Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscopul saptamanii 8-14 ianuarie 2018

Luni, 08 Ianuarie 2018, ora 08:23
11001 citiri
Horoscopul saptamanii 8-14 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Luna va influenta persoanele cu obiective clare si care stiu ce trebuie sa faca in avantajul lor. Fii determinat in ceea ce faci, deoarece aceste zile se pot dovedi foarte importante pentru tine.

Varsator

Unii oameni s-au nascut cu o agenda in mana. Daca te numeri printre ele, in aceasta saptamana vei stii exact ce trebuie sa faci, de unde sa pornesti si unde vrei sa ajungi. Ai niste obiective clare pe care vrei sa le indeplinesti.

Pesti

O sa participi cu partenerul de viata la un eveniment foarte important in familia voastra. Acesta este in prilej perfect de a-l lasa sa ia cateva hotarari importante. In schimb, daca esti singur, ar fi bine sa iti oferi ragazul sa te cunosti mai bine.

Berbec

Tu o duci cel mai bine din punct de vedere sentimental dintre toate zodiile. Esti incantat de viata ta, desi unele persoane din jurul tau nu sunt convinse ca fericirea afisata este reala. Au ei motivele lor pentru a crede asta, important este ca tu sa fii impacat cu tine insuti.

Taur

E o perioada buna sa fii mai generos. Poti darui cuiva ceva ce isi doreste foarte mult. O sa renunti la ceva important pentru tine de dragul persoanei respective. Gestul tau il va impresiona. Nu se anunta schimbari notabile in aceasta saptamana.

Gemeni

Ti-e dor de mare, de litoral, de calatorii pe apa incat daca s-ar ivi ocazia de a pleca intr-un astfel de loc, ai lasa orice activitate deoparte. Pana atunci mai ai de asteptat, asa ca te poti multumi cu activitati distractive chiar la tine in oras.

Rac

Treci printr-un loc care te face sa te simti foarte bine, iar simpla vizita iti ridica moralul si iti creste motivatia. O sa vezi lucrurile altfel decat pana acum si o sa iei niste decizii care pe multi ii vor surprinde.

Leu

O persoana anume te duce intr-o stare pe care nu ai mai experimentat-o de ceva timp. Te pune pe ganduri acest aspect. In privinta jobului, asteapta-te la oportunitati demne de luat in seama. Nu spune "nu" la nimic inainte sa analizezi foarte bine detaliile.

Fecioara

Esti iubit si iubesti si vrei sa strigi in gura mare cat esti de fericit. Totusi, ai grija cui spui, pentru ca bucuria ta ar putea face pe cineva sa sufere. Nu e vorba de gelozie, ci doar sa singuratatea omului respectiv.

Balanta

Ignora intregul si apreciaza, mai degraba, micile detalii care fac diferenta. Te concentrezi pe ceva ce nu conteaza si uiti sa te bucuri la anumite bucurii simple. Odata rezolvat acest aspect o sa fie ceva mai interesanta saptamana ta.

Scorpion

Se anunta o saptamana cu provocari la locul de munca. Au loc niste discutii ce se vor dovedi constructive, dar la inceput vor fi tensionate. Pe plan personal te simtit din ce in ce mai bine cu alegerile facute. Daca esti implicat intr-o relatie serioasa si pana acum nu te-ai gandit la casatorie, acum discutati si despre asta.

Sagetator

Profitand de serile libere pe care le ai incearca sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata. Acesta se simte cam singur in ultima vreme si desi nu iti spune, are nevoie de atentia ta. Daca te-ai certat cu partenerul de viata in ultimul timp, nu te astepta ca inceputul anului sa schimbe ceva de la sine, ci trebuie sa depui efort.

Horoscop realizat de Zaza

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#horoscop saptamanal ianuarie, #horoscop 8 14 ianuarie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018