Horoscopul saptamanii 1-7 iulie 2019

Luni, 01 Iulie 2019, ora 08:17
10104 citiri
Horoscopul saptamanii 1-7 iulie 2019

Rac

Esti in verva inca de la inceputul saptamanii, implicandu-te in tot felul de discutii si actiuni. Dozeaza-ti energia vitala, pentru ca exista riscul devitalizarii prin implicarea in actiuni care te consuma prea mult si fara rost. Sunt momente favorabile trasarii unor planuri noi pe toate segmentele vietii cotidiene. Dialogurile cu prietenii te pot rascoli sufleteste foarte mult, de aceea ar fi bine sa nu pleci urechea la tot ce ti se spune sau sa eviti persoanele pe care le simti cumva impotriva ta. Apar cheltuieli cotidiene pe la mijlocul saptamanii, dar in paralel primesti si bani sau favoruri pentru a te descurca onorabil. De evitat investitiile nefondate! Calatorii pe distante scurte si intalniri cu pesoanele din anturajul apropiat.

Leu

Fii cat mai retras in aceasta saptamana si ocupa-te pe indelete de planurile tale personale. Cu toate ca vei fi solicitat mult de catre colegii de serviciu sau de catre cei dragi, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa le eviti compania si implicarea in treburi obositoare sau care nu te privesc. Multe discutii tainuite cu unii si cu altii, in urma carora vei obtine concluzii foarte importante pentru tine si bunul mers al proiectelor tale personale si profesionale. Prudenta, rabdare, discernamant! Energia vitala revine in forta pe la mijlocul saptamanii, dar nu forta nota. Chestiuni financiare la serviciu, fie primirea salariului, fie apar informatii despre bani.

Fecioara

Dinamica saptamanii te bulverseaza mult, pentru ca multe din ideile si conceptiile tale privitoare la situatiile in care esti implicat si la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical si definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoana importanta din segmentul profesional te va ajuta sa privesti obiectiv la tot ce te inconjoara si, de asemenea, vei gasi solutiile viabile pentru a-ti indeplini proiectele personale si profesionale. Rezerva momente de odihna, detaseaza-te de tot si toate, dar ingrijeste-ti serios sanatatea. Evita discutiile si actiunile obositoare! Totusi, gandeste-te la planuri de calatorie, fie de agrement, fie pentru dezvoltare profesionala. Sanatatea este vulnerabila, deci nu forta nota si odihneste-te constient.

Balanta

Saptamana debuteaza cu multa forfota in plan socio-profesional. Discutii cu sefi, cu oficialitati, prezentari profesionale de anvergura, dar si controverse sau situatii dificil de gestionat la prima vedere. Este bine sa-ti pregatesti temeinic aparitiile si dialogurile cu ceilalti, intrucat unii iti vor pune bete in roate. Neplacerile apar de la banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Este posibil ca tu sa depui eforturi deosebite in campul muncii, dar plata sa fie necorespunzatoare. Cineva din anturajul prietenilor sau un protector de la serviciu iti pot oferi informatii si sfaturi utile. Retine ce ti se spune si opereaza acele schimbari de care ai nevoie. La finalul saptamanii este bine sa te odihnesti pe indelete.

Scorpion

Dorinta de a calatori, de a te pregati de vacanta, de a acumula informatii din varii domenii de viata si activitate este foarte accentuata in prima parte a saptamanii. Insa, este posibil ca partenerul de viata sau prietenii alaturi de care doresti sa te distrezi in vara asta sa aiba cu totul alte planuri si sa te anunte destul de transant. Bine ar fi sa-ti faci propriile planuri, ascultandu-ti vocea interioara si tinand cont de impulsurile sufletesti. La serviciu se anima atmosfera pe la mijlocul perioadei analizate, fiind nevoit sa participi la discutii oficiale alaturi de sefi sau de reprezentanti oficiali ai unor institutii. Prudenta si discernamant! Prietenii te vor provoca la discutii aprinse si la actiuni amuzante.

Sagetator

Este nevoie sa te ocupi de bani si bunuri comune cu altii. Achitarea facturilor, datoriilor, verificarea documentelor financiare si dialoguri pe teme contabile. De evitat investitiile si cheltuielile nefondate! Este posibil sa primesti bani sau favoruri dinspre segmentul profesional, datorita eforturilor depuse in ultima vreme. Insa, cumva nemultumiri tot exista, pentru ca este o mare diferenta intre propriile tale aprecieri si cele ale altora vizavi de tine. De evitat discutiile contradictorii si escaladarea conflictelor! Toate se vor rezolva favorabil la momentul potrivit. Multa forfota socio-profesionala!

Capricorn

Discutii parteneriale si actiuni comune cu partenerul de viata si cu cei de afaceri in primele zile ale saptamanii. Creativitatea este accentuata, dar cumva ceilalti te blocheaza in a-ti expune in totalitate ideile. Vorbeste putin, asculta cu atentie ce ti se spune si nu-ti divulga toate intentiile. Unii te pot intelege gresit. Pe la mijlocul saptamanii vor interveni aspecte financiare, de genul achitarea unor datorii sau a facturilor. Se recomanda prudenta in tot ce tine de bani si bunuri comune cu altii, intrucat exista premisele fraudarii si minciunii bine mascate de intentii bune. Relatii cu strainatatea si planuri de calatorie. Relaxeaza-te cu ajutorul activitatilor culturale, alaturi de cei dragi.

Varsator

Saptamana debuteaza cu multa munca la serviciu. Sarcini de lucru repetitive, controverse colegiale, urgente de rezolvat in timp record. Detaseaza-te, indeplinsete-ti corect si la timp sarcinile de lucru si evita escaladarea conflictelor. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv, mai ales pe stomac, deci fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Iti sunt favorizate dialogurile tainuite cu persoane importante din plan profesional, dar si cu persoane care se ocupa de domenii neconventionale. Informatiile obtinute in perioada analizata sunt foarte importante pe termen lung. A doua parte a saptamanii evidentiaza neplaceri parteneriale. Exista posibilitatea separarii, divortului si a modificarilor privitoare la termenii si conditiile privitoare la unele colaborari.

Pesti

Relatia cu persoana iubita si cea cu copiii sunt rascolite in primele zile ale saptamanii. Sunt posibile discutii aprinse si aflarea unor informatii deosebite vizavi de cei dragi. Totusi, nu lua de bun chiar tot ce auzi. De mare folos iti sunt activitatile recreative alaturi de persoane dragi si de incredere. La serviciu este forfota si primesti sarcini de lucru urgente. Bine ar fi sa lucrezi singur ceea ce intra in sfera de obligativitate profesionala, deoarece exista animozitati serioase din partea colegilor. Dozeaza-ti eforturile pentru ca sanatatea este vulnerabila. De evitat in aceasta saptamana terapiile invazive si cele care forteaza cumva organismul! Odihna si rabdare! La serviciu se contureaza sarcini de lucru noi. Relatiile colegiale sunt foarte disonante.

Berbec

Relatiile cu membrii familiei sunt accentuate in perioada analizata, recomandabil fiind sa discuti pe indelete cu toti cei de acasa care te solicita. Sunt posibile discutii aprinse, aflarea unor secrete ale membrilor familiei, dar si actiuni controversate. Rabdare, prudenta, detasare! Aloca timp pentru a te gandi pe indelete la situatia din familie. Sunt favorizate treburile gospodaresti si reamenajarile locative. Relatiile sentimentale sunt rascolite, astfel ca putin probabil sa ajungi la un consens cu persoana iubita sau cu copiii. Controverse privitoare la idei si planuri personale. Sanatatea este vulnerabila, deci ia in serios semnalele organismului.

Taur

Discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat in primele zile ale saptamanii. Aflarea unor informatii despre unii te vor pune serios pe ganduri. Chiar si temele sociale vehiculate in preajma ta iti vor atrage atentia in mod deosebit. Selecteaza totul si concentreaza-te pe partea pozitiva a lucrurilor. Ar fi bine sa renunti la persoanele care te solicita prea mult. Membrii familiei au nevoie de sprijinul tau emotional, moral sau material. Acorda-l cu masura numai dupa ce ai analizat bine situatia. Sunt posibile neplaceri locative de la si prin instalatiile de foc sau de aer. Repara, renoveaza si debaraseaza-te de obiectele care iti prisosesc. Rascoliri sentimentale!

Gemeni

Aspectele financiare iti deschid saptamana in sensul ca primesti bani sau bonusuri dinspre locul de munca. Se contureaza si cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Alcatuieste o lista de prioritati si respect-o cu strictete. Persoanele din anturajul apropiat te solicita mult pe la mijlocul saptamanii, fie prin discutii, fie prin atragerea in problemele lor. Fii discret, selectiv si evita implicarea in actiuni inutile pentru tine. Calatorii pe distante scurte pentru a rezolva demersuri personale si profesionale. Activitati si dialoguri cu membrii familiei.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop saptamanal, #Horoscop iulie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019