Horoscopul saptamanii 10-16 iunie 2019

Luni, 10 Iunie 2019, ora 09:11
11535 citiri
Horoscopul saptamanii 10-16 iunie 2019

Gemeni

Este bine sa te apropii sincer de persoana iubita si de copiii tai sau ai altora. Interactiunea cu cei dragi si cu persoanele tinere iti aduce multa energie si informatie, aspecte de care ai mare nevoie in aceasta perioada.

Fii alaturi de ceilalti, sustine-le ideile, respecta-le deciziile si iubeste-i neconditionat. Ceea ce emiti tu spre ei se va intoarec la tine inzecit.

La serviciu va fi mult de lucru, dialoguri si activitati care presupun efort mental destul de mare. Prudenta si discernamant! Unii te vor provoca doar asa, de amorul artei. In plan pertanerial se deschide o noua etapa. Oferte de colaborare, o cerere in casatorie sau un divort iremediabil.

Rac

Relatiile cu membrii familiei si activitatile gospodaresti se evidentiaza mult in prima parte a saptamanii. Poti cadea la pace cu membrii familiei pe orice tema legata de bunuri patrimoniale sau de imbunatatiri ale conditiilor din spatiul locativ. De asemenea, te poti gandi sa te muti, sa vinzi sau sa cumperi ceva valoros pentru casa.

Sanatatea este vulnerabila, de aceea, evita eforturile mari si dialogurile care te solicita mental prea mult. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si intervetiile chirurgicale in perioada 15-16 iunie. Noutati la locul de munca, o noua etapa profesionala, responsabilitati de anvergura.

Leu

Persoanele din anturajul apropiat te solicita mult, fie pentru a le oferi sfaturi, fie pentru a taifasui cu tine pe teme de larg interes. De asemenea, vei fi nevoit sa calatoresti pe distante scurte pentru a rezolva chestiuni personale si profesionale. Evita discutiile contradictorii si graba!

Acasa ar fi bine sa te implici in activitati domestice alaturi de membrii familiei. Ziua de 15 iunie iti poate aduce rasturnari de situatie, fie in plan familial, fie in plan profesional. Fii alaturi de cei dragi si ajuta-i neconditionat!

Relatiile sentimentale vor incepe o noua etapa, fie ca te apropii si te indragostesti de cineva abia cunoscut, fie ca se revigoreaza cumva o relatie veche.

Fecioara

Accentul saptamanii va fi pe segmentul financiar, in mod special pe cheltuielile necesare in segmentul socio-profesional. Pe de o parte, este posibil sa primesti drepturile salariale de la serviciu, sa afli informatii referitoare la schimbarea conditiilor de munca, dar si aspecte legate de conflictele mocnite.

Se recomanda prudenta, intrucat vei fi nevoit sa acorzi atentie si energie in segmentul familial. Acasa, in familie, se contureaza o noua etapa. Poate fi vorba despre inceperea unor reparatii de anvergura, despre vanzarea si achizitionarea de bunuri patrimoniale sau despre reconfigurarea relatiilor cu membrii familiei si cu neamurile.

Balanta

Esti hotarat sa schimbi multe si marunte in viata ta incepand cu aceasta saptamana. Este bine sa iti selectezi prioritatile si sa eviti sa te imprastii in prea multe activitati.

Financiar sunt momente bune, in sensul ca primesti bani, salariul sau bonusuri dinspre locul de munca. Insa apar si cheltuieli majore pe cele de trebuinta traiului cotidian.

Cele mai remarcabile evenimente se petrec in segmentul relatiilor cu anturajul apropiat. Se recomanda prudenta, deoarece unele relatii se pot finaliza in mod zgomotos. De asemenea, vor intra in discutie si calatoriile pe distante scurte sau studiile profesionale. Informatii pretioase pe toate planurile!

Scorpion

In urma discutiilor cu un prieten sau cu o persoana de incredere din segmentul profesional, in tihna si in taina vei lua decizii majore pentru mersul lucrurilor in viata ta de acum inainte. Iti sunt favorizate meditatiile interioare, detasarea de cotidian si aflarea unor informatii secrete despre relatiile in care esti implicat.

Totusi, ar fi bine sa te gandesti ceva mai mult la cele aflate si petrecute. Tendinta de a te grabi si a judeca superficial lucrurile este accentuata si paguboasa.

A doua parte a saptamanii evidentiaza segmentul banilor obtinuti la un loc de munca. Se deschide o noua etapa de castig, care iti va duce venituri substantiale pe termen lung.

Sagetator

O saptamana importanta, intrucat se asterne in calea ta o noua etapa de viata si activitate. Ai sanse deosebite si unice de a-ti trasa planuri indraznete de viitor, in care sa-ti propui activitati de anvergura, dar mai ales reformularea personalitatii tale din temelii.

Lasa maruntisurile vietii cotidiene deoparte si gandeste-te numai la ceea ce iti doresti cu adevarat si la ceea ce mai merita sa pastrezi in viata ta de acum incolo. Chiar daca esti greu de observat in peisajul cotidian, pentru ca tendinta la izolare inca persista, farmecul care te invaluie va fi remarcat de cei dragi. Rezerva momente pentru odihna si plimbari in aer liber.

Capricorn

Saptamana debuteaza cu aspecte profesionale, cu reuniuni oficiale cu sefi sau cu persoane influente in mediul in care lucrezi. Dialogurile vor fi fructuoase si vor avea efecte pe termen lung. Totul este sa ai rabdare sa asculti ce spun ceilalti si sa eviti graba in decizii si gesturi.

Esti bine sustinut de catre prieteni si de catre admiratori, dar cumva exista invidii pe care le vei simti foarte clar. Cele mai bune discutii se vor purta in taina, departe de ochii si urechile lumii. Ai nevoie de multa liniste, detasare de cotidian si sa iti stabilesti alte prioritati. Prudenta in privinta sanatatii si la dusmanii ascunsi!

Varsator

Cu siguranta in aceasta saptamana iti vei reformula multe conceptii despre viata. Tendinta de a aborda alte filozofii, de a urma modele de viata ale unor oameni valorosi este mare si usor de satisfacut. Totusi, ar fi bine sa-ti selectezi atent informatiile si sa le discerni pe indelete.

Vor intra in discutie planurile de calatorii indepartate si cele privitoare la imbogatirea bagajului educational. Foarte evidente vor fi si relatiile oficiale cu sefii, dezbaterile publice la locul de munca si obtinerea unor merite profesionale. Ai sansa sa obtii o functie de conducere sau responsabilitati deosebite pe termen lung. Se contureaza o etapa nou in relatiile cu prietenii.

Pesti

O saptamana cu accent pe segmentul banilor si bunurilor administrate si folosite impreuna cu altii, mai ales in segmentul profesional. Discutii privitoare la colaborari, cautarea unor solutii viabile pentru a obtine venituri suplimentare, dar si cheltuieli pe taxe, facturi, servicii personale. Exista si varianta sa primesti niscai bonursuri dinspre locul de munca sau macar promisiuni ferme in acest sens.

In relatiile cu sefii se contureaza o etapa noua, putand fi vorba despre schimbarea unora, revigorarea unor relatii vechi sau obtinerea unei functii de conducere. Oricum esti bine vazut de catre ceilalti, iar socializarea este la ordinea zilelor.

Berbec

In prima parte a saptamanii sunt posibile multe discutii parteneriale, atat in plan personal cu partenerul de viata, cat si in plan profesional cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Fii prudent, deoarece exista riscul sa vorbesti prea mult, sa-ti divulgi intentiile si sa emiti judecati eronate. Vor interveni si aspecte financiare comune cu altii, de genul achitarii unor datorii, rezolvari legate de mosteniri sau partaje, dialoguri cu institutii financiare.

Insa cel mai important este faptul ca iti vei revizui filozofia de viata in mod radical si definitiv. Dialogurile cu persoane erudite, calatoriile si studiile ample te vor ajuta foarte mult in acest sens.

Taur

Energia saptamanii predispune la multa forfota la serviciu, dar si acasa, in plan personal, vei fi nevoit sa rezolvi multe si marunte. Alege prioritatile si dozeaza-ti eforturile, pentru ca exista un risc mare de a-ti risipi energia in activitati inutile.

Sanatatea este vulnerabila si s-ar putea crea contexte favorabile pentru a discuta cu specialisti in sanatate sau pentru a face unele analize. Relatiile parteneriale sunt active, iar dialogurile frecvente pe teme diverse.

Uniunea, casatoria, separea, divortul, asocierea, toate sunt posibile si foarte usor le poti recunoaste in functie de contextul in care te afli. Noutati financiare comune cu altii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop saptamanal, #horoscop iunie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019