Horoscop saptamanal: 12-18 iunie 2017

Luni, 12 Iunie 2017, ora 07:41
10144 citiri
Horoscop saptamanal: 12-18 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Nu te implica in afaceri cu prietenii, nici macar daca tu consideri ca esti in avataj, pentru ca nu va fi asa. Cel mai bine este sa nu amesteci cele doua parti din viata ta. Relatia cu cel drag va fi supusa unor teste, mai ales cand ajungeti la discutii legate de locuinta voastra.

Rac

Racii primesc vesti de la o persoana care se afla departe de ei, poate chiar in alta tara. Este perioada de concedii si cineva drag o sa vina intr-o vizita prelungita la tine. Ajutat de un specialist vei pune la punct niste chestiuni financiare care te incurcau pana acum. O sa ai parte de o relatie speciala cu o ruda de sex masculin.

Leu

Un barbat apropiat de tine vine cu o veste senzationala legata de o tranzactie care isi astepta randul de ceva timp. Se anunta o multime de evenimente pentru aceasta saptamana. Nu prea vei avea timp de odihna, dar o sa rezolvi numeroase sarcini de pe lista.

Fecioara

Primesti vesti legate de o casatorie, cineva din familie sau un prieten apropiat se pregateste pentru un astfel de eveniment si ai mai multe emotii decat persoanele implicate. Nu rata sansa de a face parte dintr-o echipa de profesionisti pe care o admiri de ceva timp. Fii foarte atent la toate informatiile pe care le primesti.

Balanta

Sanatatea va fi pusa in centrul atentiei in zilele care urmeaza. Fie ca faci niste analize de rutina, fie ca mergi la un specialist, poti fi sigur ca rezultatele vor fi bune pentru tine. Daca trebuie sa lucrezi cu bani sau sa faci tranzactii, consulta-te cu un specialist inainte.

Scorpion

Cei nascuti sub semnul scorpionului rezolva chestiuni legate de familie. Unele lucruri nu erau lamurite si oricand riscau sa genereze neintelegeri. Evita discutiile in contradictoriu. Te simti atat de bine incat nu merita sa te intristezi.

Sagetator

Te asteapta o saptamana plina de sperante cu privire la planurile de vacanta. Partenerul de viata a pregatit un itinerariu la care nu ai absolut nimic de comentat. Iti iei un angajament pe care il vei duce cu greu la bun sfarsit, dar vei reusi.

Capricorn

Vesti bune legate de bani. Primesti niste propuneri pe care nu le poti refuza, dar vin si cu responsabilitati. Esti incantat si abia astepti sa incepi noul proiect. Vei fi cam obosit, dar si mandru de ceea ce o sa reusesti.

Varsator

Cineva din trecut cu care nu ai incheiat relatiile tocmai cordial revine in viata ta. Persoana respectiva stie ca a gresit si vrea sa iti arate ca s-a indreptat. Va fi o provocare pentru tine, pentru ca trebuie sa treci peste ceva ce te-a deranjat foarte mult.

Pesti

O persoana de sex masculin din familie vine la tine cu un plan pentru o afacere la care te-ai gandit si tu recent. Esti incantat de cum se prefigureaza viitorul. Va fi o saptamana importanta si pentru familie pentru ca se apropie un eveniment notabil.

Berbec

Celebrezi un eveniment important pentru familie si o sa alergi cateva zile pentru a-l organiza. Pe cat esti de emotionat, pe atat esti de fericit ca se va intampla acest lucru. Spre sfarsitul acestei saptamani o sa inveti o lectie importanta din greseala unui cunoscut. Unele informatii te vor duce pe un alt drum fata de cel pe care ai pornit acum ceva timp.

Taur

Taurii care au copii trebuie sa fie atenti la promisiunile pe care le fac acestora. Un cuvant dat si nerespectat va cantari foarte mult in relatia dintre voi in viitor. Planeta iubirii are semne bune cu privire la viata sentimentala si te poti astepta la surprize sau gesturi deosebite din partea celui drag.

Citeste si Horoscopul lunii iunie Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#horoscop iunie, #horoscop 2017, #Horoscop 2017 iunie , #Horoscop 2017