Horoscop saptamanal: 22-28 mai 2017

Duminica, 21 Mai 2017, ora 15:03
9560 citiri
Horoscop saptamanal: 22-28 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Urmeaza sa bagi destul de mult mana in buzunar. Sunt cheltuieli planificate si pe care trebuia sa le faci de mai multa vreme, dar le-ai amanat. Astrele iti ofera curajul necesar pentru a pune in practica un plan indraznet din punct de vedere profesional si faci un pas concret in acest sens.

Gemeni

Vei fi fortat sa faci niste alegeri cu care nu esti de acord pe deplin, dar uneori sunt necesare astfel de compromisuri pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit. Mai multa atentie la sanatate in aceasta perioada, pentru ca vremea schimbatoare te poate pacali.

Rac

Vei fi surprins de ceva ce se intampla la slujba si va avea legatura cu salariul tau sau cu un bonus asteptat de mai multa vreme. Tot in urmatoarele zile vei lua parte la un fericit eveniment care are lagatura cu cineva din familie.

Leu

Fiecare cuvant spus sau decizie luata in aceasta saptamana trebuie sa fie ceea ce trebuie. Gandeste-te foarte bine inainte de fiecare pas, pentru ca hotararile de acum te pot afecta mult timp de acum inainte. Daca nu te simti pregatit, nu face niciun anunt.

Fecioara

Te vei stresa din cauza unui document pe care trebuie sa il semnezi, dar vei fi salvat de o persoana din cercul de prieteni. Acesta iti ofera o solutie la indemana, dar la care nu te gandisei pana acum. Vei lucra excelent cu oamenii nascuti in aceeasi zodie cu tine.

Balanta

In zilele urmatoare te vei concentra pe un aspect al vietii pe care l-ai neglijat pana acum. A venit momentul sa te ocupi si de acest capitol si sa incerci sa aduci mai multa armonie in viata ta.

Scorpion

Astrele au un program inarcat pentru scorpioni in saptamana care vine. De la munca si pana la viata de familie, toate vor fi sub lupa. Urmezi sfaturile cuiva pentru ca lucrurile sa se aseze in favoarea ta. Ti se potriveste proverbul: cine nu are batrani sa isi cumpere.

Sagetator

Primesti vesti de la rude sau prieteni care traiesc in alta tara. Fie te invita la ei, fie te anunta ca urmeaza sa vina in vizita la tine. Vei fi foarte fericit, pentru ca iti este dor de ei. Sincer, te incanta mai mult varianta plecarii intr-o vacanta.

Capricorn

Sunt sanse mari sa calatoresti, dar nu singur. Fie ca este o vacanta, fie ca este o deplasare de munca te vei simti excelent. O sa cunosti oameni interesanti din a caror experienta de viata vei avea de invatat. S-ar putea chiar sa faci cateva schimbari in stilul de viata.

Varsator

Incearca sa eviti riscurile si sa nu iti asumi responsabilitati care nu iti apartin. Lasa fiecare om sa raspunda pentru faptele sale pentru a nu da de necaz mai tarziu. Iti vei petrece mult timp facand ceva ce iti va pune creierul la contributie.

Pesti

Astrele prevad o saptamana mai mult decat buna pentru pesti. Vestile excelente vin inca din prima zi, iar weekendul vine si cu daruri destul de substantiale. Cineva iti face o surpriza si iti ofera ceva ce iti doreai de multa vreme.

Berbec

Urmeaza o saptamana plina din punct de vedere romantic, cu momente deosebite alaturi de cel drag, dar si cu flirturi pentru berbecii singuri. Vei purta conversatii interesante si fructuoase cu potentiali parteneri de afaceri sau cu viitori noi colegi de munca. Apar oportunitati pe care nu trebuie sa le ratezi.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#horoscop 22 28 mai, #horosocop mai, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017