Horoscop saptamanal: 24-30 aprilie 2017

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 16:28
7617 citiri
Horoscop saptamanal: 24-30 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Incepi saptamana cu un eveniment la care vor participa mai multi membri ai familiei si o vei incheia la fel. In zilele de lucru, asteapta-te la propuneri interesante de la colegi. Primesti niste bani care ti se cuvin, dar mai putini decat sperai.

Gemeni

Ai facut in asa fel incat sa dispara tensiunea dintre tine si partener si acum va bucurati de momente speciale impreuna. Fii foarte atent la oamenii care iti fac prea multe complimente, pentru ca urmaresc ceva si nu neaparat ceva bun.

Rac

Iti vei indrepta atentia catre oameni care te-au judecat gresit si ti-au pus pe umeri o responsabilitate care nu iti apartine. Trebuie sa sortezi informatii si sa dovedesti ca nu iti apartine vina.

Leu

Asteapta vesti de la oameni care pot avea un cuvant important de spus in viitorul tau profesional. Este posibil sa fie viitori parteneri de afaceri sau oameni cu care ai mai lucrat. Primesti prieteni in vizita, iar in weekend mergi undeva in afara orasului pentru cateva momente de relaxare.

Fecioara

In aceasta saptamana te vei concentra foarte mult asupra jobului. Se anunta niste sedinte importante si intalniri pe care nu ai voie sa le ratezi. Familia iti va cam simti lipsa. Trebuie sa gasesti o modalitate prin care sa ii impaci pe cei dragi, poate o mica vacanta.

Balanta

Vorbele spuse la nervi pot rani pe cineva, asa ca ai grija la ceea ce spui. Nu te implica in discutii care nu te privesc si nici nu vorbi fara sa cunosti toate detaliile. Cel mai indicat ar fi sa te concentrezi doar la ceea ce te intereseaza pe tine.

Scorpion

Iti schimbi total atitudinea fata de o persoana care ti-a gresit. Vrei sa ii mai acorzi o sansa, pentru ca experientele din ultima vreme te-au facut sa vezi cu alti ochi ceea ce se intampla in viata ta.

Sagetator

Cuceresti pe cineva sau iti recuceresti partenerul de viata. Esti mult mai atent la tine si la viata ta persoanala si imediat se observa urmarile faptelor tale. Jupiter si Saturn te cam obliga sa inchei niste capitole mai vechi.

Capricorn

Primesti un cadou sau niste bani cu care iti poti satisface un capriciu. Esti constient de faptul ca nu ai nevoie de acel lucru acum, dar chiar si asa il cumperi. Crezi ca meriti sa te rasfeti putin.

Varsator

Venus iti aduce noroc din punct de vedere financiar, asa ca asteapta-te la niste bani, poate chiar pentru care muncesti foarte putin. Miercuri o sa stai mai mult timp cu cei dragi.

Pesti

Incearca sa fii mai sociabil si sa nu reactionezi negativ la orice ti se propune. Trebuie sa gasesti un echilibru pentru a fi impacat cu tine insuti.

Berbec

Planeta iubirii ofera o noua sansa celor singuri si apar posibilitati de a lega o relatie cu cineva pe care l-au cunoscut de curand. Miercuri sau joi o sa ai parte de un moment special cu o persoana pe care o placi foarte mult.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Horoscop aprilie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017