Horoscop saptamanal: 3-9 aprilie 2017

Duminica, 02 Aprilie 2017, ora 14:15
6572 citiri
Horoscop saptamanal: 3-9 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

In aceasta saptamana o sa ai parte de multe emotii care te vor ajuta sa treci cu brio peste niste hopuri. Alaturi de cei dragi iei parte la un eveniment care o sa va uneasca mai mult. Incearca sa stai mai mult timp pe acasa pentru a nu te lovi de reprosurile partenerului de viata.

Taur

Fii realist si nu te minti singur daca ceva nu merge dupa cum te astepati. Pune punct acum si mergi mai departe fara sa te uiti in urma. Va fi cea mai buna decizie pe care o poti lua.

Gemeni

Esti ingrijorat pentru ca cel drag a fost cam inchis in el in ultima vreme si incerci sa discuti cu el despre ce s-a intamplat. O sa fii impresionat de motivul pe care ti-l va divulga. Si tu ai fost cam ocupat in ultimele zile si nu i-ai oferit atentia cuvenita. Acum vrei sa rascumperi greseala si ii faci o surpriza placuta.

Rac

Nu te incurca cu vizite complicate, profita de timpul liber pentru a sta impreuna cu familia, pentru ca ai fost mai mult plecat. Primesti diverse propuneri de la persoane pe care nu le cunosti foarte bine. Inainte sa le accepti fii sigur ca oamenii acestia sunt de incredere.

Leu

Vestile primite in aceasta saptamana te fac sa iti suni toti cunoscutii si sa ii informezi. Este vorba despre ceva ce are legatura cu viata personala. De aceasta data, astrele au numai vesti bune pentru tine.

Fecioara

Primesti o sarcina cam dificila si nu o sa te poti concentra foarte bine din cauza stresului la care esti supus. Nu ezita sa ceri ajutorul oamenilor din jur. Trebuie sa ai incredere in echipa ta. Nu o duci foarte bine din punct de vedere al relatiei personale. Discuta cu cel drag despre nemultumirile tale.

Balanta

Nu te intereseaza deloc partea profesionala si te concentrezi pe familie, in special pe cei mai tineri membri, poate chiar copii. Te pregatesti si pentru vizita cuiva si se anunta cateva zile foarte aglomerate, pentru ca locuinta ta nu este pregatita de musafiri si trebuie sa faci curatenie.

Scorpion

Intri intr-un mic conflict, dar dupa ce intelegi ca trebuie sa respecti munca celor care au depus un efort inimaginabil pentru a ajunge in punctul in care se afla acum si ca le poti distruge bucuria printr-un singur cuvant, o sa rezolvi aceasta situatie neplacuta. Nu ignora sfatul unei persoane mai in varsta, pentru ca acest detaliu ar putea face diferenta.

Sagetator

Esti dornic de a face ceva ce te relaxa extrem de mult in trecut. Ii propui celui drag si acesta iti va impartasi entuziasmul. Este posibil sa plecati din oras cateva zile. O sa stai cam prost cu situatia financiara, dar o sa te distrezi.

Capricorn

Trebuie sa insisti daca vrei sa obtii ceea ce iti doresti. Nu te astepta sa iti pice din cer totul gata facut. Pana la urma astrele vor fi de partea ta si toate o sa mearga ca pe roate.

Varsator

Gaseste o modalitate prin care sa comunici mai bine cu familia, pentru ca in ultima vreme ati avut discutii in contradictoriu doar pentru ca nu reuseati sa va puneti de acord desi cu totii doreati acelasi lucru.

Pesti

Si la munca, dar si acasa o sa se iveasca ocazii deosebite. Incepi o colaborare ce se va dovedi fructuoasa, insa, trebuie sa ai rabdare pana sa apara rezultatele. Ziua deciziilor importante va fi vineri.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Horoscop aprilie, #horoscop saptamanal aprilie , #Horoscop 2017