Horoscopul saptamanii 29 aprilie - 5 mai 2019

Luni, 29 Aprilie 2019, ora 10:43
36695 citiri
Horoscopul saptamanii 29 aprilie - 5 mai 2019

Taur

Relatiile cu prietenii sunt interesante si provocatoare in aceasta saptamana. Cele aflate de la aceste persoane te vor pune serios pe ganduri. Asculta cu atentie ce ti se spune si apoi mediteaza in liniste si in taina. Revelatiile pot fi foarte surprinzatoare.

Este momentul sa renunti la relatiile paguboase. Foarte animate sunt si relatiile cu sefii. Unii te vor sfatui de bine, altii vor incerca sa-ti zadarniceasca planurile. Fii prudent, tolerant si evita escaladarea conflictelor. Te poti strecura elegant printre discutii, oameni si evenimente.

A doua parte a saptamanii este favorabila odihnei si ingrijirilor medicale. Posibile afectiuni pe segmentele capului si pe sistemul renal. La finalul saptamanii vei intra intr-o noua etapa de viata, cu totul si cu totul deosebita.

Gemeni

Vei fi foarte solicitat in plan socio-profesional in aceasta perioada. Dialoguri importante cu sefi, cu oficialitati, activitati profesionale de anvergura, un carusel de evenimente aparent dificil de urmarit si inteles.

Este bine sa te implici serios in tot ce tine de locul de munca. Unii iti vor aprecia eforturile si chiar iti vor propune, la momentul potrivit, o functie importanta sau un proiect deosebit.

Energia acestor zile te poate destabiliza emotional prin controversele care se vor isca parca din senin. Fereste-te de conflicte si ai rabdare.

Finalul saptamanii iti aduce in preajma prieteni, admiratori, dar si pe cei dragi. Dialoguri fructuoase, schimb de amabilitati si mult umor. Este nevoie sa te odihnesti, mai ales ca in taina poti afla multe.

Rac

Saptamana debuteaza cu aspecte referitoare la strainatate, relatii cu persoanele aflate departe de tara sau tu poti pleca intr-o calatorie indepartata. Dialogurile cu persoanele aflate in strainatate, demersurile necesare unor studii reprezinta alte subiecte remarcabile.

A doua parte a saptamanii te va propulsa in mijlocul multor oameni, fie ca te afli acasa, fie la serviciu. Prudenta si rabdare! Gustul dulce-amar predomina.

Segmentul prietenilor si al celor care te sustin in plan profesional se anima foarte mult. Este clar ca trebuie sa te desprinzi de unii si sa te orientezi rapid spre altii. Vin catre tine oameni speciali, care iti pot propune proiecte comune, de mare anvergura. Deocamdata studiaza cele petrecute si lasa deciziile pentru saptamanile urmatoare.

Leu

Vei fi nevoit sa te ocupi de segmentul financiar. Este posibil sa-ti pui tot felul de intrebari legate de evenimentele din preajma ta si de oamenii alaturi de care esti implicat in multe si marunte. Daca ai sa te opresti din iuresul cotidian si ai sa meditezi intr-un loc linistit, ferit de ochii si urechile lumii, vei afla informatii surprinzatoare, insa lamuritoare despre tot ce te framanta.

Granita dintre real si ireal, dintre aparente si esente este foarte fragila in aceste zile, astfel ca iti va fi clar totul despre tine. Energia acestor zile te poate destabilizeaza emotional, prin evenimentele sau dialogurile care pot avea loc in preajma ta. Rabdare si incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.

Dorinta de rafinare sufleteasca, demersuri pentru calatorii si studii. Se contureaza o noua etapa socio-profesionala.

Fecioara

O saptamana cu evenimente deosebite in plan partenerial si financiar. Primele zile favorizeaza dialogurile cu partenerul de viata, cu partenerii de afaceri sau cu persoanele alaturi de care esti implicat in proiecte profesionale.

Ti se poate reprosa faptul ca esti prea ocupat cu planul familial, cu problemele domestice si ai neglijat cumva fie relatia de cuplu, fie indatoririle pe care le ai in cadrul unor actiuni comune cu altii.

Reorienteaza-ti eforturile spre segmentul partenerial. Dispui de suficiente resurse pentru a te ocupa si de casa, familie si de partenerul de viata, de cei de afaceri sau de colaboratori.

A doua parte a saptamanii evidentiaza cheltuieli pe facturi, taxe sau cheltuieli profesionale. Pe de alta parte, este posibil sa obtii castiguri de la si prin altii. Schimbare de mentalitate, de filozofie de viata, sanse de evolutie spirituala.

Balanta

Saptamana debuteaza cu treburi de rutina, dar si cu multa animatie la locul de munca in functie de situatie. Concentrandu-te pe ceea ce ai de facut si selectand prioritatile te vei descurca foarte bine.

Cineva de incredere te poate ajuta sa-ti duci treburile la bun sfarsit. Poate ar fi bine sa te gandesti la un nou loc de munca, la noi studii necesare avansarii in campul muncii sau pur si simplu sa incepi sa te raportezi cu totul altfel la munca si implicatiile ei.

Relatia cu partenerul de viata iti da ceva de furca. Se evidentiaza nemultumirile parteneriale, dar apar si solutiile acestora. Rezolvari si lamuriri financiare, obtinerea unor venituri suplimentare, practic deschizandu-se o etapa de castig cu totul si cu totul deosebita.

Scorpion

Evenimentele principale ale saptamanii se intrezaresc in segmentul relatiilor amoroase, al copiilor, dar si in plan profesional. Din cauza cheltuielilor cotidiene sau unor cadouri pe care doresti sa le faci celor dragi, sunt posibile neintelegeri in relatia cu persoana iubita si copiii. Ar fi bine sa le ceri parerea vizavi de ce isi doresc sau vizavi de ce anume au nevoie, astfel incat sa nu cheltuiesti fara rost.

Prudenta la inceputul lunii mai, intrucat vei fi solicitat mult la serviciu, in detrimentul activitatilor dragi sufletului tau si a relatiilor cu cei dragi.

A doua parte a saptamanii aduce multa forfota in plan profesional. Sarcini de lucru urgente, discutii colegiale zgomotoase, animozitati de tot felul. Rezerva momente si pentru odihna. Noutati parteneriale.

Sagetator

In primul rand sanatatea este o tema foarte importanta in aceasta saptamana. Fii prudent si urmeaza sfaturile unor specialisti. Sigur pe fundal vor ramane vulnerabilitatile cunoscute, dar cu putin efort si bunavointa le vei depasi cu bine.

Foarte animat este sectorul familial, astfel ca intalnirile si dialogurile cu membrii familiei vor fi frecvente. Treburi casnice de anvergura, reparatii, planuri de imbunatatire a locuintei, lamuriri patrimoniale, vanzari sau achizitionari de bunuri casnice.

A doua parte a saptamanii iti aduce in atentie persoana iubita si copiii. Sunt sanse bune de dialog constructiv intre tine si cei dragi, doar sa ai rabdare si incredere sa-i asculti. Se contureaza o noua etapa la locul de munca, poate chiar un nou job.

Capricorn

O saptamana care iti aduce in preajma persoanele din anturajul apropiat. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii prudent in privinta cheltuielilor, deoarece este posibil sa te aventurezi in unele prea mari. Vor aparea si informatii legate de salarizare sau conditii de munca.

Calatorii frecvente pe distante scurte. Dialogurile cu prietenii si rudele apropiate se imbunatatesc si vei reusi sa ajungi la un numitor comun cu aceste persoane. Exista animozitati de multa vreme, care acum incep sa se dizolve de la sine.

Sustinatorii din segmentul socio-profesional isi vor relua ajutorul fata de tine, astfel ca te vei bucura de aprecieri si chiar de oferte noi de a te implica in diverse proiecte. Ai grija in continuare de sanatatea intregului organism. In plan sentimental se intrezareste un nou capitol foarte inedit.

Varsator

O perioada interesanta aceasta saptamana. In primul rand, apar cheltuieli deosebite pentru cele necesare traiului cotidian, insa si cei dragi vor dori sa le oferi niscai ajutoare materiale substantiale. Se recomanda prudenta in tot ce tine de bani, cheltuieli, investitii de orice fel.

Relatiile cu anturajul apropiat te solicita din plin, fie prin dialoguri aprinse, fie prin realizarea unor scopuri aparent comune. Este bine sa-ti stabilesti foarte clar un plan de actiune, sa selectezi prioritatile si oamenii carora le vei acorda atentie si eforturi.

La finalul saptamanii se contureaza o noua etapa familiala. Relatii tensionate cu neamurile, demararea unor actiuni patrimoniale, aflarea unor informatii bulversante despre membrii familiei sau despre istoria ei.

Pesti

In aceasta saptamana te vei ocupa de tine in mod special, de mofturile si nevoile tale personale, de tot ce tine de confortul si de linistea ta sufleteasca. Fiind ceva mai interiorizat ca de obicei, multora le va fi greu sa-ti intre in voie sau sa inteleaga ce se intampla cu tine.

Ar fi bine sa gasesti un echilibru si in limita posibilitatilor sa te ocupi si de relatiile cu ceilalti. Insa sunt zile foarte bune pentru a-ti trasa planuri de viata cu totul noi.

A doua parte a saptamanii evidentiaza cheltuieli, dar si obtinerea unor venituri din munca proprie. Rezuma-te la cheltuieli strict necesare. Dialoguri cu persoane aflate in strainatate si chiar posibile calatorii indepartate in viitorul apropiat. Prudenta, discretie, autocontrol si bunavointa. Se contureaza relatii noi.

Berbec

Oscilezi in aceasta saptamana intre dorinta de a te interioriza cat de mult posibil si a fi in centrul atentiei celorlalti. Cu putin efort, le poti imbina cu succes pe amandoua. Ai nevoie de odihna, meditatii, relaxare si detasare de cotidian.

Sanatatea iti poate juca ceva feste. Vulnerabile sunt extremitatile corpului si sistemul digestiv. De evitat consultatiile, analizele si interventiile chirurgicale. In a doua parte a saptamanii te vei simti mult mai bine, dar nu forta nota.

Iti sunt favorizate dialogurile tainuite cu persoane de incredere. Tine numai pentru tine cele aflate in aceasta perioada. Unii vor incerca sa te provoace pentru a le povesti si lor ceea ce stii tu. Noutati financiare, mai ales dinspre locul de munca, plus cadouri deosebite de la cei dragi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#horoscop saptamanal, #Horoscop aprilie, #horoscop mai, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019