Horoscop saptamanal: 4-10 septembrie 2017

Luni, 04 Septembrie 2017, ora 07:16
16055 citiri
Horoscop saptamanal: 4-10 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Saptamana asta ar putea fi putin ciudata pentru nativii in fecioara. Se vor intampla lucruri neobisnuite si vor fi situatii in care nu vei descoperi imediat rezolvarea. Trebuie sa ai multa rabdare si sa dai dovada de tarie de caracter.

Balanta

Se anunta cateva zile foarte intense la locul de munca. Trebuie sa faci un efort suplimentar pentru a reusi sa faci fata tuturor provocarilor. Una dintre ele - pe care o sa o treci cu brio - te va aduce cu un pas mai aproape fata de punctul mult asteptat.

Scorpion

Te vei dezvolta pe o latura la care ai lucrat mai putin pana acum. Ai ocazia sa aduci mai multa armonie in viata ta si sa faci lucrurile sa se aseze exact asa cum iti doresti.

Sagetator

O sa atingi un prag inalt din punct de vedere sentimental si uman. Vezi in interiorul tau ceva ce nu stiai ca exista, ceva ce te-ar putea aduce mai aproape de un scop final. Stiai ce iti doresti, dar nu cunosteai si drumul pe care trebuia sa pasesti.

Capricorn

Vei rezolva niste chestiuni financiare. Participi la un eveniment in urma caruia o sa intelegi niste lucruri care nu erau clare pana acum. Te vei lamuri singur de ceva ce trebuia de mai multa vreme.

Varsator

Primesti foarte multa atentie in aceasta perioada, dar nu neaparat buna. Telefonul suna incontinuu, emailul este plin, toata lumea vrea cate ceva de la tine. O sa fii epuizat, asa ca asigura-te ca in weekend o sa ai timp pentru tine.

Pesti

Trebuie sa acorzi mai multa atentie relatiei personale. Lasa putin deoparte alte lucruri si concentreaza-te pe ceea ce e important pentru tine si pentru partenerul de viata. Un prieten bun o sa va dea o idee geniala pentru petrecerea timpului liber.

Berbec

Se anunta o calatorie, posibil in alt oras sau tara. Primesti niste semne importante pentru cariera. Cineva te surprinde cu vesti legate de partea financiara. Fa acum niste economii, pentru a achiziona mai tarziu ceva ce ti-ar imbunatati stilul de viata.

Taur

O situatie neasteptata te scoate dintr-un con de umbra. Melancolia instalata in viata ta se va sfarsi. Atat tu, cat si cel drag sunteti hotarati sa faceti ceva pentru a va distra mai mult. Ceva se dezvolta favorabil pentru tine. Poate fi vorba despre un proces inceput acum multa vreme.

Gemeni

Vei purta conversatii constructive in aceasta saptamana. O sa pui bazele a ceva foarte important pentru tine. Indiferent ca este pe plan personal sau profesional, va fi un pas imens in fata pentru tine. O sa ai nevoie de sprijinul celor din jur, asa ca tine familia aproape cat de mult poti.

Rac

Gandeste-te bine inainte sa iei orice decizie, indiferent de cat de importanta este sau nu. Dar, totusi, nu te lasa prada capcanei timpului si nu iti pierde zile intregi facand acelasi lucru. Simti o tristete. Este ceva ce te apasa. Fii sigur ca o sa treaca si vei avea o multime de motive de bucurie.

Leu

In aceasta saptamana se anunta o multime de activitati, unele noi. Sunt chestiuni cu care nu ai mai avut de-a face pana acum si o sa ai nevoie de ajutor ca sa le intelegi. Femeile leu fac planuri pentru familie, in timp ce barbatii din aceasta zodie vor fi preocupati de ceva ce are legatura cu transportul.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop septembrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017