Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscopul saptamanii 13-19 mai 2019

Luni, 13 Mai 2019, ora 10:00
25051 citiri
Horoscopul saptamanii 13-19 mai 2019

Taur

Relatiile sentimentale iti acapareaza atentia si eforturile, find vorba despre chestiuni vechi. Este nevoie sa-ti reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicatiile ei si felul in care iti manifesti sentimentele fata de cei dragi.

Framanatarile sufletesti sunt accentuate, rascolitoare, insa rolul lor este acela de a scoate la suprafata si a dizolva tipare mentale si comportamenale care nu se mai potrivesc cu aici si acum. Socializarea si activitatile de tip hobby te linistesc si pe deasupra iti aduc si sfaturi utile.

La serviciu este mult de lucru, fiind vorba despre indatoririle de rutina. Sanatatea iti poate juca feste, bine fiind sa te ingijesti pe indelete.

A doua parte a saptamanii evidentiaza un final de etapa in segmentul partenerial. Intra in discutie separarea, divortul de un partener de viata, finalul unei colaborari sau refomulari drastice ale situatiilor din acest segment.

Gemeni

Este nevoie sa acorzi timp si resurse materiale familiei si spatiului locativ. Membrii familiei iti pot solicita ajutorul, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra in discutie relocarea familiei intr-un alt oras.

Tendinta de a-ti impune ideile si opiniile in fata celor dragi aduce tensiuni si oprobiul celorlalti. Alege-ti cuvintele cu grija, asculta ce ti se spune si la final decide impreuna cu membrii familiei.

Foarte animate sunt relatiile cu persoana iubita si copiii in zilele de miercuri si joi. Discutii, activitati comune, planuri comune de viitor. Din cauza unor prieteni apropiati sau a unor vorbe pe care le-ai spus undeva, candva, cei dragi iti pot reprosa diverse.

A doua parte a saptamanii aduce forfota la serviciu. Se finalizeaza o etapa de lucru. Relatiile colegiale sunt umbrite, astfel ca unele se vor dizolva destul de zgomotos. Ingrijeste-ti sanatatea!

Rac

In primele zile ale saptamanii se intrezaresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar si calatorii pe distante scurte. S-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au ramas nefinalizate, fie trebuie reluate in totalitate din diverse motive.

Gandurile si comunicarea sunt viciate, de aceea, fii prudent si selectiv in vorbe si gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocarii, iar tentatia de a raspunde cu aceeasi moneda este paguboasa pe termen lung.

Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tau. Te poti ocupa cu succes de treburile gospodaresti. Discutii si intalniri cu neamurile, vizite in locurile natale.

Totusi, tema principala a saptamanii raman relatiile sentimentale. Se contureaza modificari, finalul unei relatii, schimb de idei controversate cu persoana iubita si copiii, dupa caz. Este vremea sa te detasezi de relatiile toxice si sa te ocupi mai mult si mai bine de nevoile tale reale.

Leu

Este rost sa primesti bani sau favoruri dinspre locul de munca in aceasta saptamana, dar si cineva drag iti poate oferi cadouri deosebite. Totusi, interesul tau este legat de veniturile pe care le obtii in urma eforturilor depuse la serviciu. Nemultumirile financiare persista, insa hiba este la felul in care privesti tu partea materiala a vietii.

Deocamdata traversam o perioada in care te poti bizui cu succes pe ceea ce ai si pe simturile tale extrasenzoriale care iti ofera suficienta informatie sau hrana energetica pentru a-ti duce treburile la bun sfarsit.

Intalniri si dialoguri cu multa lume, calatorii pe distante scurte, preocupari legate de acte si documente personale.

Familia si casa vor deveni prioritare in a doua parte a saptamanii. Se contureaza finalul unei etape domestice si familiale. Unii prieteni iti pot oferi sfaturi si idei deosebite referitoare la rezolvarea unor chestiuni familiale. Fii prudent, discerne atent totul si decide in consecinta!

Fecioara

Cumva incepi o noua etapa in aceasta saptamana. Ai energia necesara de a opera acele schimbari in viata ta care sa te plaseze pe alte coordonate, alaturi de alti oameni, in alte situatii. Depinde numai de tine sa gestionezi corect starile pe care le experimentezi acum. Selecteaza prioritatile, priveste atent la cei din preajma ta, remodelaza-ti felul de a fi si apoi toate celelalte se vor remodela dupa noul tau tipar de gandire si actiune.

Miercuri si joi apar cheltuieli, dar este posibil sa primesti salariul, un bonus sau favoruri importante. Controleaza tendinta de a cheltui pe te miri ce!

A doua parte a saptamanii evidentiaza dialogurile si intalnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Foarte posibil sa mergi intr-o excursie sau sa faci planuri in acest sens. De unele persoane din anturajul apropiat te vei desprinde, fie in urma unor evenimente, fie in urma aflarii unor secrete. Sunt relatii ce trebuie incheiate fara echivoc.

Balanta

Esti concentrat mai mult pe tine si pe treburile tale personale in prima parte a saptamanii. Sanatatea este vulnerabila pe toate segmentele organismului. Prudenta, calm, rabdare, toleranta! Ai nevoie de odihna prelungita si de o dieta potrivita constitutiei tale. In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine, dar nu forta nota.

Remodeleaza-ti personalitatea si felul in care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar se va remarca prin castiguri suplimentare, discutii privind salarizarea si conditiile de munca, dar poate aparea un nou job, chiar si intr-un alt domeniu de activitate. Se recomanda prudenta, in cazul in care apar noutati profesionale, deoarece nu sunt ceea ce par.

Financiar se incheie o etapa de castig din munca proprie. De asemenea, va intra in discutie si modificarea conditiilor de munca sau chiar activitatea profesionala propriu-zisa.

Scorpion

Evenimentele saptamanii iti aduc in preajma prieteni si sustinatori in segmentul socio-profesional. Activitatile comune cu aceste persoane te vor solicita mult si bine, de aceea, fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascati cu intentii nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul alta natura.

Oboseala se va accentua spre mijlocul saptamanii, fiind nevoie sa te odihnesti si sa te ocupi de treburi usoare. Informatiile aflate pe cai neobisnuite, mai ales cele referitoare la locul de munca, te pot destabiliza emotional. Totusi, gandindu-te atent la situatia in care te afli, la relatiile colegiale si la cele cu sefii, exista tensiuni si controverse. Poate parea dificil sa-ti mentii statutul socio-profesional, dar cu putin efort, totul este posibil.

A doua parte a saptamanii iti aduce posibilitatea de a face schimbari majore si definitive in ceea ce priveste personalitatea ta. Sunt momente deosebite de a lua decizii clare, ferme, privind relatiile si situatiile in care esti implicat.

Sagetator

Saptamana debuteaza in forta, pentru ca vei fi foarte solicitat la serviciu. Dialoguri cu sefii, cu oameni importanti din diverse domenii de activitate, prezentari profesionale oficiale, un amalgam de activitati si situatii inedite care te pun in rol principal pe scena vietii publice. Prudenta in vorbe si gesturi, deoarece unii iti pot observa si semnala orice abatere de la norme.

De mare folos iti sunt prietenii si protectorii din sfera profesionala. Asculta sfaturile celorlalti si accepta divergentele de opinie fara resentimente.

A doua parte a saptamanii evidentiaza oboseala si chiar unele afectiuni renale. Posibil sa ai nevoie de ingrijiri medicale de specialitate, dar nu forta nota. Odihna si dieta te ajuta mult.

Starile tale de spirit sunt fluctuante. Este bine sa fii atent la informatiile care vin spre tine pe cai mai putin obisnuite.

Capricorn

Calatorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iata cateva dintre temele principale ale acestei saptamani. Se contureaza activitati de anvergura in sfera profesionala, intalniri si dezbateri oficiale cu persoane publice importante. Toate bune si frumoase, doar ca plata aferenta eforturilor depuse lasa de dorit sau lipseste cu desavarsire.

Provocarea situatiilor in care esti implicat consta in a te detasa de materialismul cotidian si a privi spre partea spirituala, filozofica a vietii. Multe din cele discutate si petrecute in aceasta saptamana vor avea un ecou in sufletul tau multa vreme de acum incolo.

Cineva din anturajul prietenilor va intelege foarte bine situatia in care te afli si te va sfatui de bine. Insa este vremea sa te desprinzi de unele persoane din anturajul prietenilor, deoarece te incurca mult. Retrage-te din forfota cotidiana si mediteaza la situatiile si relatiile in care esti implicat.

Varsator

Saptamana debuteaza cu aspecte financiare de tipul achitarea datoriilor sau relationarea cu institutii financiare. Este posibil sa descoperi plati pe care trebuia sa le faci candva si din varii motive ai uitat de ele. Rezolva orice restanta financiara si evita sa te implici in datorii noi. Planurile de investitii pe termen lung mai trebuie sa astepte.

Foarte interesant cum in anumite momente ale zilelor vei avea revelatii asupra rolului unor oameni care, aparent, iti pun bete in roatele vietii tale. Priveste atent in jurul tau, deschide-ti mintea spre noi filozofii de viata si lasa-te purtat de valul evenimentelor. Cu siguranta ecoul celor petrecute in aceasta saptamana te va urmari multa vreme.

In segmentul profesional este multa agitatie. Se contureaza finalul unei etape profesionale, mai ales in ceea ce priveste relatiile cu sefii si autoritatile. De asemenea, pozitia ta in cadrul unui colectiv de lucru se poate modifica. Este vremea schimbarilor definitive.

Pesti

Relationezi cu multa lume in aceste zile, mai ales cu oamenii din sfera profesionala. Dialogurile oficiale vor fi frecvente si vei fi nevoit sa prezinti diverse teme, sa formulezi opinii si tu la randul tau sa-i asculti pe altii. Contradictiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detaseaza-te, evita implicarea emotionala in problemele altora si concentreaza-te strict pe indatoririle tale.

Vor interveni chestiuni banesti de tipul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare in cadrul unei colaborari.

A doua parte a saptamanii iti aduce o mare dorinta de elevare sufleteasca si chef de studii si calatorii. Activitati culturale si discutii interesante cu oameni eruditi. In urma evenimentelor din aceasta saptamana iti vei remodela filozofia de viata. Este vremea sa renunti la tiparele mentale invechite si sa te adaptezi noilor situatii in care te afli. Vei fi ajutat foarte mult in acest sens.

Berbec

Intreaga saptamana aduce multa forfota in sfera profesionala, mai ales in relatiile colegiale. Revin in atentie sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adaugat ceva. Selecteaza prioritatile, dozeaza-ti eforturile, apeleaza la colegii de incredere sa te ajute la nevoie, deoarece organismul tau este obosit. Se pot accentua afectiuni ale sistemului digestiv si ale picioarelor, de aceea, fii prudent.

Miercuri si joi vor interveni discutii si activitati comune cu partenerul de viata si cu cei de afaceri sau colaboratorii. Bunul mers al relatiilor cu ceilalti depinde in exclusivitate de tine. Fii intelegator, indiferent de persoana sau de situatie.

La finalul saptamanii apar chestiuni financiare comune cu altii. Se intrezareste un final de capitol, fiind vorba fie de castigurile obtinute din colaborari, fie despre mosteniri, partaje, datorii, imprumuturi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop saptamanal, #horoscop mai, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019