face ceva deosebit sau o persoana iti marturiseste sentimentele sale pentru tine.

Gemeni

De obicei, nu pui mare pret pe bani, iar acum simti inca o data ca fericirea ta vine din zona spirituala. Iei parte la un eveniment care te va ajuta sa te dezvolti. Pe plan profesional, cunosti oameni care iti vor deveni colegi sau parteneri de afaceri.

Citeste si Horoscopul lunii iulie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Horoscop iulie, #horoscop 2017, #Horoscop 2017 iulie , #Horoscop 2017