Horoscop saptamanal: 5-11 iunie 2017

Luni, 05 Iunie 2017, ora 06:45
9189 citiri
Horoscop saptamanal: 5-11 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Te confrunti cu nesinceritatea cuiva care incearca sa te manipuleze. Din fericire pentru tine, realizezi de la inceput ce vrea. Din nefericire pentru el, va ramane singur dupa ce oamenii isi vor da seama care sunt intentiile sale si cum a incercat sa procedeze.

Rac

In saptamana care urmeaza te vei confrunta cu niste chestiuni birocratice, care iti vor da batai de cap, dar pe care trebuie sa le rezolvi pentru a face urmatorul pas. Esti interesat de ceva ce tine de casa, probabil se impune o redecorare si o sa te ocupi de acest aspect. Va fi o perioada buna pentru calatorii.

Leu

Ai parte de surprize financiare si vor fi intr-un sens bun. Obtii niste bani de care aveai nevoie si pe care o sa ii investesti in ceva la care te gandeai de multa vreme. O apuci pe acest drum plin de entuziasm si cu mare incredere.

Fecioara

Fii atent la achizitii in aceasta saptamana. Esti tentat sa cumperi ceva ce nu iti trebuie si care nu are un pret mic. Apar niste complicatii cu niste chestiuni juridice si vei avea nevoie de ajutorul cuiva specializat. Mai putin stresanta va fi viata de familie, unde iti vei regasi linistea dupa fiecare zi plina de peripetii la munca.

Balanta

Vei reflecta mai mult asupra vietii amoroase. Anumite aspecte ce te nemultumesc vor fi rezolvate. Cu calm si cu sufletul deschis o sa te asezi la masa negocierilor cu cel implicat in relatie si o sa luati anumite decizii necesare viitorului vostru.

Scorpion

Planifica aceasta saptamana foarte atent si ia in calcul si eventualele invitatii pe care le poti primi. Te-ai hotarat sa socializezi mai mult, dar acum aproape ca nu ai timp de tot ce implica aceasta schimbare. Emotional si psihic esti intr-o forma foarte buna si vei fi mai tot timpul cu zambetul pe buze.

Sagetator

Daca planifici o calatorie, asigura-te ca totul este in regula cu documentele, pentru ca poate interveni ceva. Cineva te poate induce in eroare, dar nu intentionat, ci pentru ca uita sa iti transmita o informatie. Vei fi in stransa legatura cu cineva din zodiile taur, fecioara sau capricorn.

Capricorn

In general, astrele ti-au pregatit o saptamana interesanta pentru dezvoltarea ta. Vei lua parte la discutii sau workshopuri care te vor ajuta sa te dezvolti profesional, dar care iti vor dezvolta si anumite abilitati pe care nu le descoperisei pana acum. Se anunta un eveniment special la tine acasa.

Varsator

Rezolvi niste chestiuni financiare urgente si care au legatura cu oameni din zodia berbec, leu sau sagetator. Anumite proiecte lasate neterminate devin urgente si trebuie sa te ocupi de ele si sa primesti ajutor, pentru ca sunt multe si mari si nu le vei putea finaliza singur.

Pesti

Cineva din familie iti ofera vesti imbucuratoare cu privire la o chestiune ce te necajea de ceva vreme. Va fi o saptamana buna pentru vesti legate de casa si nu este exclus nici sa primesti niste bani neasteptati. Intr-un moment de liniste iti vei analiza planurile de viitor pentru a le pune in ordine.

Berbec

In aceasta saptamana o sa ai noroc, chiar poti sa incerci sa joci la loto. Nu te astepta la premiul cel mare, dar ceva tot va fi. La birou, cineva iti va recunoaste meritele dupa ce o alta persoana a incercat sa si le asume si ai fost frustrat din aceasta cauza. Un barbat de peste 35 de ani vine cu o veste buna din punct de vedere financiar.

Taur

Aceasta saptamana vine cu promisiuni din punct de vedere financiar, dar si cu informatii interesante cu privire la o investitie. O persoana cu renume in domeniul in care activezi iti ofera sfaturi pretioase pentru ceva ce urmeaza sa faci.

Citeste si Horoscopul lunii iunie Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop iunie, #horoscop saptamanal iunie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017