Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019

Luni, 11 Martie 2019, ora 12:15
10276 citiri
Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019

Pesti

Esti foarte guraliv si provocator la inceputul saptamanii. Fii atent ce vorbesti, pentru ca este posibil sa spui ce nu trebuie sau sa necajesti pe altii. In mod special de la vorbe spuse, aparent, in gluma se pot strica in aceasta saptamana relatii si situatii bune. Evita accentuarea tensiunilor cu ceilalti, deoarece orice neplacere inceputa acum se poate desfasura pe multi ani de acum incolo.

In zilele de 13 si 14 martie se va evidentia dorinta de a sta mai mult acasa, alaturi de membrii familiei sau de rude. Sunt posibile situatii delicate, neintelese sau rascolirea unor amintiri. Se vor relua discutii pe teme familiale sau patrimoniale vechi.

De asemenea, poti descoperi aspecte ascunse pana acum de catre unele rude, aspecte referitoare la imaginea pe care o au acestea despre tine. Tine cont de ceea ce iti spun ceilalti. Este vremea marilor schimbari. Tot ce vine acum spre tine are rolul de a te ajuta sa faci un salt evolutiv important.

Berbec

Preocuparea legata de cresterea veniturilor obtinute din munca proprie este un subiect foarte important. Este posibil sa primesti cadouri sau recompense, dar si tu sa fii nevoit sa oferi altora cadouri scumpe.

Se contureaza situatii cu totul si cu totul deosebite in plan financiar, acum fiind un preambul la ce va urma in perioada urmatoare. Prudenta si discernamant in toate!

In intervalul 13-14 martie, astrele activeaza zonele mentalului concret si ale comunicarii. Vor intra in sfera ta de interes planurile legate de calatorii sau studii pe termen scurt. Relatiile cu familia si cu prietenii apropiati iti readuc aminte de situatii sau discutii vechi, neterminate sau neintelese. Ce se intampla in aceste relatii se poate rasturna nu tocmai placut.

Problemele legate de sanatate sunt cele deja stiute, insa trebuie luate serios in seama.

Taur

Inceputul saptamanii este provocator, deoarece sunt sanse de innoire si schimbare benefica. Esti entuziast si increzator in fortele proprii, ceea ce este minunat. Dozeaza-ti energia vitala, deoarece esti foarte combativ si risti sa strici multe in jurul tau.

Compromisurile si aspectele ascunse ale situatiilor in care esti implicat incep acum sa iasa la iveala nu tocmai placut.

In intervalul 13-14 martie esti preocupat de capitolul financiar, sectiunea venituri din munca prestata oficial. Din cauza unor proiecte socio-profesionale sau unor persoane din anturajul prietenilor este posibil sa cheltuiesti sume mari de bani. Aspectele tin mai mult de pierderi, deci fii prudent si socoteste-ti bine cheltuielile.

Este posibila repunerea in discutie a unor conflicte socio-profesionale vechi. La sfarsitul saptamanii, bucura-te de prezenta celor dragi si relaxeaza-te in natura.

Gemeni

Inceputul saptamanii te predispune la interiorizare si stari sufletesti fluctuante. Revizuieste-ti planurile de viata si schimba, unde este cazul, fie conceptiile tale, fie etapele de realizare a ceea ce iti doresti.

Ingrijeste-ti atent si pe termen lung sanatatea intregului organism. Zilele acestea sunt posibile semnale importante ale unor afectiuni, care chiar au nevoie de ingrijiri de specialitate.

In intervalul 13-14 martie, te vei simti mult mai bine, chiar vei fi intr-o forma de zile mari. Selecteaza prioritatile si acorda ceva mai multa atentie si eforturi atat relatiei de cuplu, cat si relatiilor de colaborare.

Preocuparile legate de banii obtinuti din munca proprie sunt fondate, dar nu ai de ce sa-ti faci griji. Poti primi cadouri, recompense, insa se pot redeschide conflicte socio-profesionale vechi si care au legatura clara si cu banii.

Cu rabdare vei reusi sa descalcesti itele foarte incurcate din plan socio-profesional.

Rac

Prietenii si sustinatorii din segmentul socio-profesional iti sunt alaturi din primele zile ale saptamanii. Selecteaza atent persoanele carora le acorzi incredere si carora te destainui. Exista unii care nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta socio-profesionala.

Zilele de 13 si 14 martie te predispun la stari interioare tensionate, oboseala generala si o mare nevoie de a sta tu cu tine intr-un loc drag sufletului tau.

Sanatatea este vulnerabila, astfel ca este bine sa te odihnesti, sa te ocupi numai de treburile usoare si, la nevoie, sa ceri sfatul celor dragi si de incredere sa te sprijine cu tot ce ai nevoie.

Cum traversezi o perioada in care muncesti in exces, riscul oboselii mentale si fizice este prezent constant. Obisnuieste-te sa te relaxezi si sa abordezi altfel munca si implicatiile ei.

Ultimele zile ale saptamanii iti readuc zambetul si buna dispozitie. Sunt favorizate excursiile in natura si agapele impreuna cu cei dragi.

Leu

Cariera profesionala si imaginea ta in societate sunt aspecte carora ar fi bine sa le acorzi importanta in primele zile ale saptamanii. Unii te admira, altii mai putin, insa altora le este indiferent ce faci. Tu ar trebui sa te gandesti la ce anume iti doresti concret si sa trasezi un plan viabil in acest sens.

Foarte zgomotoase sunt relatiile socio-profesionale. Unele persoane din acest anturaj te provoaca foarte mult, fie pe teme financiare, fie pe teme spirituale. Fereste-te de a-ti expune opiniile sau planurile personale!

Este clar insa ca te vei desprinde din unele relatii care te tot provoaca de ceva vreme. Prudenta si evita escaladarea conflictelor, deoarece se pot desfasura pe multi ani de acum incolo!

Este nevoie sa-ti revizuiesti atat filozofia de viata, cat si sistemul valorilor morale si spirituale dupa care iti ghidezi viata.

La finalul saptamanii iti vor prinde bine odihna si interiorizarea. Te vei reface complet, insa ocupa-te serios mai mult de tine.

Fecioara

Incepi saptamana preocupat de laturile spirituale ale vietii, de calatorii in strainatate sau de studii pe termen lung. Este bine sa-ti alcatuiesti planuri in acest sens, dar ia in calcul si factorul neprevazut.

Te afli intr-o perioada in care, vrei, nu vrei, iti vei revizui complet filozofia de viata si sistemul valorilor morale si spirituale. Tendinta de a te instrui, de a te perfectiona intr-un anumit domeniu sau pe o tema oarecare este foarte accentuata si de bun augur.

Zilele de 13 si 14 martie aduc in atentie aspecte legate de segmentul socio-profesional. Sunt posibile revizuiri ale unor proiecte sau responsabilitati profesionale. Discutii ample si foarte importane cu sefi sau cu persoane importante intr-un domeniu de larg interes. Fii prudent in aceste relatii, dar si in relatiile colegiale. Pot aparea surprize de proportii, mai ales din cauza femeilor din acest anturaj!

Finalul saptamanii evidentiaza relatii cu prietenii. Asculta-le sfaturile, dar trece totul prin filtrul mintii tale.

Balanta

Saptamana incepe cu posibile vesti secrete sau informatii legate de bani, bunuri comune cu altii sau despre mosteniri si partaje.

Pe de alta parte, se contureaza situatii financiare deosebite. Pot intra in calcul cheltuielile mari, creditele sau aspecte legate de datorii vechi. Se recomanda prudenta, discernamant si, la nevoie, apeleaza, la specialisti in chestiunile respective.

Zilele de 13 si 14 martie te predispun la rafinare sufleteasca si la abordarea disciplinelor spirituale. Este bine sa te orientezi si spre calatorii in strainatate sau studii pe termen lung.

Dorinta de a-ti imbunatati mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea este la cote inalte si usor de indeplinit. Finalul saptamanii accentueaza zona carierei si a imaginii tale in ochii celorlalti. Sunt posibile turnuri ale unor situatii considerate sigure, pana nu demult.

Detaseaza-te de cotidian si odihneste-te! Evita sa-ti divulgi planurile si intentiile profesionale.

Scorpion

Saptamana evidentiaza situatii dinamice in sfera relatiilor parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse, destramarea unor colaborari sau a unei relatii de cuplu. Este bine sa retii cele discutate si petrecute impreuna cu partenerii, deoarece toate acestea semnaleaza hibe ce necesita rezolvari rapide si unele chiar radicale.

Neplacerile pot fi provocate de aspecte locative, familiale, dar si de aspectele socio-profesionale.

Pe 13 si 14 martie se vor ivi cheltuieli urgente pe facturi, taxe, datorii de tot felul. Revin in atentie aspecte financiare si materiale comune cu altii, aspecte legate fie de acte, documente aferente, fie aspecte legate de datorii vechi.

Depune eforturi serioase pentru a lamuri lucrurile sau pentru a intra in legalitate, in functie de caz.

La finalul saptamanii te vor atrage practicile spirituale ale vietii. Viziteaza lacasuri sfinte, lectureaza carti deosebite sau stai de vorba cu persoane erudite. Astfel, mentalul tau se va imbogati cu informatii interesante, utile, dar in acelasi timp se va relaxa.

Sagetator

Domeniul profesional, in speta ceea ce se petrece la locul de munca, te implica in tot soiul de situatii dinamice, provocatoare, carora trebuie sa le faci fata. Ceea ce se petrece acum in plan profesional sau ceea ce se discuta va avea ecouri multa vreme de acum incolo.

De asemenea, sanatatea este foarte vulnerabila pe segmentele gatului si sistemului uro-genital. Fii prudent si asculta-ti organismul! Chiar este nevoie de ingrijiri de specialitate.

Pe 13 si 14 martie se vor evidentia relatiile parteneriale. Dialoguri aprinse, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei profesionali, pe teme vechi. Cu partenerul de viata este vorba despre aspecte locative si familiale. Cu partenerii de afaceri, colaboratorii din sfera profesionala, este vorba despre sarcinile de lucru pe care, fie le-ai facut gresit, fie partial si trebuie remediate in regim de urgenta.

Finalul saptamanii aduce cheltuieli si aspecte legate de mosteniri sau partaje.

Capricorn

Cheful de aventuri, veselia si dorinta de a te implica in relatii amoroase te vor face remarcat in anturaj, din primele zile ale saptamanii. Rascolirile sentimentale sunt foarte mari si dificil de controlat.

Totusi, depune eforturi constiente si tine-ti firea, pentru ca furtuna declansata acum se poate desfasura pe multa vreme de acum incolo. Foarte dinamice sunt si relatiile cu copiii, deci in functie de situatie, indreapta-ti atentia si in acest segment.

Se vor reconfigura toate relatiile sentimentale, iar unele se pot destrama definitiv. Pe 13 si 14 martie se contureaza multa forfota la locul de munca, insa si acasa te asteapta treburile cotidiene.

Selecteaza prioritatile si ingrijeste-ti sanatatea. Se pot reactiva afectiuni vechi, dar si conflictele din sfera profesionala. Se poate pune problema sa reiei fie demersuri medicale pe care le-ai mai facut demult, fie sarcini de lucru nefinalizate corect sau neglijate pur si simplu.

Finalul saptamanii activeaza relatiile parteneriale.

Varsator

La inceputul saptamanii esti preocupat de activitatile domestice si de relatiile cu membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse si situatii dinamice in plan familial si locativ. Retine cele discutate si petrecute acasa si in relatiile familiale, deoarece sunt o mica mostra a ceea ce va urma in acest segment, multa vreme de acum incolo.

Evita escaladarea conflictelor si discutiile aprinse! Poate intra in discutie schimbarea domiciliului, mai mult din motive neintemeiate deocamdata.

Zilele de 13 si 14 martie activeaza relatiile sentimentale. Dialoguri si actiuni comune cu persoana iubita sau cu copiii. Sunt favorizate petrecerile, reuniunile agreabile cu prietenii, dar si activitatile de genul hobby.

Weekendul accentueaza unele probleme de sanatate, dar si altele de la locul de munca. Odihneste-te mai mult! Lasa grijile deoparte si accepta sfaturile si ajutorul celor dragi!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop saptamanal, #horoscop martie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019