Horoscop saptamanal: 6-12 februarie 2017

Duminica, 05 Februarie 2017, ora 12:59
12903 citiri
Horoscop saptamanal: 6-12 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

In aceasta saptamana, vei fi precum un rege inconjurat de slujitorii sai, pentru ca toti vor sa iti intre in gratii. La locul de munca vei avea o perioada plina de actiune si in sfarsit reusesti sa rezolvi o parte din proiectele tot amanate.

Pesti

Situatia financiara a pestilor este una buna si pot sa achizitioneze ceva ce isi doresc de multa vreme. O sa te simti detasat de munca si vei avea timp si pentru partenerul de viata. Nativii in pesti singuri au mari sanse sa se indragosteasca fara sa realizeze acest lucru la inceput.

Berbec

Ai avut parte de un eveniment foarte emotionant in weekend si asta te va face sa incepi saptamana plin de entuziasm. Dar se anunta o perioada in care o sa studiezi mai mult decat in ultima vreme. Aprofundezi un subiect de care nu te poti detasa in aceste zile.

Taur

Activitatea intelectuala va fi intensa in aceasta perioada. Din punct de vedere romantic vor fi cateva zile interesante. Miercuri sau joi vei ajunge intr-o situatie destul de dificila din cauza ca nu reusesti sa alegi intre doua variante pe care le ai la dispozitie.

Gemeni

Ai o multime de idei referitoare la ceea ce trebuie sa faci la locul de munca. O sa te lovesti de refuzul cuiva, dar pana la urma ii convingi pe toti ca acestea sunt cele mai bune variante si chiar singurele pe care le aveti la indemana.

Rac

Esti un aventurier, o persoana care isi asuma riscuri si munceste pe branci pentru a obtine ceea ce vrea. Ai in fata o saptamana plina de obstacole peste care o sa treci cu munca, dar si cu entuziasm. In familie se anunta o reuniune cu surprize.

Leu

Ai motive de sarbatoare zilele acestea, iar motivul s-a lasat mult timp asteptat. Surprizele placute din partea celor apropiati se tin lant. Vei cheltui mai mult decat ti-ai propus saptamana aceasta pe ceva ce iti doreai de multa vreme.

Fecioara

Este o saptamana perfecta pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. De asemenea, stai mai multa vreme si cu partenerul de viata. Evita cat poti de mult o persoana pe care nu placi foarte mult, deoarece te va influenta negativ.

Balanta

Ai de luat o decizie importanta si trebuie sa te gandesti foarte serios inainte de a da un raspuns. Relatia de cuplu avanseaza pe placul tau, iar acest lucru iti ofera energia necesara pentru a sarbatori, poate chiar printr-o cina romantica.

Scorpion

Ai nevoie de o pauza in curand. Asa ca nu mai sta pe ganduri: vorbeste cu cel drag si fugiti la munte sau intr-o zona in care te incarci cu energie pozitiva. Daca nu poti pleca din oras, macar fa cateva zile ceva ce te linisteste.

Sagetator

In aceasta perioada o sa afli multe dintre secretele celor din jur, mai ales ca te pricepi foarte bine la aflarea informatiilor confidentiale. Totusi, nu discuta cu nimeni despre ceea ce afli pentru a nu-i dezamagi pe cei din jur. In plus, s-ar putea ca cineva sa aiba o reactie total neplacuta daca se va simti in periocol.

Capricorn

Nu va fi o saptamana iesita din comun pentru nativii in capricorn, dar lucrurile se vor calma la locul de munca si o sa poata munci fara sa fie deranjati. Acasa, esti dispus sa te pui pe tine pe locul doi si sa iti dai toata silinta pentru ca cel drag sa se simta cat mai bine si sa inteleaga exact ce sentimente ai pentru ea sau el.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal februarie, #horoscop saptamanal 2017 , #Horoscop 2017