Horoscopul saptamanii 30 iulie - 5 august 2018

Luni, 30 Iulie 2018, ora 08:54
10627 citiri
Horoscopul saptamanii 30 iulie - 5 august 2018

Leu

Inceputul saptamanii iti aduce castiguri financiare dintr-o colaborare, de la si prin altii sau, pur si simplu, facand ordine prin hartii, descoperi o mica avere uitata intr-un plic. Alcatuieste o lista de prioritati si evita cheltuielile nefondate. Primeaza facturile, taxele si nevoile celor dragi.

Mentalul este agitat in zilele de 2 si 3 august, astfel ca fii prudent. Implicarea in activitati intelectuale sau demersuri privitoare la calatorii sau studii te oboseste mult. Accepta sprijinul cuiva de incredere pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

Fecioara

Relatiile parteneriale necesita atentie si eforturi palpabile pentru a pune la punct discutiile sau activitatile comune restante. Sunt sanse sa fii obiectiv in orice tip de parteneriat si de a rezolva lucrurile in favoarea ta. Totusi, tine cont de sugestiile celorlalti, pentru ca sunt de bun augur.

A doua parte a saptamanii evidentiaza chestiuni financiare, de genul cheltuieli comune cu altii, dezbateri pe tema mostenirilor sau partajelor personale si profesionale. Prudenta, toleranta si rabdare! Gandirea este umbrita, astfel ca fereste-te sa vorbesti prea mult.

Balanta

Saptamana debuteaza cu multe sarcini de lucru la serviciu, insa vei fi incantat. Cum esti o fire extrem de sociabila te vei pune rapid pe treaba. Ar fi bine sa alcatuiesti o lista de prioritati si sa nu te pierzi in amanunte neimportante.

Exista riscul sa obosesti si chiar sa apara neplaceri serioase pe segmentul sanatatii. Ai incredere ca vei rezolva totul la timp si foarte bine.

Pe 2 si 3 august apar chestiuni parteneriale, probabil semnarea unui contract, rediscutarea unora vechi sau planuirea unor activitati comune cu altii. Prudenta!

Scorpion

Rascolirile sentimentale deschid saptamana, fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii. Sunt momente pasagere, astfel ca nu este cazul sa te ingrijorezi. Cei dragi au nevoie de sprijinul tau moral in chestiunile lor personale, vor mai multa atentie si afectiune din partea ta si nu in ultimul rand iti vor propune sa te implici alaturi de ei in activitati recreative.

Posibile neplaceri financiare, pentru ca acum iti doresti mai mult decat iti permite bugetul. A doua parte a saptamanii aduce in atentie probleme vechi de sanatate.

Sagetator

La inceputul saptamanii ai succes in treburile gospodaresti si in dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povesti impreuna cu prietenii, cunostintele, vecinii din copilarie.

Evita sa aluneci in emotii mari si detaseaza-te de trecut! Priveste viata ca pe o experienta, ca pe un film, pe parcursul caruia poti lua, din cand in cand, premii fabuloase.

In zilele de 2 si 3 august intervin chestiuni amoroase si legate de copii. Prudenta, rabdare si incredere!

Capricorn

Inceputul saptamanii iti aduce in preajma o multime de persoane apropiate, care au nevoie de sprijinul tau moral. Cu unii nu te-ai mai vazut demult si acum este momentul regasirilor, al povestilor spuse la un pahar de vorba si al destainurilor serioase. Asculta-i pe ceilalti, dar vorbeste putin despre tine si slabiciunile tale. Exista si profitori in preajma ta, care abia asteapta sa faci sau sa zici ceva care ti-ar dauna pe termen lung.

A doua parte a saptamanii aduce energii favorabile desfasurarii treburilor domestice alaturi de cei dragi.

Varsator

Cheltuieli majore la inceputul saptamanii, dar iti cresc veniturile intr-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unui bonus substantial sau primesti favoruri si cadouri deosebite.

Fii prudent pe 1 august, deoarece exista riscul sa pierzi bani, bunuri sau sa apara neregului in documentele financiare.

In a doua parte a saptamanii se intrezaresc calatorii pe distante scurte, activitati intelectuale si dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Vorba multa saracia omului, deci ar fi bine sa-ti dozezi vorbele si gesturile.

Pesti

La inceputul saptamanii ai multa energie, chef de a te implica in mai multe actiuni simultante, dar mai ales in treburile altora. De aceea, unii s-ar putea supara ca intervii neinvitat in viata lor. Ocupa-te numai de tine si lasa-i in pace pe ceilalti! Ofera-ti sprijinul numai la cerere expresa.

A doua parte a saptamanii evidentiaza situatia financiara in care te afli. Sunt posibile cheltuieli majore, cresterea veniturilor din activitatea prestata la un serviciu, dar si cadouri interesante. Evita cheltuielile nefondate!

Berbec

Este o saptamana in care ar fi bine sa ai ceva mai multa grija de sanatatea ta. Implica-te numai in activitati usoare si la nevoie cere sprijinul cuiva de incredere pentru a duce la bun sfarsit ceea ce nu suporta amanare.

Chiar daca unele afectiuni par ca se accentueaza, ai incredere in tine si ingrijeste-te cum stii si simti tu mai bine. Evita sa te tot lasi pe mana altora pentru imbunatatirea starii tale generale.

Este rost de castiguri financiare din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca. Dar hibele sunt multe si marunte.

Taur

O saptamana controversata vizavi de relatiile cu prietenii si sustinatorii din segmentul profesional. Cumva ar fi nevoie sa-ti remodelezi unele conceptii si planuri de viata, pentru ca acum sunt multi cei care, mai mult sau mai putin discret, iti reproseaza rigiditate mentala, conservatorism nefondat sau ancorare in relatii si situatii perimate.

Priveste atent la propria ta viata si depune eforturi pentru a o imbunatati. Energiile zilelor de 2 si 3 august activeaza afectiunile specifice segmentelor capului si pe cele ale sistemului renal.

Gemeni

Saptamana debuteaza in forta cu multe aspecte socio-profesionale. In mod special, se vor evidentia dialogurile cu sefii si reuniunile oficiale. Fii pregatit cat poti tu de bine, pentru ca sunt sanse sa oferi explicatii vizavi de felul in care iti indeplinesti sarcinile de lucru.

Pe de alta parte, va aparea tentatia sa te sfatuiesti cu prietenii vizavi de planurile tale personale. Cel mai bine ar fi sa vorbesti numai cu propria ta persoana si sa eviti discutiile prea detaliate.

Se contureaza neplaceri legate de sanatatea segmentelor gatului.

Rac

Sunt zile interesante pentru relatiile cu strainatatea. Au succes demersurile privitoare la o calatorie indepartata, pentru studii sau pentru a lucra in tari straine. Totusi, evita ziua de 1 august pentru decizii ferme sau pentru asumarea unor responsabilitati deosebite.

Segmentul profesional se va evidentia in a doua parte a saptamanii, mai ales relatiile cu sefii si persoanele oficiale din diverse institutii. Sunt multe aspecte bizare in ceea ce priveste sustinerea ta profesionala si imaginea publica, de aceea, fii precaut.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop saptamanal, #Horoscop iulie, #Horoscop august, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018