Horoscopul saptamanii 15-21 ianuarie 2018

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 09:16
10865 citiri
Horoscopul saptamanii 15-21 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

O multime de treaba pentru aceasta saptamana. Te gandeai ca o sa te plictisesti, insa nu va fi deloc asa, ci din contra. Apar multe satisfactii in urma drumurilor facute.

Varsator

Dupa cateva saptamani ajungi, in sfarsit, unde doreai si esti uimit de ceea ce descoperi in acest punct. Aveai cateva banuieli despre ceea ce urmeaza sa se intample, dar nu te asteptai la asa ceva. Inspre weekend vrei sa pierzi vremea fara sa faci nimic.

Pesti

Intampini cateva probleme in gospodarie, pentru ca nu te-ai ocupat la timp de ceva. Nu uita ca la inceputul saptamanii trebuie sa implinesti niste promisiuni mai vechi.

Berbec

Fii realist. Nu iti face planuri pe baza unor promisiuni sau a unor informatii neconfirmate, chiar daca vin din partea unor prieteni. O experienta din trecut te va face sa reflectezi asupra unor aspecte ale vietii tale. Primesti niste propuneri pe care le anticipai, asa ca nu vor fi surprize, ci doar o sa te incante faptul ca se concretizeaza ceva.

Taur

Iti iei niste angajamente serioase. Se anunta mai multa treaba si pe acasa. E posibil sa faci mici renovari. Pe plan personal, te poti astepta la evenimente pozitive si care vor atrage anumite schimbari. Frica de esec o sa te faca sa iei distanta fata de o propunere care parea interesanta.

Gemeni

Se anunta multe intalniri in perioada urmatoare si vesti legate de niste calatorii. Vei trece printr-un mic conflict, cel mai probabil la locul de munca, dar il rezolvi rapid. Reusesti sa cureti imaginea cuiva care a ajuns fara voia sa intr-o pozitie neplacuta.

Rac

Birocratia o sa iti dea putin batai de cap in aceasta saptamana, dar trebuie sa rezolvi acest aspect pentru a trece la urmatorul punct din drumul catre scopul tau. Vestea saptamanii este legata de familie. Cineva apropiat are parte de o reusita demna de sarbatorit.

Leu

O sa iti concentrezi energia pe ceva ce o sa te ajute sa te dezvolti pe o parte in care simti ca iti lipseste ceva. Nu este exclus sa semnezi niste acte. O sa te intalnesti cu multi prieteni. Esti dependent de cei apropiati si vrei sa stai mult cu ei.

Fecioara

Stai mai mult in preajma familiei. Membrii mai tineri iti cer o favoare si lasi orice altceva deoparte pentru a-i ajuta. Fa un plan pentru o intalnire cu prieteni mai vechi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Balanta

Oricat de mult ai vrea sa primesti ceva de la cineva, trebuie sa vorbesti. Nu pot ghici in stele ce vrei. Macar ofera-le indicii. Altfel, sa nu te plangi. Iti setezi obiective destul de dificile pentru inceputul de an. Functionezi complet diferit fata de cei din jurul tau.

Scorpion

Ai schimbat ceva si te temeai ca nu o sa poti sa te desfasori cum iti doreai, insa in realitate este mult mai bine decat ti-ai inchipuit. Ai ajuns intr-un punct de calm general si iti place aceasta atmosfera.

Sagetator

Intri in panica atunci cand vezi ca nu ai primit niciun raspuns la solicitarile tale din ultima vreme. Calmeaza-te si ia fiecare lucru pe rand. Altfel, nu te vei mai putea concentra. Esti influentat de Marte si te pregatesti intens pentru a-i face o surpriza partenerului.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop ianuarie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018