Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Horoscopul saptamanii 27 august - 2 septembrie 2018

Luni, 27 August 2018, ora 07:25
7947 citiri
Horoscopul saptamanii 27 august - 2 septembrie 2018

Fecioara

Prima parte a saptamanii iti aduce in prim plan relatiile parteneriale. Sunt posibile conversatii aprinse cu partenerul de viata sau cu colegii de serviciu. Dispui de mult farmec, prin ajutorul oferit de Soare in Semnul tau zodiacal, asa incat foloseste-l cu incredere si lamureste toate animozitatile. Capitolul financiar este excelent. Este o perioada buna de a-ti negocia drepturile salariale, daca desfasori o activitate ce implica statutul de angajat. Cu toate ca pe zona carierei si a puterii sociale exista, deocamdata, restrictii, micile favoruri si imbunatatiri iti pregatesc drumul spre castiguri mai mari. Poti primi un ajutor de exceptie la capitolul financiar sau mosteniri, de la autori necunoscuti. Sau ti se poate oferi posiblitatea asocierii cu cineva intr-o afacere. Indicat este sa analizezi cu atentie persoanele implicate si scopul afacerii, deoarece neprevazutul poate rasturna situatia in orice moment. Tendinta de a face cheltuieli extravagante este accentuata. Foloseste masura, intrucat euforia castigului de moment dureaza trei zile.

Balanta

Esti plin de energie si ai idei deosebite in aceasta saptamana. Bine este sa nu spui chiar tot ce gandesti si sa-ti temperezi combativitatea in relatiile cu ceilalti. Partenerul de viata sau de afaceri iti poate face reprosuri, pentru ca in ultimul timp esti foarte preocupat doar de propria ta persoana si ai neglijat rolul tau in relatie. Se contureaza reconfigurarea relatiilor parteneriale si a colaborarilor in care esti implicat sau doresti sa te implici. S-ar putea ca unele relatii sa le rupi definitiv si sa te retragi din unele proiecte. Asa este si bine, pentru ca se intrezaresc alte posibilitati de colaborare mult mai pe gustul tau. Fii atent la evenimentele relationale din preajma datei de 29 August, cand aspectele astrale sunt destul de tensionate. Sanatatea este slabita, mai ales in prima parte a saptamanii pe segmentele aparatului digestiv si al picioarelor. Spre finalul saptamanii te poti ocupa de chestiuni ce vizeaza banii si bunurile altora. Achita toate datoriile si verifica, daca este cazul, situatia documentelor juridice legate de mosteniri sau partaje specifice unui divort.

Scorpion

In primele zile ale saptamanii esti vesel si indragostit. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste ceva neplaceri, dar sunt pasagere. Altii sunt solicitati de catre proprii copii pentru problemele lor specifice. Mentalul profund este la cote inalte in aceasta saptamana. Gandurile iti zboara catre noi orizonturi de cunoastere, insa se pare ca mai ai de inteles si asimilat lectiile evenimentelor din prezent. Anumite persoane sunt interesate de esecul tau pe toate planurile. Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa iei aminte la semnalele organismului. Se contureaza noutati in sectorul muncii si al relatiilor colegiale. O etapa se incheie si alta noua incepe vizavi de raportarea ta la capitolul serviciu. S-ar putea ca datorita unei probleme de sanatate sa ti se limiteze regimul de lucru sau la locul de munca sa se rastranga activitatea. In ultimele zile ale intervalului analizat, relatiile parteneriale devin foarte dinamice. Sunt posibile discutii contradictorii, insa dreptatea este de partea celorlalti. Incearca sa fii mai receptiv la nevoile celorlalti si foloseste-ti farmecul pentru a elimina neplacerile.

Sagetator

In primele zile ale saptamanii, familia si locuinta sunt principalele domenii spre care ar trebui sa iti indrepti atentia. Astrele iti trimit imbolduri de a te debarasa de lucrurile vechi sau pentru a cumpara obiecte decorative. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, deoarece tendinta ta este de a te implica mai mult in cariera. Miercuri si Joi se contureaza situatii in zona creativitatii, a relatiilor sentimentale si a celor cu copiii. Este posibil sa incepi o actiune placuta tie care iti va pune in valoare talentele native, dar si gustul pentru arta si exprimarea ei. O relatie sentimentala se poate reconfigura sau altcineva iti poate fura inima. Dialogurile cu prietenii sunt destul de aprinse, recomandat fiind sa abordezi totul cu prudenta si discernamant. Tempereaza-ti reactiile de moment, pentru ca se pot strica relatii bune. La finalul saptamanii se intrezareste mult de lucru la serviciu sau treburi de rutina in plan personal. Disputele predomina in sfera muncii. Sanatatea este slabita bine fiind sa te odihnesti mai mult.

Capricorn

Saptamana excelenta la capitolul cariera si putere sociala. Este posibil sa ti se ofere un post de conducere sau sarcini noi care te vor responsabiliza si mai mult. La prima vedere ai putea fi incantat, insa atentie ca nu este ceea ce pare. Recomandabil este sa analizezi cu atentie propunerile oferite si sa decizi in consecinta. Sunt moment favorabile dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea studiul, informarea, schimbul de idei este benefic. Insa fii prudent si gaseste un echilibru intre planul personal si treburile de la serviciu. In preajma datei de 29 August sunt momente bune de a revigora relatiile cu cei de acasa si de a face planuri comune pentru imbunatatirea spatiului locativ. Este posibil ca un parinte sau o ruda apropiata sa aiba nevoie de ajutorul tau. O discutie cu cineva drag ar putea sa te puna pe ganduri. Spre sfarsitul saptamanii, astrele iti recomanda petreceri alaturi de cei dragi. Relatiile sentimentale sunt dinamice si inconjurate de neprevazut.

Varsator

La inceputul saptamanii, contextul astral iti va aduce in atentie cheltuielile cotidiene. Poti primi cadouri sau recompense marunte, dar suficient de imbucuratoare. Pe de alta parte se pare ca beneficiezi de un sprijin necunoscut, asa incat ai succes la banii si bunurile altora. Aspectele juridice legate de mosteniri sau partaje se pot rezolva mai usor. In relatiile cu anturajul apropiat se contureaza schimbari. Este posibil sa rupi anumite legaturi cu oameni pe care ii cunosti de mult si sa te apropii de altii mult mai potriviti. Vei incepe sa te gandesti sau chiar sa-ti planifici forme noi de scolarizare. Sau, daca esti deja implicat in diverse cursuri, le poti incheia cu succes. Calatoriile in strainatate sau studiile pe termen lung sunt bine sustinute de astre, dar atentie ca neprevazutul isi poate face de cap. Relatiile cu sefii sunt interesante si ai putea observa ca ti se acorda mai multa sustinere sociala. In ultimele zile ale intervalului analizat indicat este sa te ocupi de treburile gospodaresti. Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate, insa o vizita in locurile natale este binevenita.

Pesti

Personalitatea ta se va face remarcata in anturaj, datorita vivacitatii cu care abordezi totul in jurul tau. Ai chef sa te ocupi de propria ta persoana, recomandabil fiind sa-ti infrumusetezi atat trupul, cat si sufletul. In preajma datei de 29 August se va activa destul de mult segmentul banilor castigati din munca proprie. S-ar putea sa te decizi sa cumperi lucruri pe care ti le doreai de mult. Sau sa primesti cadouri si recompense nebanuite. Notiunea de castig va fi la ordinea zilei, insa autorii sunt invaluiti in ceata. Nu te hazarda sa cheltuiesti mai mult decat iti permite bugetul cunoscut de tine. Pe de alta parte, o reformulare a sistemului de valori se impune. Chiar daca vin bani sau bunuri de la altii, sufletul tau are nevoie de lucrurile spirituale ale vietii. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de prioritati. Proiectele in care esti implicat, deocamdata, pot cunoaste o perioada de stagnare sau chiar de rupere de intelegeri. Sunt colaboratori in jurul tau, ale caror interese difera mult de ale tale. In ultimele zile ale saptamanii se intrezaresc intalniri interesante cu prietenii apropiati.

Berbec

In prima parte a saptamanii esti foarte retras si preocupat doar de sufletul tau. Se pare ca sunt zile potrivite unei introspectii si, totodata, planificarii unor noi directii de viata. Sunt posibile stari nelinistitoare, vise sau viziuni premonitorii, insa toate au rolul de a te ajuta sa-ti identifici mai usor prioritatile. Sanatatea este destul de afectata, dar nu se recomanda consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale. Riscul erorilor de diagnostic si tratament este foarte mare. La locul de munca, relatiile si activitatile balanseaza intre una calda si una rece. Asadar, fii prudent si ocupa-te doar de sarcinile tale. Incepand de Miercuri obtii din partea astrelor multa energie si un farmec deosebit. Esti pornit pe fapte mari, insa fii vigilent si discerne cu atentie totul. Dialogurile cu partenerul de viata sau de afaceri sunt dinamice, chiar cu note dure. Daca observi ca sunt colaboratori sau chestiuni intr-un parteneriat care nu iti convin, incearca sa-ti tii firea si sa spui ce anume te deranjeaza si cum ai dori tu sa se desfasoare lucrurile. Pentru finalul saptamanii, astrele te sfatuiesc sa te ocupi de bugetul cotidian de venturi si cheltuieli.

Taur

Pentru tine, prietenii si protectorii deschid saptamana. Este bine sa retii sfaturile sau indemnurile primite, intrucat te vor ajuta mult in privinta locului de munca sau a relatiilor. Pe de alta parte, fii atent la relatiile sentimentale, pentru ca persoana iubita se poate dovedi totodata si un prieten de nadejde. Sfera muncii este foarte activa, existand posibilitatea aparitiei unor noi sarcini de serviciu sau alte colaborari. Selecteaza cu atentie activitatile pe care le poti onora. Dialogurile cu colegii si sefii sunt destul de tensionate, insa cu prudenta si discernamant le poti depasi. Bine ar fi sa-ti schimbi atitudinea fata de serviciu si oamenii implicati in acest loc. Detasarea si masura in toate sunt cele mai potrivite. Pe de alta parte sunt posibile diverse revelatii, vise, viziuni ale unor evenimente trecute si viitoare, dar si insomnii sau stari neplacute. Sanatatea este vulnerabila. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult. In ultimele zile ale saptamanii te vei simti mult mai bine.

Gemeni

In intervalul 27 - 28 August recomandabil este sa te ocupi de segmentul profesional. O discutie cu un sef sau cu autoritatile te-ar putea pune pe ganduri. Se pare ca exista mici nereguli legate de indeplinirea sarcinilor tale de lucru, insa le poti depasi fara probleme. Ia aminte la ce se petrece la locul de munca! Este posibila aparitia unui protector in viata sociala. Interesanta saptamana pentru tine la capitolele prieteni, protectori si proiecte de anvergura cu scopuri nobile. Se contureaza o etapa noua alaturi de oameni deosebiti. S-ar putea ca unele relatii sa se incheie, dar fii convins ca apar altele la orizont, mult mai folositoare tie in aceasta perioada. Pe de alta parte, relatiile sentimentale sunt dinamice, iar dialogurile cu persoana iubita pot degenera foarte usor. Sunt posibile despartiri, insa Soarele iti incalzeste inima, promitandu-ti alte iubiri. Spre sfarsitul saptamanii te vei simti destul de obosit. Retrage-te din forfota vietii si analizeaza, pe indelete, ultimele evenimente.

Rac

In prima parte a saptamanii, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte pentru tine. Este nevoie sa te ocupi de latura ta educativa, chiar si prin lucruri marunte, cum ar fi lecturarea unei carti bune sau vizionarea unui film. Planurile de calatorii in tinuturi indepartate iti dau tarcoale. Nu este o perioada propice calatoriilor, insa noteaza destinatiile visate, iar la momentul oportun astrele iti vor inlesni plecarea. Sunt posibile evenimente deosebite in sectorul carierei si al imaginii publice. Ori obtii o pozitie sociala mai buna, ori esti destituit din functie. Oricum, factorul restrictiv va fi la ordinea zilei. Atentie ca este o perioada importanta in care ar trebui sa iti consolidezi imaginea si sa fii receptiv la observatiile celorlalti. Bine este sa-ti propui o alta abordare a domeniului profesional in care lucrezi sau iti doresti sa lucrezi. Pot veni oferte de munca imbietoare, dar fii prudent si selecteaza doar ce te reprezinta. Se pare ca banii nu sunt un capitol forte. Raportul dintre munca si remuneratie lasa mult de dorit. In ultimele zile ale saptamanii se intrezaresc intalniri agreabile cu prietenii. Dialogurile pot fi conflictuale, divergenta opiniilor evidenta, dar tu incerca sa nu iei totul personal.

Leu

Latura educativa este un subiect bun de luat in consideratie in aceasta saptamana. Poti sustine examene, daca esti implicat intr-o forma de scolarizare sau te poti inscrie la un curs necesar dezvoltarii tale profesionale. Gandirea si comunicarea sunt favorizate, dar fii prudent la ce spui. Exista riscul sa promiti anumite lucruri si sa nu te poti tine de cuvant. Sau esti destul de combativ in dialogurile cu ceilalti, asa incat certurile pot fi frecvente. Pe de alta parte poti decide sa-ti schimbi atitudinea fata de viata si personajele ei. Domeniile sprituale vor capata o valoare mai mare in sufletul tau, orientandu-ti atentia catre carti, filme, seminarii sau cursuri cu teme filozofice. Calatoriile indepartate sau relatiile cu cineva din strainatate vor intra in sfera ta de interes. Spre sfarsitul saptamanii pot aparea invitatii la evenimente sociale. S-ar putea sa fii nevoit sa tii discursuri publice, dar vei reusi cu succes.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop saptamanal, #Horoscop august, #horoscop septembrie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018