Horoscopul saptamanii 16-22 decembrie 2019

Luni, 16 Decembrie 2019, ora 10:08
21694 citiri
Horoscopul saptamanii 16-22 decembrie 2019

Sagetator

Noutatile socio-profesionale abunda in aceasta saptamana, astfel ca este bine sa fii pregatit pentru orice. Se deschide o noua etapa la locul de munca, in care este posibil sa primesti sarcini de lucru noi, direct din partea unor sefi si autoritati sau chiar poti obtine o functie de conducere.

Totusi, analizeaza bine despre ce este vorba si spune NU acolo unde constati ca ar fi prea dificil sa rezolvi sau sa-ti asumi. Foarte delicate sunt relatiile cu prietenii si sustinatorii din segmentul socio-profesional. Unele relatii se vor finaliza definitiv. Este putin probabil sa legi noi relatii in aceasta perioada, de aceea, fii prudent si nu-ti divulga parerile si intentiile.

Capricorn

Foarte interesante sunt relatiile cu strainatatea in aceste zile. Este rost de calatorii indepartate, de discutii cu persoane straine sau de planuri in acest sens. Se deschide o etapa deosebita vizavi de relatiile cu strainatatea, evidentiindu-se totodata si o dorinta de rafinare sufleteasca.

Iti este favorizata participarea la cursuri, seminarii, conferinte si activitati culturale. Mentalul este destul de rascolit, astfel ca iti poate fi dificil sa mentii o conversatie importanta sau sa iei decizii de anvergura. Rezuma-te la strictul necesar si relaxeaza-te! Reuniuni profesionale, discutii cu sefi.

Varsator

Se deschide un nou capitol financiar, mai ales pentru sectiunea bani si bunuri comune cu altii. Se recomanda prudenta, deoarece sunt sanse de a se incurca lucrurile destul de mult. Pe de o parte, apar castiguri suplimentare, dar pe de alta parte tinzi sa investesti in diverse.

Ar fi bine sa lasi deciziile ce privesc cheltuielile pentru saptamanile urmatoare, cand se limpezesc gandurile si comunicarea se poate desfasura armonios.

Planuri de calatorii in strainatate sau de studii pe termen lung. Este posibil sa fii nevoit sa reiei unele secvente de invatare sau de evaluare necesare in plan profesional. Sarcini de lucru oferite de catre sefi si dezbateri colegiale furtunoase.

Pesti

Relatiile parteneriale se reconfigureaza, deschizandu-se un nou capitol. Sunt ultimele framantari in relatia cu partenerul de viata sau in relatia cu cei de afaceri. Acorda atentie sporita acestor relatii si opereaza acele schimbari de care ai nevoie pentru bunastarea ta viitoare.

Financiar, sunt posibile cheltuieli comune cu altii, separari de bunuri patrimoniale, discutii legate de mosteniri si partaje specifice unui divort. Prudenta, rabdare, toleranta! Evita implicarea in datorii, credite sau in a te oferi sa platesti tu pentru altii.

Activitatile culturale iti vor bucura sufletul in a doua parte a saptamanii. Participa activ la ele si lasa-te purtat de feeria lor.

Berbec

Se contureaza multe sarcini de lucru a locul de munca. Se vor revizui unele, vei primi altele de mare anvergura, iar eforturile tale vor fi rasplatite din plin. Implica-te cu incredere in tot ce se iveste, pentru ca te vei descurca excelent.

Relatiile parteneriale sunt, de asemenea, active si se contureaza incet, sigur si discret schimbari importante. Observa si retine ceea ce se discuta si ceea ce se petrece intre tine si partenerul de viata, colaboratori, parteneri de afaceri.

Sunt adieri subtile privitoare la ceea ce va urma. Cheltuieli comune cu altii pe facturi, servicii de care beneficiati impreuna, planuri financiare importante.

Taur

Esti foarte creativ in aceasta saptamana si dornic de a-ti schimba planurile de viata, mai ales cele care privesc segmentul sentimental. Mai este nevoie de retusuri in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita si cu copiii. Stabileste clar ce anume vrei in contiuare sa se petreaca in viata ta amoroasa si ai incredere ca asa va fi. Deci fii foarte atent la ce iti doresti!

La serviciu se deschide o noua etapa, care anunta sarcini de lucru interesante, de mare anvergura. Totusi, climatul profesional este tensionat si umbrit, astfel ca este bine sa-ti dozezi eforturile si sa te implici numai in ceea ce simti tu ca iti este de folos si iti bucura sufletul. Ingrijeste-ti sanatatea!

Gemeni

Segmentul domestic si relatiile familiale intra intr-o noua etapa. Schimbari de domiciliu, chestiuni privitoare la mosteniri, planuri domestice, discutii de anvergura cu neamurile. Ceea ce se stabileste acum pe tot ce tine de casa si familie va avea efecte pe termen lung.

Se anima mult segmentul amoros. Relatiile cu persoana iubita si cu copiii se vor reconfigura incet, sigur si discret. Pe parcursul acestei saptamani este un preambul la ce va urma. Prudenta si circumspectie! Este rost de discutii aprinse, insa se vor lamuri multe si marunte. Mult de lucru atat la serviciu, cat si acasa.

Rac

Posibile controverse in relatiile cu anturajul apropiat la inceputul acestei saptamani. Discutii aprinse, aflarea unor secrete personale ale unor apropiati si de aici este posibil sa revizuiesti toate relatiile in care esti implicat. Renunta la cei care te consuma prea mult, pentru ca vor veni altii in preajma ta de o mai buna calitate.

Evita sa vorbesti prea mult despre tine si despre intentiile tale de viitor. Unii te vor percepe gresit si iti pot crea neplaceri.

Noutati in plan domestic si in relatiile familiale. Se vor pune in discutie aspecte privitoare la mosteniri, reparatii, curatenii generale, dar poate fi vorba si despre mutarea intr-o alta locatie. Rascoliri sentimentale si dispute in relatiile cu copiii.

Leu

Planuri financiare noi pe termen lung! Dispar blocajele din calea obtinerii veniturilor din munca desfasurata, astfel ca poti cheltui linistit pe tot ce ai nevoie sau pe cadouri si mofturi personale.

Se contureaza intalniri si dialoguri multe cu persoanele din anturajul apropiat. Cumva mentalul este umbrit, astfel ca va persista senzatia de mers in gol si senzatia discutiilor sterile. Este bine sa abordezi subiecte banale, cotidiene fara a povesti despre tine, intentiile tale si fara a emite judecati si opinii personale.

Treburi domestice de anvergura alaturi de membrii familiei, discutii privitoare la imbunatatirea conditiilor din spatiul locativ.

Fecioara

Se deschide o noua etapa personala, in care te vei orienta spre cu totul alte valori morale si spirituale. Este bine sa-ti stabilesti planuri noi de mare anvergura, gandindu-te la cum ti-ai dori sa se desfasoare viata ta de acum incolo.

Starile tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca de aici si relatiile cu ceilalti se desfasoara anevoios. Fii prudent si controleaza-ti reactiile, pentru ca exista riscul sa strici relatii si situatii bune!

Segmentul financiar primeste raze luminoase incepand cu aceasta saptamana, dar vor iesi la iveala nemultumirile profunde legate de raportul munca-plata aferenta. Ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

Balanta

Ai nevoie de multa odihna si detasare de cotidian in prima parte a saptamanii. Se pot evidentia afectiuni digestive, dar si afectiuni specifice aparatului locomotor. Ingrijeste-te pe indelete!

Pe de alta parte, sunt momente bune de a te gandi la relatiile si situatiile in care esti implicat. Revelatiile pe care le vei avea vor fi de mare anvergura si de un real folos. Personalitatea ta incepe un proces de reconfigurare care se va desfasura pe termen lung si in care starile tale de spirit vor fluctua mult.

Stabileste scopuri precise, invata de la toti cei din preajma ta, amintindu-ti ca viata este un film in care trebuie sa joci diverse roluri.

Scorpion

Schimbari importante in relatiile cu prietenii si cu sustinatorii din segmentul profesional. Te vei desprinde de unii, te vei apropia de altii, insa gustul dulce-amar predomina.

Este vremea marilor revizuiri ale tuturor relatiilor si planurilor in care esti implicat. Ai nevoie de odihna si meditatie interioara. Se pot evidentia afectiuni ale sistemului osos si articular. Fii prudent si ingrijeste-te serios cu ajutorul specialistilor in sanatate.

Dialogurile tainuite cu oameni dragi, de incredere. Retine ce afli in aceste zile, pentru ca sunt informatii pretioase si foarte utile pe termen lung. A doua parte a saptamanii iti rezerva actiuni diverse, pentru ca te vei simti mult mai bine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop saptamanal, #horoscop decembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019