Horoscopul saptamanii: 25-31 decembrie 2017

Luni, 25 Decembrie 2017, ora 07:58
6836 citiri
Horoscopul saptamanii: 25-31 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Inceputul saptamanii o sa il petreci alaturi de partenerul de viata si o sa aveti parte de momente placute, care va vor apropia si mai mult. Profita de aceste zile libere pentru a-i arata cat de mult il pretuiesti. Intoarcerea la birou va fi insotita de o surpriza financiara.

Varsator

Viata sentimentala nu se schimba deloc in aceasta saptamana, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa nu incerci sa reaprinzi flacara. La birou, ai senzatia ca problemele te pandesc la orice pas, dar doar esti dezorganizat.

Pesti

Saptamana aceasta poate insemna un nou inceput in viata personala. Nu trebuie sa te gandesti la ceva radical, ci poate ca o sa realizezi ceea ce te face pe tine sa te simti bine si faci pasi in acest sens. Venus te va face sa pui la cale niste actiuni romantice.

Berbec

Incepi sa te misti intr-o "directie productiva", pentru ca ai tras linie si ai vazut unde trebuie sa lucrezi. In privinta amorului, ar trebui sa te lasi influentat de perechile din jurul tau si sa le urmezi exemplul. Sfaturile lor iti vor prinde bine.

Taur

Acum ar fi bine ca tu sa fii cel care incearca sa faca mai multe pentru cuplu si care incearca sa faca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine, pentru ca cel drag a cam ramas fara energie.

Gemeni

Dintre toate zodiile, tu o duci cel mai bine din punct de vedere sentimental. Iubesti frumusetea sub toate formele sale, dar faptul ca admiri pe cineva e posibil sa fie interpretat gresit de cineva apropiat sau chiar de persoana respectiva.

Rac

In ultima vreme te-ai pus mereu pe locul al doilea. Cei din jur admira acest lucru la tine, dar oamenii care te iubesc iti cer sa te schimbi si sa alegi cu sufletul pentru tine. O sa faci un pas in acest sens si o sa descoperi ca te simti excelent cand faci ceva si pentru tine.

Leu

Astrele lucreaza pe partea personala, ceea ce inseamna ca trebuie sa adaugi putina pasiune in viata ta. Putin mai multa. Lasa-te purtat de val si nu iti mai calcula fiecare miscare. Pune-ti imaginatia la treaba si discuta deschis cu toata lumea.

Fecioara

Chiar daca anul este pe sfarsite, saptamana asta poate insemna un nou inceput pentru tine. Inchei un capitol de care nu erai foarte multumit. O sa te simti foarte linistit si o sa inchei 2017 intr-un mod spectaculos. Venus nu va reusi sa te faca atat de romantic pe cat ar trebui.

Balanta

Trebuia sa pleci zilele acestea intr-o calatorie, dar apare ceva in ultima clipa ce strica toate planurile. Esti foarte dezamagit, dar o sa realizezi ca este o ocazie buna pentru a te odihni. Cineva drag afla de schimbarea de ultim moment si va planui ceva care sa iti readuca zambetul pe buze.

Scorpion

Ai planuri de calatorie. Poti pleca fara probleme pentru ca detii toate resursele necesare pentru o deplasare reusita. Vei intra in contact cu niste persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme sau vei cunoaste oameni care vor fi importanti in viitorul tau.

Sagetator

Gusturile tale nu sunt la fel cu cele ale celor din familie si nu prea sunteti pe aceeasi lungime de unda in aceasta perioada. Problemele financiare incep sa dispara, dar e nevoie sa incepi sa economisesti pentru mai multa liniste pe viitor.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#horoscop decembrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017